Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Gość AJA to forum dla Antosia ...
AJA to forum dla Antosia ...

Dziękuję że do nas zaglądacie❤️ Antoś ze swoją mamą wyjeżdża jutro na turnus rehabilitacyjny do Złotowa a ja z mężem ich odwozimy,mamy trochę kilometrów więc będę dopiero jutro wieczorem. ...pozdrawiam!🖐️

Witajcie🖐️ Wróciliśmy do domu,Antoś ma się dobrze prawie całą drogę przespał.Ośrodek naprawdę super jestem pod wrażeniem.Ciężko mi było się z nimi rozstać ale musiałam(niestety).Wiem że będzie im tam dobrze. ...pozdrawiam!!!!!!

Witam🖐️ Pierwszy dzień ćwiczeń się zaczął i Antoś trochę płakał.Dostał też skierowanie na prześwietlenie bioderek bo coś jest nie tak.Trzymajmy za nie go kciuki!!!

Jestem już zmęczona dzisiejszym dniem te wszystkie złe wiadomości mnie już zmęczyły. Dobranoc🖐️

Gość nie można wejść na stronkę
Antosia :( wyskakuje mi błąd

To prawda bład cały czas wysakukje chyba zawiesili nam strone :( Donia [serce[ moje Ty słoneczko :*🌻 ogórek 😘 Kamilka 😘

Witajcie ... :)🌻 Jak wiecie temat dotyczy pomocy Antosiowi ...kto tu zagląda wie o co chodzi ...:)😘 Istnieje pewien problem ze stronką więc chwilowo na kafeterii w tematach Antosiowych ....podbijemy temat czasami z numerem konta w Zabajce ... :) a Wy podawajcie dalej ... ;) I CO wazne 1 % .... z podatku ...tak niewiele a ..dla chłopca potrzebujacego dlugiej rehabilitacji .......bardzo dużo znaczy !! Macie ❤️ ..! 🌻 🌻Jeśli chciałbyś pomóc Antosiowi prosimy o wpłatę na konto Fundacji Pomocy Osobom Niepełnosprawnym \"Słoneczko\" nr konta 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 z dopiskiem: \"Darowizna na leczenie Antonio Sztandarskiego\".🌻 Antoś ❤️ http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ddba69708b4727a8 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aefca4544adeac08 A teraz Antoś z mamą na turnusie sobie ćwiczą :) Również dzięki Wam ....dzięki ❤️😘 badzcie z Nami ..!!! 😘

Jesteśmy Asiu z Wami cały czas!!! ❤️ Antosiu bedzie dobrze!!! 👄 Mam nadzieje ze stronka szybciutko bedzie aktywna jak dawniej !!! :):):)

pozdrowionka 🌻 Antoś na turnusie ćwiczy zawzięcie z mamą :) zuch chłopak :classic_cool: a mama zuch dziewczynka :)