Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PARARALUIZA

CHCĘ FACETA BOGATEGO NA TYLE BYM NIE MUSIALA PRACOWAĆ I ŻEBY NAM NA GODNE ŻYCIE

Polecane posty

Gość mefistoptelses
za to teraz w modzie jest dawanie dupy i kochanie faceta za prezenty...dramat z wami.....

Gość no wiem o anglii ale tam jest
widoczny ten najgorszy sort...Poza tym sam zobacz jak tam faceci się zachowują polscy...

Gość mefisto....celowo
tak spłycasz, czy taki płytki jesteś?

Gość dddddddddd
chciałas powiedzieć ze szukasz sponsora? jak jestes extra doopa to masz szanse a jak jestes przecietna to odpuść:o

Gość woow roxxx
Przepraszam ze tak wulgarnie napisze ale polscy faceci nie puszczaja sie z kolorowymi :/

Gość kwiatek a samochód
Różnica jest taka, że bulwersujących panów na kwiatek stać a na samochód nie...

Gość za kolorowymi to nie
bo wy ich wyzywacie i nabijacie się z nich, ale każdy z was (a przynajmniej widoczna większość) bierze narkotyki i nadużywa alkoholu, poza tym biada kobietom, które zostawiliście w Polsce.

Gość tak właśnei jestem extra
fajna, zadbana i mądra kobieta, ale sponsora nie szukam. Co am dawanie prezentów z miłości do sponsoringu?!

Gość woow roxxx
i ogolnie pisanie cokolwiek w topicu ktory sie nazywa "CHCĘ FACETA BOGATEGO NA TYLE BYM NIE MUSIALA PRACOWAĆ I ŻEBY NAM NA GODNE ŻYCIE" przez kobiety jest zenujace i pokazuje ich niski poziom ......

Gość aco prawda w oczy kole
że Ty nigdy nie dogodzisz kobiecie fajnym drogim prezentem, bo Cię nie stać?:) i musisz się powyżywać i odreagować?

Gość kwiatek a samochód
Pokazuje tylko to jak niektórzy faceci są zakompleksieni na punkcie własnych zarobków, a żenujące to jest używanie określeń "kolorowi".

Gość mefistoptelses
a ty nigdy nie dostaniesz drogiego prezentu , bo za brzydka jestes na bogatego faceta ;]

Gość masz rację.........
kwiatek a samochód.

Gość woow roxxx
to jakich okreslen ty uzywasz? skoro to ci nie pasuje?

Gość Mam wszystko ale..
Znam te sytuacje,... Podobna do twojej... wielka milosc,pieniodze,samochod...dom Potem slub.... A teraz placz i zgrzytanie zebami!!!Pieniadze szczescia nie daja a milosci nie ma ! Faceci sa dobrymiaktorami!!! Uwierzysz za pare lat! Wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wiesz jak wyglądam i
pewnie nie uwierzysz, że mam duże powodzenie i mężczyźni oglądają się za mną. Gwarantuję Ci, że i Ty nie pszeszedłbyś obok mnie obojętnie. Samo Twoje powiedzenie, że jak brzydka to nie dostanie drogiego prezentu świadczy o pobódkach z jakich Ty byś dał drogi prezent. Jesteś żałosny ...

Gość mefistoptelses
bedzie musiala schowac honor do kieszeni by tylko zadowolic swego pana...bo pan ma pieniadze i bedzie wymagal......

Gość no i proszę znów zawiść
i zazdrość zakompleksionego żuczka: Mam wszystko ale..

Gość mefisto .takiego faceta jak Ty
to bym kijem od szczotki nie ruszyła choćby miał miliony i był najpiękniejszy na świecie ...

Gość mefistoptelses
Tak tak...... :) znajdz faceta ktory w to uwierzy :D

Gość a to Polska właśnie
rozumiem, ze sama nie jestes na tyle inteligentna ani pracowita zeby zarobić wiec wolisz przyjść na gotowe? poza tym liczysz ze bogaty pan i jego rodzina beda biedna lub "przecietnie zamozna" dziewczyne traktować za rowna sobie i dadza jej nieograniczony dostep do kasy:D

Gość mefistoptelses
o tak samo bogata by musial sie starac ja mial na pstrykniecie palcami

Gość hyhy...może już znalazłam
ale uwierz, że takich jak Ty rozsądne kobiety omijają z daleka. Bo nie daj Boże posmakujesz kasy, to dopiero dasz swojej pani popalić...Jesteś zakompleksiony i nie umiesz się do tego przyznać a za to wolisz naskakiwać na ludzi, którym się lepiej od Ciebie wiedzie.

i tutaj racja!! pieniadze szczescia nie daja, niestety zauwazylem to samo, ze czlowiek nie cieszy sie druga sosoba, czyms drobnym malym, nie umie miec rodziny ktora jest za nim... tylko siano siano siano, jak jest jest swietnei wszyscy kochaja, jest dobrze, gdy malo to klotnie, zle, itd.... oj psuje to, a najgorsze ze materialistki tego nei widza!

Gość to co twoim zdaniem
jak facet jest bogatszy o kobiety, to to już mezalians?

Gość jamam
oj szczeny by wam opadły gdybyscie widzieli w jakim luksusie zyje a jaki jest skromny. Niczym sie nie wywyzsza taki glupi stereotyp ten kto bogaty to naduzywa swoich mozliwosci. Gowno prawda. Po tylu latach ciagle ten sam jakiego poznałam a jesli ma zrobic cos złego to zrobi tak samo jak i biedny...Nigdy mnei nie zawiodl a wcale nie jestem jakas sexbomba. Dla niejgo jestem najpiekniejsza dla ciebe moge byc przecietna a dla kogos innego calkiem beznadziejna...kwestia upodobań. Kocha mnie taka jaka jestem i nei musze niczego przed nim udawać. I niczego nei bylam z zyciu tak pewna jak tego zwiazku i chocby sie miaola mu noga podwinac to i tak zawsze bede z nim i bede go wspierac. A inwestuje w sibie studiuje i pracuje bo nei mam zamiaru byc od nikogo uzalezniona. On ma co ma a ja bede miec na co sobe zapracuje. I jestem przeszczesliwa i tego akurat mozecie mi zazdroscic wypisywac zle słowa maj to gdzies bo one mi szczescia nie odbiorą. 3majcie sie ciepło i zycze wszytskim by tez mieli kogos takiego kogo mam ja...chociaz to jest jedyny egzemplarz :D hehehe papa

Gość mefistoptelses
a dlaczego wy nie uznajecie w druga strone???....jakos nie widze zwiazkow bogatszych dziewczyn z biednymi facetami.......... Dlaczego tak trudno zwiazac sie wam z kims o tym samym progu podatkowym ? Kompleksy?

Gość ale chyba lepiej mieć
pieniądze niż nie mieć, co? Mr T sam poniekąd to przyznajesz. Za pieniądze można opłacić mieszkanie, prąd itp. no to chyba lepiej jak są?! Jasne, że bez kasy są kłótnie częściej bo ludzie żyją niepewni jutra, niektórzy nawet popełniają samobójstwa..

Gość wiedzmin
tyle jadu jaki dzisiaj w twoja strone leci napewno zabierze ci faceta....negatywna energia dziala !!

Gość eli.feli
chciałabym miec bogatego faceta ale sama tez chciałabym pracować bo całkowita zaleznosc od kogos to nie dla mnie🖐️