Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet dresiary

Jak dobrze mieć dziewczyne dresiare-wiem bo mam... a oto dlaczego

Polecane posty

Gość DodaElektroda17171717
jestes zwukla swinia!! jka mozesz ja tak wykozeytywac?? szkoda mi jej ona cie kocha i robi dla ciebie wszystko a ty egoista tylko ja oklamujesz.typowy facet ktoremu zalezy tylko na seksie! a jej uczucia nie maja dla ciebie znaczenia? wiesz jaki jej to sprawi bol jak sie dowie ze jestes z nia tylko dla seksu!

Gość freszkowski
Taaa nie masz czasu...Poprostu jaka szanująca się kobieta by Cię chciała...

DodaElektroda17171717 dziękuję za te komplementy :D. Ona sie nigdy o tym nei dowie:). Kiedy się z nia rozstane powiem, że ją kochałem. Podziękuję za wszystko i się pożegnamy.

Gość freszkowski
Kurcze stary normalnie jestem w szoku jak to czytam...Jestem od Ciebie młodszy o aż 4 lata, od 2 lat jestem w związku z o rok starszą ode mnie kobietą. Jest Nam razem cudownie, z dnia na dzień kochamy się coraz mocniej. Nie wyobrażam sobie żadnych "przelotnych" związków i wogóle nie wiem jak może komuś dygać sprzęt na kogoś kogo nie kocha...

Gość marcel44245
Dresiary są najlepsze do rżnięcia i tyle no i moze do wyżycia się po szkole ja z moja to nawet w szkole jade równo a co he he he

no rewela takie panny są hehe dresik ma a jak jeszcze sie moze chłopa dobra fura powozic to zrobi wszystko co sie chce .... niech żyją blachary w dresach bez nich nuda by była

Gość przemo77
a ja wolę emo bo dają dupy wszędzie i zawsze

Gość anka9
Jesteście kupą zboczeńców jak możecie tak traktować dziewczyny facet dresiary jak bym cię kiedyś zobaczyła na ulicy to byś tego pożałował.

Gość frywolka
ja mam gdzies co robisz, bo to twoje zycie tylko tak sobie mysle jak tu ufac facetom :O SKAD WIEDZIEC ZE KOCHAJA NAPRAWDE, A NIE TYLKO UDAJA eh

Gość że ci majty farbują
A ja myślę, że jeszcze bardziej odpowiadałaby ci gumowa lalka. Dresiara może w nieodpowiednim momencie otworzyć buzię i walnąć coś głupiego. Z lalką nie ma tego ryzyka. I mniej kosztowna w utrzymaniu:)

Ależ nie wyżywajcie się tak na facecie.. Przyjdzie czas, że życie a raczej \"życie\" w postaci jakiejś famme fatale od razu go do pionu postawi i dopiecze na tyle, że styki w mózgu zadziałają.

nie no :)..facet pisze bo jest przeszczęśliwy że taką ma a ona się godzi ..nie wiem po co ten temat..hmmm :)...może autor wyjaśni :)

Gość Odpowiedź jest prosta
Koleś jest nieudacznikiem więc w necie udaje wielkiego pana od tego jest internet. Jedni chadzają na terapie inni wyżywają się w necie.

Gość a ja wiem...
czy Odpowiedź jest prosta ma racje. Ci których życie jest szare nudne i zwykłe zazdroszczą tym co mają więcej. No i tu mamy paru takich frustratów. Przejrzałam cały temat i chodź potepiam zachowanie faceta dresiary w stosunku do tej biednej dziewczyny to jednak w wielu kwestiach ma on racje. Polacy to nienawistne zwierzęta. Nienawidzą tych którzy do czegoś doszli :o. Smutna prawda. Facet dresiary robi co chce bo ma kase i to niektórych wkurza. Widać to po wypowiedziach :o

Gość marcel44245
dziewczyny powyżej........jak chcecie to mogę was przetestować za jedno piwo.

A co marcelku bez piwka nie umiesz się zabrać do rzeczy?

Gość a ja wiem...
naczy sie ma kase bo a skąd kto ma wiedzieć :o jesteś własnie typowy Polak. Zawistny cham. Dlatego Polki wolą obcokrajowców :o

a ja wiem... O czym Ty mówisz? Ludzi denerwuje to co ten człowiek robi a nie co ma.

Gość a ja wiem...
Odpowiedź jest prosta właśnie odrotnie :o. Przeczytaj sobie wszystkie wypowiedzi. Mnie tam żal tylko tej dziewczyny. Nawet jeśli jest tak głupiutka jak on to opisuje to ajk się dowie na pewno to przeżyje. Nikt nie zasługuje na takie traktowanie :(

do a ja wiem-a do czego on niby doszedł? :)...naśmiewa się ze swojej pani i udaje króla :)...nie no..żałosne po prostu :)...a co do zazdrości..hmmm :)...nie ma czego zazdrościć -jemu na pewno nie a kobiecie jedynie współczuć bo przecież kiedyś ją kopnie...

Gość poprostu facet ma kase
a nie ma klasy :o żenada

Gość marcel44245
chłopak wie czego chce i tyle a wy macie kompleksy i nie stać was na prawdziwego faceta pewne same sobie robją żenada........xdxdxdxdxd

Wow 24latek wyrwał 17tolatke i ma samochód no pewnie wszyscy mu tego zazdroszczą.

do marcela :)-jasne że facet wie czego chce i jest z tego nawet dumny :)-to nie podlega krytyce :)..natomiast żenujące jest to że się chwali nie wiadomo czym :)..hmmm :)...z tego jest dumny że uwielbia traktować poniżająco? :)

do marcela :)-jasne że facet wie czego chce i jest z tego nawet dumny :)-to nie podlega krytyce :)..natomiast żenujące jest to że się chwali nie wiadomo czym :)..hmmm :)...z tego jest dumny że uwielbia traktować poniżająco? :)

No właśnie gdzie tam jest mowa że koleś do czegoś doszedł i że ktoś mu czegoś zazdrości.

Gość zwykly kolooooo
Zgadzam się z marcel44245 wie czego chce i robi co chce. Ma kase wiec moze sobie pozwolic na utrzymywanie takiej szmatki jak ta jego suczka.

Gość a tobie cooo
Miśka-27 czego nie możesz czytać?