Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec końcówki

jak potoczyły się losy Waszych ex?

Polecane posty

Gość dziubas 29
mój eks znalazł sobie po jakichś dwóch latach wspaniałą kobietę - zamieszkał z nią po kilku miesiącach po czym z hukiem szybko się wyniósł - cały czas go zdradzała ;) to było ponad rok temu, od tamtej pory jest sam :P

Gość mireczka..
ciekawa do każdej z was ci wasi ex chcą wracać.......;-)) jeśli tak jest to duże prawdopodobieństwo że wasi obecni też kręcą na boku próbująć ex poderwać albo do lózka zaciągnać.........lub sie dowartościowujecie tutaj........żałosne......

moj eks miesszka pare bram ode mnie i jest z moja kolezanka ktora tez mieszka pare bram ode mnie dalej , chyba nie chciało mu sie daleko szukac :)

Gość piszczyk
piszta ludki, piszta bo nudno ...a temat ciekawy ... :)

Gość wieczne pióro
ja Wasi ex-historyczni.... ciekawe ich losy

Gość do Agnieszka87
nie bardzo rozumiem - jak ex ma dziewczyne to przestaje byc ex?!

Pierwszy mial chyba z 30 kobiet po mnie. Jest artsystą i nie potrafi jakoś chyba ulożyć sobie życia. Oni tak mają. Dobrze, że nasze drogi rozeszly się....cieplo go wspominam. Drugi.....mieszka prawie 3 tys km ode mnie- tak daleko uciekal, żeby mnie nie musieć widywać. :) Coś tam z Kimś probowal, ale chyba nie wyprobowal. Dobry facet. Chcialabym, żeby ulożylo Mu się zycie.

Gość zimna kawa
piszta ludzie historie tych nieszczęśników

Gość Proteus
1:pojechala ze mna po bandzie-szczerze nie zasluzone-zero kontaktu tuz po zakonczeniu przeze mnie z usmiechem na twarzy,juz 6 lat minelo-chyba wpadla z jakims frajerem haha-biedaczek:) 2:ja o moja ex walczylem-nie udalo sie bo myslala juz o kims innym,ale kilka razy zdazylo nam sie mimo wszystko "bardzo ostro zaszalec"-czuje do mnie miete ale chce sprobowac "czegos nowego" jak to ona mowila,wiec mnie unika-mialem na nia bardzo DUZY wplyw -jesli wiecie o co chodzi-chyba i tak dobije po wiecej-wy zawsze przychodzicie:P

Gość ex nie z wyboru
proteus niestaty masz racje.... moze nie wszystkie ale przychodzim...kurwa mac niestety.... pomimo tez tego ze to nie my zucamy...to przychodzimy bo szukamy nadziei, jesli bardzo kochamy....

Gość znajdziesz przeciętnego
moi ex: pierwszy jest dzisiaj alkoholikiem a drugi narkomanem. Obaj niegłupi, pierwszy elektronik, drugi informatyk. Przykre.

Moj ex sie dupczy na imprezach z kim popadnie i jest z tego powodu bardzo szczesliwy :P wiem, bo nie omieszkal mnie o tym poinformowac, oraz o tym jak mu teraz dobrze beze mnie :P :O niestety do mnie wrocic nie chce ( a moze i stety? ;) )

Z moim ex spotkałam się niedawno na drinku. Usiłował mnie wkręcać jaką to on zarąbistą robotę wyhaczył, pracuje 2 godz dziennie (w dodatku w domu przy kompie) i ma 2500 na rękę, a ja 8 godz siedzę w zimnym biurze i mam tyle samo, normalnie cwaniak jeden:-O. Oczywiście mógłby zarabiać o wiele więcej, tyle że on leniwy jest. No i że powodzi mu się super, nie liczy się z pieniędzmi, chce wyjechać do W-wy i żyć jak prawdziwy bogaty singiel, wiesz, super kluby, partyjki squasha z kolegami i te męskie sprawy:-O Laski aktualnie żadnej nie ma, bo \"szuka ideału\". A niech jedzie w cholerę 🖐️ Gdzie ja oczy miałam....???

Z moim ex spotkałam się niedawno na drinku. Usiłował mnie wkręcać jaką to on zarąbistą robotę wyhaczył, pracuje 2 godz dziennie (w dodatku w domu przy kompie) i ma 2500 na rękę, a ja 8 godz siedzę w zimnym biurze i mam tyle samo, normalnie cwaniak jeden:-O. Oczywiście mógłby zarabiać o wiele więcej, tyle że on leniwy jest. No i że powodzi mu się super, nie liczy się z pieniędzmi, chce wyjechać do W-wy i żyć jak prawdziwy bogaty singiel, wiesz, super kluby, partyjki squasha z kolegami i te męskie sprawy:-O Laski aktualnie żadnej nie ma, bo \"szuka ideału\". A niech jedzie w cholerę 🖐️ Gdzie ja oczy miałam....???

Gość jfiofmdosfids
a moj po 3 miesiac poweidzial mi ze bedize tatusiem- to znaczy z ta nowa :-) szybko sie pocieszyl

Gość jfiofmdosfids
a moj po 3 miesiac poweidzial mi ze bedize tatusiem- to znaczy z ta nowa :-) szybko sie pocieszyl

Gość jfiofmdosfids

Gość gdtyaiij
A moj ex po naszym rozstaniu zwiazal sie z prostytutka z cichej agencyjki:),nie wiem co robi dokladnie ale wiem ze siedzi u rodzicow w kieszeni 32l.(mial zawsze wrodzony wstret do pracy ale za to uzaleznienie od gotowki,bez znaczenia jakim sposobem zdobytej,mawial ze jedyna praca jakiej moze sie podjac to bycie dyrektorem) heh,coz wazne zeby miec jakis cel w zyciu:)...oprocz tego zeby probowac na wszystkie sposoby podlozyc mi swinie...gdy sie dowiedzial ze ulozylam sobie zycie,kupilam auto i dom probowal sie do mnie zblizyc wysylajac jakies nedzne smsy,nigdy na nie nie odpisalam.Ten czlowiek dla mnie nie istnieje

Gość gdtyaiij
A moj ex po naszym rozstaniu zwiazal sie z prostytutka z cichej agencyjki:),nie wiem co robi dokladnie ale wiem ze siedzi u rodzicow w kieszeni 32l.(mial zawsze wrodzony wstret do pracy ale za to uzaleznienie od gotowki,bez znaczenia jakim sposobem zdobytej,mawial ze jedyna praca jakiej moze sie podjac to bycie dyrektorem) heh,coz wazne zeby miec jakis cel w zyciu:)...oprocz tego zeby probowac na wszystkie sposoby podlozyc mi swinie...gdy sie dowiedzial ze ulozylam sobie zycie,kupilam auto i dom probowal sie do mnie zblizyc wysylajac jakies nedzne smsy,nigdy na nie nie odpisalam.Ten czlowiek dla mnie nie istnieje

Gość furtka zabita dechami
mój exiak - dzwoni, pisze co kilka m-cy że mu zalęzy, że jestem ważna, że nie moze zapomnieć i takie ble ble. Potem dowiaduje się że tak go łapie jak ma problemy typu: piznela mu praca , mieszkania lub nowy nabytek. Jak na chwilę sie ogarnie jest cicho, spier...li się znów jęczy w słuchawkę. niech wyp....la na Madagaskar .

Gość riszka 1
co z Waszymi dinozaurami?

Gość igła w stogu
up

Gość extrema
piszta

Gość nie oceniajcie
jeden mój były chla drugi zaczął ćpać trzeci nie ma roboty na szczęście zawsze zrywam wszelkie kontakty z byłymi

Gość bociany wracają
moja ex wyszła za mąż , ma 2-jkę dzieciaków, rozwiodła się , chyba znów jestw związku. znalazłem Ją na n.klasie, nic się nie zmieniła, chyba szczęśliwa - i dobrze bo spoko babka

Gość lulu....
Moim to sie po mnie ogolnie zajebiscie uklada :( Jak zaczynaja ze mna chodzic to takie nieudaczniki a jak przestaja to rozrywani. Jeden z moich eks ulozyl sobie zycie z seksowna murzynka. To nie fer :(

Gość Aga2008
A ja przed chwila zobaczylam swojego ex na naszej klasie, gdzie zamiescil zdjecia ze swojego slubu ;-(

Gość kłaczek z ...
piszta

Gość asdfds
jezu dziewczyny ale musieli wami pomiatac ze tak im pojezdzacie