Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty Reklama

Ona nic nie znaczyla? Jesli tak to ci wybaczam...

Polecane posty

Gość Anty Reklama

Czy moja kolezanka moze sie przylaczyc?..... Kogo tez wkurza ta reklama, bo mnie megaaaaaaaaaa, perfidnie szowinistyczna, mysla ze jak sie facet perfumem popsika to kazda moze wyruchac.

Gość Anty Reklama
sory dezodorantem, lepiej?

Gość fatamorgana potargana
totalna beznadzieja to poprostu robi z nas wszyskich kobiet bladynki [jesli tak to ci wybaczam] kretynstwo ale przeciez im o to wlasnie chodzi zebysmy sie irytowaly i zwracaly uwage na ta wlasnie reklame

eee to pikuś :) AXE kiedyś miało faktycznie fajną reklamę - spoty były dowcipne a ten to chała, nie dosyć że niewiarygodne sytuacje to jeszcze tak zagrane jak w teatrzyku przedszkolnym :O

Gość Anty Reklama
Wlasnie ta reklama mnie zniechecila do tego produktu, wiadomo ze to dla faceta, ale jakbym chciala jakies pachnideko kupic mojemu to wybralabym inna firme, niby glupstwo, ale juz tak mam

Gość Anty Reklama
nie jestem feministka, a wrecz ich nie lubie, tak samo jak szowinistow, a ta reklama robi z kobiet jakies debilki z woda w mozgu, co mnie irytuje

To jak w tym (a jakże szowinistycznym) żarcie: czy przespała by się pani ze mną za milion dolarów? Hm.... no. A za 100 dolarów? No co pan nie jestem dziwką. Kim pani jest to już ustaliliśmy w pierwszym pytaniu. Teraz się targujemy.

No i co z tego, ze sie popsika jak same dziw..ki na niego poleca. Takie jak na tej reklamie :P

Gość Anty Reklama
podaj mi przyklad takiej reklamy

Gość tani kit
po huj oglądacie reklamy ze zrozumieniem

\"po ch*j oglądacie reklamy ze zrozumieniem\" żeby nie zostać zaatakowanym podprogowo :D:D:D:D ************* z J. Monstera: Oglądałem z dzieckiem telewizję i akurat wyświetlili reklamę żarówek OSRAM. \"Reklama podprogowa\" - pomyślałem sobie za chwilę w czasie gdy zmieniałem dziecku pieluchę.

Gość Anty Reklama
Chodzi o to ze jak koles nie ma super willi to dziewczyny nie znajdzie czy co?

raczej świadczy o tym, że facet ma zamiar szybko pozbyć się żony :P przecież teraz wszystki reklamy są z podtekstem sexualnym - głupie kleje do płyt gipsowych czy coś takiego - co jest na plakacie? półnaga laska. czy tam innego kleju do glazury. to samo z większośćią produktów. WIĘKSZOŚCIĄ. i moim zdaniem to facetom powinno nie pasować - bo obraża. moim zdaniem - sprowadza faceta do poziomu zwierzęcia, które za zobaczenie kawałka gołej dupy kupi paletę droższego i gorszego kleju niż tego, który jest lepszy i ma rzeczową reklamę widać do kogo większość reklam jest kierowana i na jakim poziomie :)

Gość jakaka
"ta reklama robi z kobiet jakies debilki z woda w mozgu, co mnie irytuje" Anty reklama, nie martw się. DEBILEM po prostu jesteś skoro dla ciebie "facet perfumem popsika". PERFUM - trzeba być naprawdę MATOLEM. I to ciężkim.

Gość buńka w sęczka i to z ozorkiem
😘 z :P 🖐️ kope lat !!! :D

Gość macie linka do tego
Dobre są też teksty : jak miło zerkasz na mój biust i mogę rozmawiać o piłce cały dzień. Nie zapominajmy też o przemokniętej babce, która mówi - nie spóźniłeś się, to tylko mój zegarek tak.

Gość Anty Reklama
ojej ale przyklady podajesz ze robia z facetow fajtlapy, a to ze laska sobie z biegunka nie umie poradzic? No bez przesady, nie mowie o takim czyms, co innego reklama axe, w niej mocno jest ukazana wyzszosc mezczyzn nad kobieta, typowy szowinizm

Gość jakaka
I w dodatku nawet nie pojęłaś o co biega jak cie ktoś poprawił na początku.