Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

czy juz czas na test...?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
tylko po co tu tyle gadania na temat tych testów - juz miałam robić bo sama staram się o dziecko ale skoto one takie zawodne i mylne to ..... nie chcę robić sobie nadzieji jeśli pokaże pozytywnie , a nie chcę być rozczarowana jeśli pokaże ngatywnie ( i tu jeśli się pomyli). gdyby na teście wyszedł negatyw upijałbym sie - wyluzowała chociaż na chwilę a jeśłi okaże się,że jednak jestem? - alkohol może zaszkodzić. także po tym co przeczytałam testom chyba nie zaufam.

witajcie, u mnie bez zmian- okresu dalej nie ma brzuch troche pobolewa, a co do piersi to nigdy przed okresem nie mialam nabrzmiałych, bolacych czy czegos w tym rodzaju a i teraz tak jest - zero... wiec czekam i czekam co to bedzie ...:)

Gość miałam dokładnei to samo
co opisujesz zrobiłam test po 4 dniach od spodziewanej miesiaczki i wyszedł pozytywny, ale nie cieszyłam się długo...

poronienie samoistne:(

aaa to może nie jesteś w ciąży ale ja miałam tak jak Ty - bóle podrzusza od czasu do czasu i tak obrzmiałe piersi jak nigdy w życiu

ale ja własnie nie mam żadnych nabrzmiałych ani bolących piersi... jezlei nie dostane@ to za pare dni bede musiala powtorzyc test... przykro mi z powodu tego co sie u Ciebie stało...

ojej to źle Cie zrozumiałam z tymi piersiami, ja też nigdy przed okresem nie miałam tak obrzmiałych, a wtedy TAK i to obrzmienie pojawiło się dopiero PO terminie miesiączki to może jednak nei jesteś w ciąży, różne rzeczy mają wpływ na przesunięcie się okresu

nie ma sprawy:) oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli:) pozdr

dalej nic kokresu nie ma... kiedy najlepiej wykonać drugi raz test- przypomne że pierwszy wykonałam we środe czyli wczoraj

Gość na Twoim miejscu darowałabym
sobie kolejne testy i poszła do gina od razu

Gość sniezynka222
przy tak stresującym trybie życia jak obecnie, to smieszne ze oczekujeci okresu co do dnia! normalne sa przesunięcia nawet do 5-7 dni. Wystarczy że bylyscie przeziebione, jakis stres itp.

Gość musiałabym być masochistką
by powtarzać znowu test idź do gina

Gość dokładnei w tym samym
w jakim pytasz tutaj na forum "co jest grane?";)

Gość hej............
Zamiast robic 10 testow lub isc do gina ktory i tak bardzo wczesnej ciazy nie wykryje najlepiej udac sie do laboratorium i zrobic test ciazowy z krwi beta hcg - 100% wiarygodny!!!!

pytam w jakim celu do gina, bo uazam ze nawet gdybym byla w ciazy to jest za wczesnie na wykrycie tego przez gina...

Gość fajna babeczka z forum
W takim celu ze nie masz @, test wyszedł Ci negatywnie a coś zatrzymało miesiączke.

Gość fajna babka z forum
i na co Ty czekasz???