Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśśka22

Czy po basenie kąpiecie się nago ?

Polecane posty

Gość Aśśka22

Witam mam pytanie do bywalczyń fitness clubów , basenów itp . Otóż czy myjąc się po ćwiczeniach albo przed/po basenie kąpiecie się nago ?? .Chodzi mi o szatnie z tzw umowną intymnością , tj przy innych dziewczynach . Ostatnio gadałyśmy z koleżankami i taki wątek padł , dwie się nawet poklóciły -czy dla was to też tak kontrowersyjne ? Ja chcę chodzić na basen i po prostu obrzydza mnie woda w nim , muszę to szybko zmyć , no i nie wiem jak się wtedy zachować-przy kąpieli . A jak jest u was ??

Gość pytanie...
o co dokladniej chodzi? czy sie myc czy nie myc po basenie?

po basenie pod prysznicem zawsze nago! po co mi kostum wtedy? ja muszę się dokładnie umyć a nie tak tylko opłukać. przed wejściem do wody w kostiumie, ale to dlatego że jeszcze w domu biorę kompiel, żeby na baseniku czasu nie tracić. ale mydełko i prysznic obowiązkowo. a po to mydełko, szampon, balsam do ciała. i koniecznie bez kostiumu!

Gość kie ka
ja zawsze sie kąpie w stroju jeśli mam czas ,jeśli nie kąpie sie od razu po przyjściu do domu ,baardzo rzadko spotykam u nas na basenie kobiety które kąpią sie nago pod prysznicami na basenach.Poza tym nie widze problemu zeby mieć na sobie kostium i umyć sie pod nim w czasie brania przysznicu

Ja kapie sie w stroju bo poprostu tak mi wygodniej nie czuje zadnego wstydu ale jesli musialabym sie rozebrac to tez niebyloby problemu. To zalezy od kazdej dziewczyny bo przeciez nie ktore sie krempuja i to nie ich wina. Jesli jedna kolezanka chce sciagnac stroj a druga nie to niech zostana przy swoim a ty rob tak jak uwazasz no bo przeciez to zalezy jak ci wygodniej. Ja np, myje sie dopiero tak dokladnie w domu:)

Gość Marta 28
Tylko nago , szkoda ze tak mało kobiet to lubi bo lubie sobie pooglądać dziewczyny pod prosznicem . To takie podniecające

Gość 8meeeee
Ja mam 14 lat i zwykle się kąpałam w stroju, ale jak przeczytałam niektóre komentarze to może spróbuje nago, co mi szkodzi, nie wstydzę się. Wydaje mi się, że lepiej się umyć raz a dobrze, niż potem myć się drugi raz w domu.