Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTÓRA Z WAS UDERZYŁA FACETA- I ZA CO

Polecane posty

Gość gdyby tylko podniósł rękę
to w tej samej chwili przestałby byc moim facetem

Gość szit on maj
ale tu chodzi o kobiety bijące :o

Ja za ubliżanie mi, po kilkunastu prośbach i groźbach że nie życzę sobie takich wyzwisk pod moim adresem, po prostu już nie mogę wytrzymać i policzkuje go - niestety on zawsze oddaje :(

Gość kiedyś dawno dawno temu
mój wrócił bardzo i to bardzo pijany do domu i to póżno po imieninach w pracy oczywiście była kółtnia i wiecie jakposzedł spać to mu naczaskałam po gębie i wytargałam za włosy a na drugi dzień zastanawił się czemu go wlosy tak bolą ..i do dzisiaj nie wie czemu

Gość bejsbolowa
Ja dziś uderze, za to że zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciółką.

raz mi się zdarżyło , bardzo mi głupio z tego powodu bo to było na początku naszej znajomości ... chciałam klepnąć go w ramię a ręka mi sie omsknęła i takim sposobem dostał w twarżyczkę:)

Gość rqgqrwgw
A ja swojego za to że znów gra mi na emocjach tekstami że odchodzi bo nie zasługuje na mnie. Chciałam wyjaśnić sytuację, spowodować żeby prawdziwe emocje wyszły na wierzch. Miał odejść ale grając w otwarte karty, miał mi powiedzieć prawdę, że po prostu mnie nie chce i nie lubi (lub przyśpieszyć jego decyzję - nie chce mnie, niech będzie konkretny).

Gość rqgqrwgw
za zdradę to faktycznie bejsbolem chociaż ja bym dechą do mięsa z bekhendu i forhendu

Gość kiedyś dawno dawno temu
n no faktycznie moża się uśmiać mialam na myśli skóre głowy

Gość gdyby tylko podniósł rękę
ani ja jego... Nie wyobrażam sobie, aby ktokolwiek mógł uderzyć drugą osobę. Są inne sposoby na wyrażanie niezadowolenia

Gość ja też czasami
mowie ze mnie włosy bolą, jak chodze cąły dzień w kucyku :P ale faktycznie chodzi mi wtedy o skóre głowy ;)

Uderzylam Rysia za to, ze zachowal sie jak cwel, obrazil sie na mnie za to, ze znalazlam jego intymne fotki z A-a, gdzie ona zalozyla mu ponczochy samonosne, fajne bylo, Rysio ma nozki i pupe niczego sobie, wiec ja to skomentowalam, Rysio sie obrazil i dostal ode mnie w ucho, na ile pamietam...