Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

czy to ściema czy nie, to juz zostawiam Twojej opinii, ja znam to dziecko i wiem , że o żadnej ściemie nie ma tu mowy a dlaczego tylko wypromowane przypadki? a skąd mamy wiedzieć o innych będących setki km od nas? to nie jest pierwsze dziecko , któremu chciałabym jakoś pomóc, więc nie przyjmuję słów krytyki do siebie

Bronisław ... zobacz a jak bez promocji coś sprzedac ( nie mówię tu o chorych dzieciach) reklamuje się wszystko od papieru toaletowego po samochody ... aby dotrzec do jednostki ...pokazac .... Tak samo jest w tym przypadku .. Bo jak inaczej ktokolwiek dowiedziałby się o małym Antosiu ?

To i ja cos dorzuce, mysle ze na zakonczenie dyskusji z Panem Bronislawem . Jakim prawem sugerujesz ścieme i poddajesz pod wątpliwosc moje slowa oparte na faktach . Traktujesz topik zaakceptowany przez Redakcje Forum i calego Portalu o2 jako pole do swoich wywodow na temat \"promowania wybranych \" . Wybacz ale przesadziles . NAS nie interesuje jakie sa twoje doswiadczenia z innymi Fundacjami . Dziesiatki stron internetowych www. promują chore dzieci . Setki bannerow i innych form tylko po to aby pomoc . Czy doroslemu czlowiekowi trzeba tlumaczyc takie sprawy . TAK .. Antonio jest wybrańcem i pomimo choroby jest \" dzieckiem urodzonym w czepku \" bo ja wierze w to ze Akcja sie powiedzie i rodzice zbiora konkretna sume na leczenie swojego Synka . Kazdy Turnus Rehabilitacyjny to poprawa jego zdrowia. Kazdy krok do przodu bedzie sukcesem . Czy tobie jest czegos żal ? Nigdy nie wiadomo kogo moze spotkac nieszczescie i od kogo bedzie potrzebowal pomocy . Obys nigdy nie musial prosic .. ..o pieniadze na zdrowie dla swoich dzieci ! Wątek uważam za zamknięty .

Gość Bolesław.
Porównywanie chorego dziecka do papieru toaletowego? :o No cóż, wiem co chciałaś powiedzieć, ale dla osoby postronnej ten skrót myślowy jest conajmniej niewłaściwy :o Wy macie swoje zdanie, ja mam swoje. Jeden z moich postów został skasowany, więc powtórzę: Nie wspieram żadnych akcji typu zbieranie kasy dla chorego arusia, na nerki dla kasi, na proteze dla jasia itp. Podobnie gdzieś mam malezyjskich powodzion, czeczeńskich uchodźców, w dupie mam ile osób zginie jeśli jakiegokolwiek łańcuszka nie wyslę do 10 moich znajomych :o Dlatego... Ty korzystasz z publicznego forum do promowania akcji zbnierania kasy, ja korzystając z tego samego forum mam pełne porawo do dyskredytowania i negowania tego typu aqkcji... Dziękuję za uwagę, dobrano :)

szczerze mówiąc spływaja po mnie te słowa jak po kaczce, ale dodam na koniec tej marnej dyskusji z panem Bronisławem, że jest bezdusznym cynicznym chamem. obyś nigdy, jak juz to powiedziała Modessa, nie musiał szukać pomocy dla swoich bliskich

Gość podbiję dla Antosia

Gość Bolesław.
"jest bezdusznym cynicznym chamem" - a dlaczego chamem??? Chamstwo pokrótce można określić jako niekulturalne zachowanie, a takiego tu nie zaprezentowałem. Choć oczywiście jeśli chcę, to potrafię być chamski :classic_cool:

Gość co mnie nie zabije to mnie....
Również korzystałam z pomocy wielu fundacji, bo sama po prostu bym sobie nie poradziła z tymi wszystkimi kosztami. Fundacja to ludzie, więc wierzmy, że popadło na pomocnych, dobrych ludzi :) Ja trafiłam na wspaniałych mimo tego, że mojego dziecka się nie dało uratować. Pomogę 🌼 :)

Gość Bolesław.
Modessa, nie żebym się czepiał, ale w Twojej stopce jest błąd rzeczowy. Te trzy prawdy: święto, tys i gówno, przytoczył i upowszechnił ks. Józef Tischner, a wywodzą się one z głębokiej tradycji góralskiej :)

Jak wspaniale ,że wchodzicie ❤️🌻 co mnie nie zabije to mnie....🌻 wierzę,że za Twoje dobre serce ...Bóg Ci wybagrodzi wszystko co złe ... dla Twojego Aniołka❤️

niech już nie wynagradza mi a właśnie takim maluszkom jak Antoś ❤️🌼 moja Olcia i tak już wynagrodzona została, więc czegóż więcej chcieć? :)

co mnie nie zabije to mnie....🌻 kochana a może opowiesz o swojej córeczce ...jeśli masz ochotę ...chętnie poznam Jej historię .....mimo ,że .... ❤️ 🌻dla mode_ssy

Nie będę tutaj rozwodziła się nad przebiegiem lat uciążliwego bólu i cierpienia, bo nie widzę takiej potrzeby. To był czas zmagań z ciężką chorobą nowotworową zespół mielodysplastyczny + chłonia. Chemia. Radioterapia.Przeszczep. Leki doustne. Badania. Opinie. Wyniki. itd..... mogłabym pisać godzinami co przeszliśmy wszyscy, ale nie chcę. Miała skończone 3 lata jak zachorowała zmarła w wieku 5 lat. Walczyła z chorobą niecałe 1,5 roku. Niestety przegrała.

Gość Bez nika
niebieska kredka - Dzięki za podpowidz 🌻 Rozesłałam mailem :)

Gość Bez nika
Miało być: podpowiedz :)

Jeżeli posiadcie własne strony internetowe lub znacie osoby posiadające owe proszę o kontakt --> dallas61@wp jeżeli macie ochotę umieścić baner Antosia 🖐️