Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet dresiary

Jak dobrze mieć dziewczyne dresiare-wiem bo mam... a oto dlaczego

Polecane posty

To nie temat o samochodach wiec zachowam to dla siebie jakim autkiem jeżdżę :). Zaraz pojawilby się zazdrośnicy typu \"14letnie BMW oczywiście\" a nie o to mi chodzi żeby się chwalić tylko przedstawić zalety związku z taką panieneczką. Zdrada. Nie nie zdradzam jej. Ona ma bzika na punkcie zdrady. Dla niej zdrada to koniec związku. To chyba jedyny minus tego układu :P. Z drugiej strony seks z nią jest świetny i jakoś nawet nie miałem ochoty szukać czegoś na boku. Jest bardzo ładna. Typowa laleczka. Lubi markowe ciuszki. Sama mówiła o sobie dresiarka :P

Gość faceciku
ciuszki, autko, lodzik zmień nick na faceciczek dresiarareczki,bedzie on kwintesencją twojej męskości

Gość marcel44245
Dobry jesteś takich ludzi się ceni,naprawdę

Gość daj jej fote to uwierzymy
a bez foty nie sciemniaj czasem ze ma 90-60-90 itd

i niby po czym poznac taka dresiare skoro chodzi w markowych ciuszkach

90-60-90 pewnie nie ma ale jest bardzo ładna. Szczupla, opalona z buzią laleczki niezbyt dużymi piersiami. Jeśli chodzi o urodę to bardzo mi się podoba. Fotki nie dam aż takim chu.jem nie jestem :P. Poza tym naprawde mi wisi czy uwierzysz czy nie. Ja opisałem jak to wygląda. Może ktoś ma podobne doświadczenia?:)

Gość fatamorgana potargana
dresiara czyli dziewczyna dresiarza a skoro poleciala na twoje autko to raczej blachara czyli taki margines :) MASAKRA

taaa ja rowniez moge opisac swoje doswiadczenia....moja dresiara to tleniona blondi, modelka z biustem DD super jedrnym w dodatku

Gość pani MP
?????????????????????????????????????????????????????????????? no widac ze gosc jest typowym dresiarzem

Gość facet tekstam dałes
nadzieję nieudacznikom i onanistom na to że oto w ich zyciu pojawi się piękna wyzwolona seksualnie Dresiara,będzie ona spełniała ich zachcianki ,pozwoli sie lac po ryju a orgazm wywoła u niej sam widok wieśniackiego samochodu.

nikt tu nie jest zazdrosny po prostu stwierdzamy fakty

Gość brunonka
Słuchaj facecie dresiary a co będzie jeśli to Ona Cię kopnie w tyłek z jakiś czas i zdasz sobie sprawe co straciłeś? Łyso Ci będzie z deczka.

facet tekstam dałes- czemu Polacy są tak zawistni :). Na zachodzie to zupełnie niezrozumiałe. Typowa Polska mentalność. Jak ktoś ma więcej niż ja to trzeba mu spalić zniszczyć zrównać go z ziemią :). Nie rusza mnie to :o. Cieszę się tym co mam. Nie patrze na to co mają inni.

czytalam dokladnie no przeciez ty nie jestes dresiarzem ale wyrywasz blachary a to chyba gorsze faceciku

brunonka ja nic nie trace, dużo jest kobiet na świecie. Jestem na takiego kicka przygotowany :P. Powiem było miło, dzięki za wszystko ŻEGNAJ :)

fatamorgana potargana gdyby leciała na kasę to by ją ode mnie doiła. A pisałem, że tego nie robi. Poza tym nawet gdyby to mam to gdzieś:P. Dobrze mi jest a to najważniejsze:)

Gość ale dlaczego nazywasz ja
dresiara?

Gość facet tekstam dałes
facet dresiary-nie bedziemy sie licytować ile kto ma-ale uwierz mi na słowo, niczego Ci nie zazdroszczę.

Gość brunonka
Słuchaj ale wogóle Ci na Niej nie zależy? Piszesz tak jakbyś jej nie szanował zupełnie, nie odzywa się u Ciebie sumienie, że ją wkorzystujesz?

Gość tylko jej nie zrob dzieciaka
:D

Gość ale dlaczego nazywasz ja
wytlumacz co swiadczy o jej dresiarstwie bo jak dla mnie zwykla zakochana malolatka jakich pelno

Facet tekstam dałes no i git :) Więc nie rób mi głupich aluzji jak np. wieśniacki samochód. Dziecka? Nie:). Zabezpieczamy się :P Brunonka nie kocham jej. Może się przyzwyczaiłem ale nie kocham. ale dlaczego nazywasz ja gdzieś tam wyżej pisze nie chce mi się powtarzać :)

Gość brunonka
I tak generalnie rzecz biorąc to ja Cię nie chcę potępiać, interesuje mnie tylko jak Ty jako mężczyzna to widzisz i rozumiesz bo ja jako kobieta mam pewnie inny tok myślenia.

Gość brunonka
A ile już trwa ten przelotny związek? I czy nie myślałeś już o związku poważnym?