Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Gość malwina 29
o Gosia się odezwała cześć Gosiu ale Ciebie też już nie ma :(

Halo KOchane ja tylko chciałam się pochwalić wynikiem bety ,który wynosi 8860 to w sumie wychodzi troszkę więcej niż 5 tyg. i tak też się zgadza wg. moich obliczeń :) BUZIACZKI WAM ŚLE 👄👄👄

Malwinka ja też trzymamkciki za pozytywny teścik w najbliższym czasie :) A placki za mną też już chodzą dłuuugo ale jakoś nie mogę się zebrać żeby je zrobić :o A z czym je jesz takie gołe ?

NICK ..............WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ........CYKL Fisia .................29 .....śląskie..........Marta 3lata .............4 cykl Gosia ................21 .....Łańcut -....................................7 cykl Dziubassek.........21......Gdańsk -................................... 2 cykl validos27 ...........27......Kraków -................................... 5 cykl Michelle.............21......kuj.-pom.........Daniel 1,5ro.k.........1 cykl Demiluna ...........26......Anglia ............Wiki 3 lata..............ciąża Vichy ................27 .....Śląsk..............Karo l 6lat...............ciąża Wiktoria1980......27......USA........................... .... ...........3 cykl Sylwia ...............29 .....Trójmiasto . ...............................ciąża Mar--gerita.........26 .....Warszawa..................................ciąża Herbatka ...........28......Warszawa................................. .... Lake tahoe....................................................... ................. Maliwina29..........29......Warszawa.................... .... .........1 cykl Dafodilek ...........27......Wrocław.....................................1 cykl mrufcia .............21......Dolnośląskie........................... ....ciąża kurde no.......................................................... ..........1cykl Cześć dziewczyny, grzecznie uzupełnilam tabelkę :) dopiero teraz się odzywam, bo byłam w delegacji. Wróciłam wczoraj w nocy. Ale dużo napisałyście... trochę Was poczytam i coś tam zaraz skrobnę ;)

Gość malwina 29
hej wichy!!! :) Dzisiaj jem z jogurtem naturalnym i cukrem :) Pychotka wlaśnie się już najadlam, ale też pyszne są z gulaszem taki placek po węgiersku pychotka :)

Gość malwina 29
cześć Dafodilek jak widzę też się pierwszy miesiąc staracie o ciąże?

Gość malwina 29
vichy czy ja dobrze zrozumiałam :)

dopiero weszlam do domu po dlugich zakupach itp. padam ze zmeczenia i głodu dlatego ide sobie obiadek zrobic. dzwonilam dzis do taty i sie pytal czy jestem zdrowa i czy \"wszystko w porzadku\" chrzakajac przy tym i sie smiejac wiec zrozumialam aluzje i rozwialam jego watpliwosci mowiac,ze nie jestem w ciazy:)

cmok cmok cmok kochane😘 gratuluje wysokiej bety😘 michelle ja sama sobie smaka narobiłam na ta sałatke:D a napisz mi jak Ty ja robisz moze sie okazac,ze inaczej niz ja malwinka kochen zycze Ci zebys nie dostała @ uwaga jade do Ciebie na placki ziemniaczane:D:D:D:D:D:D:D Dziubassek kochen kirczak😘 buziole dla Wszystkich zaraz do nas przychodzą znajomi.będziemy piffffo pić

Gość basiunia*
Witam kochane :) Mam na imie basia i mam 4 letniego synka i jeden cykl starań o drugie maleństwo...przygarniecie mnie? Pozdrawiam:)))

Gość basiunia*
NICK ..............WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ........CYKL Fisia .................29 .....śląskie..........Marta 3lata .............4 cykl Gosia ................21 .....Łańcut -....................................7 cykl Dziubassek.........21......Gdańsk -................................... 2 cykl validos27 ...........27......Kraków -................................... 5 cykl Michelle.............21......kuj.-pom.........Daniel 1,5ro.k.........1 cykl Demiluna ...........26......Anglia ............Wiki 3 lata..............ciąża Vichy ................27 .....Śląsk..............Karo l 6lat...............ciąża Wiktoria1980......27......USA........................... .... ...........3 cykl Sylwia ...............29 .....Trójmiasto . ...............................ciąża Mar--gerita.........26 .....Warszawa..................................ciąża Herbatka ...........28......Warszawa................................. .... Lake tahoe....................................................... ................. Maliwina29..........29......Warszawa.................... .... .........1 cykl Dafodilek ...........27......Wrocław.....................................1 cykl mrufcia .............21......Dolnośląskie........................... ....ciąża kurde no.......................................................... ..........1cykl basiunia*.............28....Śląsk................Szymek4 latka........1 cykl

Malwinka🌼 a o co chodzi z tym zrozumieniem bo ja nie kapuję :o Fisia🌼 ale masz faaaajnie ja teraz mam do pifffka lekki uraz choć wcześniej uwielbiałam i dość często piwkowałam z mężem :) Teraz jak m.pije sam to mówi że mu już tak nie smakuje bo lubiał ze mną :pOj bedzie się musiał przyzwyczaić :) Basiunia🌼 witamy serdecznie i duży buziak dla synka👄 Dziubasku🌼 a tatko był wtajemniczony w wasze staranka tak? U mnie po jakimś czasie już się nie pytali bo wiedzieli że ja co miesiąc to znosiłam coraz gorzej i w sumie dobrze bo teraz to bym się wygadała jka nic :D Mój m. dziś puszcza mi coś oczko i chyba myśli że coś bedzie :p No nie wiem zastanowie się :p Ja już zmykam bo tu zaraz usnę,aż wstyd bo teraz to z kurami spać chodzę :) Jutro też mnie może nie być tak więc do piątku Dafodilku🌼

Co do sałatki z zupek chińskich ja też uwielbiam i mam na nią aż 2 przepisy :D Basiunia❤️ tojesteś ze śląska tak jak ja i Fisia i może nawet gdzieś bliziutko nas mieszkasz?

Vichy moj tata nie jest wtajemniczony w \"staranka\" od kad sie zareczylismy tata myslal,ze zaszlam ale musialam go rozczarowac, na slubie zyczyl wnuka/wnuczki (dla siebie rzecz jasna) a teraz od czasu do czasu daje do zrozumienia,ze by chcial zostac \"dziadkiem\" hehehe Fisia kochen😘 witam nowa kolezanke na naszym wspanialym topiku;)

Gość malwina 29
hej dziewczęta aidę zmężem ogladać filmek jakiś, tak tylko na chwilkę weszłam poczytać was...:)

Gość basiunia*
Dziękuje za miłe powitanie:) Ja zaraz zmykam spac jutro do pracy:( a moze wczesniej jakieś staranka;) pozdrawiam wszystkich starających no i czego moge zyczyć...stosunkowo;) udanej nocy:)

basiunia jutro pracujesz? hmm przeciez wszyscy maja wolne oprocz stacji paliw i skm,zkm,pkp...słuzby miejskie :> ja czekam na mojego m. strasznie za nim tesknie:( Dobranoc🌻

witam w Dniu Refleksyjnym. widze z powstala tabelka ;) jakby co to podaje dane, 29 lat, Krakow, cykl staran 1szy. echu mnie w pracy coraz gorsza atmosfera ;( awantury o dzien wolny w piatek (choc byl juz dawno mi obiecany i zaakceptowany), szukam innej pracy ale nie jest to takie latwe, jak nie potrzebowalam to ofety sie sypaly jak z nieba, teraz jak jestem zainteresowana to na złość cos mało dzwonia;( to wszystko sie przeklada na moje relacje z męzem. O kredyt na mieszkanko sie staramy i dlatego to z ta praca takie skomplikowane, on sie boi ze sobie nie poradzimy i ja go rozumiem. Coz, najwyzej podejme prace mniej płatną. Mowie mu czasem ze on mi zycie pokomplikowal ;) bo jakby nie on juz dawno bym pierdzielnela tą robotą. po calym dniu w pracy przychodze tak zmeczona ze nie chce mi sie baraszkowac ... ale dzis i jutro nie odpuszcze ;) do tego w poniedzialek jade w delegacje ;( wracam w srode, Boze jak mi sie nie chce! mam dola;( przepraszam ;(

NICK ..............WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ........CYKL Fisia .................29 .....śląskie..........Marta 3lata .............4 cykl Gosia ................21 .....Łańcut -....................................7 cykl Dziubassek.........21......Gdańsk -................................... 2 cykl validos27 ...........27......Kraków -................................... 5 cykl Michelle.............21......kuj.-pom.........Daniel 1,5ro.k.........1 cykl Demiluna ...........26......Anglia ............Wiki 3 lata..............ciąża Vichy ................27 .....Śląsk..............Karo l 6lat...............ciąża Wiktoria1980......27......USA........................... .... ...........3 ckl Sylwia ...............29 .....Trójmiasto . ...............................ciąża Mar--gerita.........26 .....Warszawa..................................ciąża Herbatka ...........28......Warszawa................................. .... Lake tahoe....................................................... ................. Maliwina29..........29......Warszawa.................... .... .........1cykl Dafodilek ............................................................ ......1 cykl mrufcia .............21......Dolnośląskie........................... ....ciąża Kurde no............29.......Kraków.....................................1 cykl

kochane Witam Was🌼 kurde no głowa do góry kochana nic się nie martw bo będzie dobrze.My sobie z dziewczynami też lubimy tutaj ponażekać:D:D:D:DFajnie,że wpisałaś sie do tabe basiunia* Witaj w naszym gronie.🌼 POprawiam tabele NICK ..............WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ........CYKL Fisia .................29 .....śląskie..........Marta 3lata .............4 cykl Gosia ................21 .....Łańcut -....................................7 cykl Dziubassek.........21......Gdańsk -................................... 2 cykl validos27 ...........27......Kraków -................................... 5 cykl Michelle.............21......kuj.-pom.........Daniel 1,5ro.k.........1 cykl Demiluna ...........26......Anglia ............Wiki 3 lata..............ciąża Vichy ................27 .....Śląsk..............Karo l 6lat...............ciąża Wiktoria1980......27......USA........................... .... ..........3 cykl Sylwia ...............29 .....Trójmiasto . ...............................ciąża Mar--gerita.........26 .....Warszawa..................................ciąża Herbatka ...........28......Warszawa................................. .... Lake tahoe..................................................... ................. Maliwina29..........29......Warszawa.................. .... .........1 cykl Dafodilek ...........27......Wrocław................................ ...1 cykl mrufcia .............21......Dolnośląskie........................... ....ciąża kurde no.............29.....Kraków................. ...................1cykl basiunia*.............28....Śląsk................Szymek4 latka........1 cykl cmok😘 dla Was wszystkie kochen.nie będe wymieniać bo mogłabym kogos ominąc nie chcacy.buziaki😘 dla Waszych dzieciaków tych chodzących i Tych w brzusiu

ja też się dołączę dzisiaj 🌼 ranne ptaszynki jesteście - dziś nawet nie pośpicie :) ;) ja wstałam do strasznie głodna jestem i parókę na gorąco wstawiam - oszalałam na punkcie paróek juz kupuję te lepsiejsze,żeby nie pakować chemi strasznej w siebie :). kurde no - ja też ślę kilka ciepłych słow, będzie dobrze Kochanna musi być, wszystko z czasem się poukłada. ja miałam właśnie dostać robotkę moich marzeń po prostu marzenie o jakim nie myślałam i miałam w zasadzie mam tą robotę w ręku ( poczytaj kilka stron wstecz) ale tu pojawiło się moje maleństwo i co? jak nie było to nie było ,a teraz jest 2 na raz ! pracodawcy nie oszukam bo wyjdę na osobę nieuczciwą niegodną tego stanowiska. Mam nadzieję,że kiedyś będzei mi tam dane pracować :);) teraz cieszę się moim stanem wkońcu noszę w sobie życie. Także czasem życie tak właśnie się układa nie zawsze tak jak chcemu wię mocno wierzę ,że Tobie jakoś się poukłada. znowu te zielone z boku - nic nie można niżej poczytać. Nie jest to dobry pomysł z tymi reklamami. swoją drogą pozdrawiam Kraków jak ja kocham to miasto oj jak bardzo przeżyłam tam 3 lata :) w dojazdach coprawda ale było pięknie nie zapomnę .......ja i mój kochany tyle się działo - . ach marzenia , marzenia.

Gość malwina 29
Witam wszyskie :) Właśnie jakiś czas temu wstalam.... jakoś nie moglam rano spać i tylko mąż mnie wyganiałam bo on nie może spać a ja się tylko kręcę hehehe, wczoraj jakoś wczesniej poszlam spac tak mnie znuzylo... A okresu jak nie bylo tak nie ma a to już 36 dzień cyklu, sądząc po ostatnim cyklu, który trwal 37 dni to może mi się ta miesiączka pojawi (szczerze to mocno w to probuje nie wierzyc hihihi) Dzisiaj do pozostalych objawów doszly jakies dziwne mdlosci, kiedy polozylam sie zrana na brzuchu, mialam jakies bulgotania...hihih sorry za szczegoly :) wsatalam mialam jakies zawroty w glowie, mroczki przed oczami i nadal mam ale w mniejszym stopniu, nie wiem może to w oczekiwaniu na miesiaczkę organizm tak reaguje....siedząc tu też jest jakoś mi dziwnie, powiem tak: jestem taka nie dzisiejsza (jakbym wczoraj balowala nie wiem do ktorej). Zobaczymy jak dalej się wszystko potoczy...:)

malwina29 - trzymam kciuki bardzo mocno,żeby @ nie przylazła , swoją drogą zaczernij sobie nicka bo zaraz ktoś tu wlezie i podszyje się pod Ciebie :)

Gość malwina 29
Kurde no nie przejmuj się tak tą pracą wszystko się jakoś ułoży, ja też mialam pewne zawirowania w pracy i nadal nie jest to moja wymażona praca....ale stwierdzilam, że na razie nie będę sobie zawracala glowy czas na dzieciątko...a pozniej pomyslę...pozatym mieszanko wzielismy na kredyt i wlasnie sie konczy budowac....juz sie nie moge doczekac kiedy się wprowadzimy, mąż już robi jakies projekty umeblowania pomieszczeń fajnie.... także glowa do gory kurde no, mi to się nie chce wstawac czasami do pracy a mam od poniedzailku do piatku codziennie jutro nam dali urlop z racji 11 listopada, ktory to wypada w niedzielę i taki odbior dnia wolnego.... Powiem Ci że czasami siedząc w pracy odmierzam godziny do wyjscia z niej, a w poniedzialek to juz mysleo piatku....po protsu szkoda gadac :)

Gość malwina 29
margerita powiedz mi jak się zaciemnia może to Ci się wyda śmieszne pytanie ale poradź mi (możesz sie pośmiać ze mnie ale nie glośno) :)

Gość malwina 29
Niestety będę musiala niedlugo opuścić was, muszę robić mężusiowi sniadanko hehehe może się już wyspał hihih tak mu nie dawalam spac rano biedactwo..:)

malwina 29 ---------już Ci mówię jak zaczernić : wchodzisz sobie w preferencje ( tu na górze gdzie masz : spiss tematów, nowy temat, szukaj i PREFERENCJE tam już sobie poradzisz bo wszystko jest napisane i to trwa dosłownie 2 minutki. No to do dzieła .