Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambhorgini

Podoba wam się imię Sara? Z czym się kojarzy?

Polecane posty

Zastanawiam się nad tym imieniem dla mojej nienarodzonej córeczki.Miała byc Niną,ale jakoś mnie tak naszło na Sarę ostatnio...A może ładniejsze Sandra?

Gość Sara obciągara
to tekst mojego dziecka :o

Ładne imię. Kojarzy mi się z pewną małą, śliczną dziewczynką. W zestawieniu Sandra- Sara, wybrałabym Sandrę, ale tylko dlatego, że to imię odrobinę bardziej mi się podoba.

Gość no mi wlasnie tez z psem
:)

Gość Proponuję Jesika
jeszcze bardziej oryginalne :O

Gość zydy jak nic na forum

Gość zdziśiiu
i jeden skinol

Nie jestem Żydówką,ale nawet jakbym była,to co z tego?:O Trochę więcej tolerancji:O Chciałam tylko zwrócic uwagę na pochodzenie tego imienia. Popularny Dawid to też imię żydowskie.

Gość lubie takie egzotyczne imiona
tylko dziewczynka musiałaby być ładna. Zawsze fajniej to brzmi jak podchodzi jakaś suczka i mówi że ma na imie Sara, niż np. Ania. Taki powiew egzotyki. Niestety, kariery naukowej to jej nie wróżę. Jestem dr Sara Kowalska :o. No ten tekst to jest dobry w jakimś FemDom BDSM :)

Gość mi się kojarzy z pretansjonaln
ością.

Gość Sandra Lewandowska
zrobiła karierę pomimo imienia :D

Gość a znasz jakąś poważną osobę
oczytaną, wykształconą, inteligentną, jakaś lekarka, prawniczka itp. która miałaby na imię Sara?? A przejdź się na dyskotekę, same różowe Sary, Oksany, Dżesiki :o

Nie chadzam na dyskoteki,więc nie wiem:O Ale wydaje mi się,że kariera zależy raczej od charakteru i wychowania niż imienia.Myślisz,że taka stojąca przy drodze panienka wybrałaby inną "pracę" gdyby nosiła inne imię? :O

Gość Nie bulwersuj się tak
Pytałas z czym kojarzy się to imie. Skoro się komuś tak a nie inaczej kojarzy to ma do tego prawo, prawda?

Imie ładne:) mi się podoba Sonia ale niestety obydwa mi sie kojarzą z psimi imionami:( Sonie ma teściowej sąsiadka a Sare moja:(

Oczywiście,że każdy ma prawo szczerze napisac :) Ale nie musi od razu sugerowac,że moja córka zostanie jakąś dziwką jak jej dam tak na imię:O

Gość z pewnością masz rację
ale ważny jest stosunek ludzi do innych. Jakby podeszła do mnie laska i powiedziała, że ma na imię Sara, to bym ją inaczej traktował niż jakąś Anię, Elżbietę, Agnieszkę. Raczej jako takie fiu-bzdziu. Przynajmniej na początku miała by ciężej. I to leży głęboko w psychice, tu nawet próby bycia skrajnie obiektywnym nie pomogą (popytaj nauczycieli - oni wiedzą że się nie da być na 100% obiektywnym, bo psychika na to nie pozwala). I wydaje mi się, że nie jestem wyjątkiem. Po wyglądzie też ludzi się nie powinno niby oceniać, a tak naprawdę każdy tak robi, czy tego chce czy nie.

Nie wiem czy to prawda...Miałam kiedyś,dawno temu,koleżankę Atiję.Dziwne imię prawda? Jednak była to bardzo inteligenta dziewczyna i lubiana przez wszystkich:) Nikt nie traktował jej inaczej z powodu niespotykanego imienia.Aha,dodam,że była Polką.

Gość Nie bulwersuj się tak
Nie rozumiesz :O Imię nie oznacza, że ktoś jest mniej lub bardziej inteligentny. Może być w pewien sposób postrzegany, zwłaszcza na początku.

Gość moja córka
ma na imię Sara....jest 25 letnią kobieta. Nigdy nie spotkała się z takimi opiniami na temat swojego imienia........ Zreszta nie zwraca uwagi na to, że ludzie nadaja psom ludzkie imiona...cóz...dziwi ja tylko fakt, ze tak mało tolerancji jest wśród nas Kwestia wychowania...pozdrawiam serdrcznie :)