Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet dresiary

Jak dobrze mieć dziewczyne dresiare-wiem bo mam... a oto dlaczego

Polecane posty

Gość buahahahahah
kur.wa już jest kandydat na nowego idealiste :D

Gość hest lepszy od idealisty
zimny wyrafinowany nie odpowiada na zaczepki moze to eomer

Widzę że zdania są podzielone. W sumie spodziewałem się totalnej nagonki ale jednak ktoś mnie tam jednak rozumie. Wczoraj spędziłem słodki wieczór z moją laleczką. Było miło i bedzie tak nadal czy komuś się to podoba czy też nie. A czy ja się nią bawie? Ona o tym nie wie że jej nie kocham. Gdyby jej było źle to by odeszła. Gorzej będzie jak się zabujam.:P

tylko 1 smutna refleksja. Trochę mi cię żal, dziewczyny mi szkoda bardzo, bo nie ważne, dresiara, blachara (to tylko słowo, epitet i szufladka)jest człowiekiem, myśli i czuje.Ale tak już jakoś śmiesznie bywa, że wraca do nas to co robimy innym.

Co się masz zakochiwać? Używaj, przecież po to jest co nie? Po cholerę ci jakieś ludzkie uczucia. Byle mieć szajs, dupę i kumpli na piwo

Jak wróci to się będę martwił. Narazie mam sie do kogo przytulić mam seks kiedy chce, żadnych pytań, żadnej krytyki. Jak mówie że ma być TAK to jest TAK. Super.

Ale jest jeszcze w tym coś wiecej. Instynkt. Facet z super bryczką to facet z kasą. Facet, który jest w stanie utrzymać rodzinę, zapewnic jej byt. Wykształcić dzieci. Dać im jakiś start w życiu. Zapewnić kobiecie bezpieczeństwo.

Gość gosiasamosiagosia
kasa jest czy nie ma ja tam na to nie patrze :o

Gość izzkaa
ja za żadne pieniądze nie dałabym tak siebie traktować to poniżające

Gość tgrteyty
pewnie jesteś 14 lestnim onanistą mający sen.Ale jesli to prawda to c h u j z ciebie jest i tyle

Do izzkaa dziewczyno nic nie wiesz a piszesz gość jest podobny do mnie i dlatego go rozumiem ,jak ma taką sukę to korzysta bo po to takie są a i tak ta jego powinna być wdzięczna że coś ma z tego i że ma to szczęście że może mu obciągać bo jest zpewne wiele innych na jej miejsce. Towar to towar nie mam dla takich uczuć bo to tylko mięso do ruchania.

Gość a teraz wyobrazcie sobie ze
ktos traktuje tak wasze siostry....albo matki....

Gość Zgadzam się z Arturem
Dla blachar mam mniej szacunku niż dla prostytutek. Są dla mnie kimś na poziomie polityków - już tylko płatni zabójcy i osoby sprzedające narkotyki dzieciom stoją niżej. Prostytutka może wykonywać swoją pracę np. bo nie ma pieniędzy na lekarstwa, a przy tym nie okłamuje klienta, że go kocha, itp. Blachara jest pod tym względem znacznie gorsza. Jest przede wszystkim nieuczciwa. Będzie kłamała w żywe oczy i mówiła wszystko, co posiadacz dobrego samochodu chce usłyszeć - włącznie z deklaracjami miłości, gotowości do ślubu, posiadania dzieci itd. - żeby tylko sama nie musiała pracować na swoje luksusiki typu markowe ciuchy, drogie kosmetyki, solarium. Dla blachary facet nie jest człowiekiem - jest czymś na kształt "surowca naturalnego", jak ropa naftowa. Gdy ropa się skończy, pracownicy platform zostaną wyrzuceni z pracy. Tak samo facet, który da się poderwać blacharze zostanie wyrzucony z jej życia, gdy tylko przestanie jej dawać prezenty i kasę. Dlatego brawa dla autora, bo wie, o co w tym wszystkim chodzi. Grunt to znać reguły gry w takich związkach i nigdy o nich nie zapominać.

Gość dokladnie pewnie ona
klamie ze cie kocha....hehe

dokladnie pewnie ona straaaasznie bym się tym przejął:D. Z żalu chyba bym wydupczył jej koleżanke :D. W sumie ta koleżanka mojej dresiarce bardzo zazdrości. Artur co ma BMW Zgadzam się z Arturem No i chłopaki wiedzą o co chodzi. To są zasady walki. Bierze się z życia co się da.

Gość krzychślązok
Nie pierwszy raz spotykam się z takim podejściem. Mój sąsiad traktował tak swoją żonę i miał z tego brechta. żona go pewnego razu pier dolneła cegłą w leb i jest teraz głupi. I CO BYŁO WARTO !!!

Gość Sylwia.....
podoba mi sie takie podejscie, glupie laski zasluguja tylko na to ... punkt dla Ciebie.... facecie dresiary

Gość JAK MOŻESZ
postaw się na jej miejscu..........i że ty masz takie poparcie na tym forum? grupka zwyrodnialców i gringo.

Gość lllafirynda
zagłosuj na PIS to Twoja i Towjej dresiary partia

Julek :) lllafirynda ona nie ma jeszcze 18 latek, a ja chyba z mojego prawa głosu nie skorzystam. Nie widzę partii, która mogłaby zdziałać coś pozytywnego dla tego kraju.

Gość kierownikFABRYKIXXX
Moja dziewczyna nie jest dresiarą ale lubie też traktować ją jak lumpa bo nim jest.Zona mi nie potrzebna.dziękuję

Gość malinaaa../
przeczytalam ten osobliwy topik i po twoich wypowiedziach drogi autorze smiem wnioskowac ze ty sie juz w niej zakochales tylko jeszcze o tym nie wiesz