Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Montero

wlasnie dostalem sms od mojej dziewczyny

Polecane posty

Montero dziwi mnie jeden fakt.. czy to lipa czy ni mniejsza o to ale jezeli poszles kupic sobie butelke i chcesz sie spic jak swinia to niech mi odpowie chociaz jeden z was kto na miejscu montera siedzial by teraz na forum..? no bo jesli jestes zalamany to przewaznie wpadasz w dolek i nawet jesli chcesz sie spic no to chyba nie z reka na klawiaturze?

Gość o jaacie
halama no dokładnie! Sucz prawilna miastowa a on chłopaczyna pewnie całkiem poukładany, postanowiła miec meza i domek z ogrodkiem a dyma sie na boku z jakimś lamusem co ja jak suke na wylot rznie. A Montero siedzi po godzinach w pracy zeby ona miała dom na świeta. halama no prosze cie!

Gość o jaacie
haha ciemna jestes napoawde, przeciez napisal ze nie widzieli sie od tygodnia:-) a ona napisala ze miala reke w ......

Gość ja pewnie ciemna jestem
eeee gdzie ja miala? w swojej tak? nie musiala go ogladac do tego.. dobra, chyba sie nie orientuje :p

Gość z butelka w tle
Do pani z czarnym nickiem permanentnie sie upijam walac w klawisze:-) nie zebym byl alkoholikiem ale lubie:-)

psychologicznie rzecz biorąc sytuacja bardzo mało prawdopodobna, żaden normalny człowiek nie byłby w stanie opisywać wszystkiego na forum w 30 min po takiej wiadomości

z butelka w tle: no tak ale pomysl... jesli on tak jak pisze jest taki zalamany wogole poszkodowany nie wie co zrobic no to nie wiem czy w takiej sytuacji potrafilabym sobie pisac z ludzmi na komputerze...

Lusjakika no wlasnie i o to mi chodzi...!!! po takiej wiadomosci poprostu nikt nie jest w stanie gadac sobie z ludzmi!!! proste..

Gość zycioweerotyki
moze ty nie jestes? ja osobiscie miewalam rozne krytyczne sytuacje.. i niekiedy pojawialam sie tu na forum..by sie wyplakac..

Gość z butelka w tle
Ale z tego co widze to kolesia juz z nami nie ma, napijmy sie za jego odzyskana wolnosc:-). Ja rozumiem, ze mozna pisac, w chwile po takim wydarzeniu czlwoiek potrzebuje jakiejs bezmyslnej czynnośći zeby się wyłączyc. Mozna grac, pisac czy zwyczajnie gapic sie w sufit, z tego wszystkiego gadania z ludzmi wydaje sie najsensowniejsze zwlaszcza ze jak sadze koles niekoniecznie miał ochote dzielic się tą informacją ze swoimi przyjaciolmi.

Gość ej no kurczak
Ale co wedlug was jest takiego zajebistego w tym sms shelock halama i jacie bo ja nie rozumiem, jest wulgarny i bez sensu!

to nie są różne krytyczne sytuacje, jego ideał sięgnął bruku, normalnie byłby to szok po którym nie wchodzisz od razu na forum, a on zdażył przyjechać i od razu zasiadł do relacjonowania

Gość z butelka w tle
Miałem, jakbym miał nie siedziałbym z butelka przed kompem na damskim forum:-) nie sądzisz? Ale dużo tu fajnych kobitek i lubie sobie poczytać pogadac z wami. A CO :-)

Gość z butelka w tle
Swoją drogą, drogie panie co to jest CUKIERKOWY FRAJER????????????

Fajnie:) tyle ze mam jeszcze jedno pytanie...doskonale rozumiem ze np. kilka dni po zerwaniu mozesz wejsc na forum wyplakiwac sie itp itd bo np, nie mozesz pogodzic sie po zerwaniu z ukochana osoba.. ale tak on przyjechal i pierwsze co to napisal na forum!! nie no sory ale mi sie to w glowie nie miesci..! powiedz szczerze tez bys tak zrobil?

Ja ide spac...Dobranoc wszystkim:) zajrze tu jutro rano i odpowiem \"z butelka w tle\" jesli cos napiszesz:) pozdrawiam

Gość zycioweerotyki
to nie tak.. napsial tu bo dostal smsa... wciagnal sie w dyskusje z wami.. byliscie jedynymi osobami..ktore byly wtajemniczone w tą sprawe..wysluchaluiscie ..doradziliscie... to byl JEGO WATEK... mysle ze to ze po przyjezdzie napisal tu od razu nie jest niczym dziwnym w tak przedstawiającej sie sytuacji.. W takich okolicznosciach - tak, napsialabym

Gość Sherlock halama
sms byłby zwyczajnie wulgarny gdyby pochodził od zwyczajnej chamskiej dziewuchy. ale pamiętajmy że pochodził od słodkiej, niewinnej, cudownej i eterycznej nimfy :) i ten właśnie kontekst nadaje temu smsowi tak szczególnego znaczenia. takiego filmowego w stylu "oczy szeroko zamknięte". no i naprawde dajcie spokój tej psychoanalizie dla amatorów. czy macie jakieś badania które określają sposób w jaki reaguje statystyczny człowiek w takiej sytuacji? nawet gdyby były to chyba nie bardzo aktualne bo sposób komunikowania się na forum internetowym to dosyć nowe zachowanie. ja czegoś takiego nigdy nie przeżyłem i takiego smsa nie dostałem a czy wy dostałyście że tak dobrze wiecie jak byście się zachowały. zresztą to też było by nie bardzo miarodajne bo kobiety reagują inaczej niż mężczyźni. są dwie możliwości: 1. facet mówi prawdę - wtedy trzeba go jakoś podbudować. 2. kłamie i się cieszy - czy to naprawdę tak bardzo wam przeszkadza że zamiast napisać co o tym myślicie snujecie jakieś dochodzenie?

Gość bombonierek
buuuuuuuuuuuuuuuuhahahaha złożyłem się ze smiechu, hahahaha proszę autora o wybaczenie ale po prostu ten sms jest wyqrwisty :-), a on pisze o niej "moja delikatna niunia" buhehehehehe. Polałem. wiem ze sytuacja poważna i nie powinienem się smiac, ale nie moge ale polewka!

\"moze ty nie jestes? ja osobiscie miewalam rozne krytyczne sytuacje.. i niekiedy pojawialam sie tu na forum..by sie wyplakac..\" babie nie przetlumaczy sie, ze facet NIE WYPLAKUJE sie na forum..

Gość o jaacie
halama ty jestes facetem, o masz a ja juz chcialem Cię wyrywac, pomyslałem ale fajna dupa.

Gość bombonierek
o jacie >>>>>>>>>>>>>> :-)

Każdy ma jakiś większy lub mniejszy życiowy dołek. ..ja siedzę teraz sama w domu z 7-miesięcznym maluszkiem,mężuś baluje u kolegi. Smutno mi i dlatego tu zaglądam. Nie ma się do kogo odezwać. Jestem żałosna

Gość zycioweerotyki
oh zapomnialam ze do faceta to trzeba mowic wszystko wprost.. i bron boze zadnych metafor ;) tak wiec drogi komicznie.. Wpadam czasem na forum.. by podzielic sie moim problemem,z potrzeby wysluchania..zaciagnac rad.. pouzalac sie czasem nad moim losem.. gdy nie jest mi przychylny.. 'wyplalac sie poprostu' ;)

Gość 5n
a ja mam dość mojej pracy, miejsca zamieszkania i tego, że jestem sama czyli zero akceptacji dla teraźniejszości

Gość o jaacie
hej pragnie-nie, nie mów tak, co jest żałosnego z tym, ze szukasz kontaktu z ludzmi, wszyscy jestesmy tu z tego wlasnie powodu, szukamy rozmowy, kontaktu, rozrywki ( uwazaj zebys Ty nie dostala pomylkowego sms)

Gość zycioweerotyki
komiczne *

Gość Sherlock halama
"pomyslałem ale fajna d**a." no to kurwa pięknie :D