Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec końcówki

jak potoczyły się losy Waszych ex?

Polecane posty

Gość berbadetaa78
ja tez uwazam, ze walczenie o exa ktory jest w zwiazku z inna jest ponizej godnosci kazdego. Nawet walka o faceta, ktory nie przejawia juz zainteresowania. Chyba, ze on wysyla wyrazne sygnaly! Po pierwsze nikogo nie zmusisz do milosci, po 2 to znak ze ktos inny jest ci pisany. Po 3 jaka to radosc byc w zwiazku gdy 2 osoba czuje sie zmuszana do tego? Dlatego najwieksza oznaka milosci bedzie zyczenie exom wszystkiego najlepszego, taka postawa nagradza w zyciu.

berbadetaa78 oj tam nawet jak nowy partner exa jest mniej atrakcyjny to gula chodzi i powstaja pytania: dlaczego wybral brzydsza?czego mi brakuje? i w ten sposob wiele kobiet popada w stan zwany "dołem psychicznym",i zakłada topiki o temacie co ja mam czego ona nie ma:O:O:O

Gość chuda berta
matko, kto wymyslil prace przed dlugim weekendem? :) jeszcze 2h i do domu :) a teraz z innej beczki... moze mi ktos odpowie... jezeli ktos z was jest z kims, ale to nie jest zadna wielka milosc... ot dobrze wam z ta osoba, i nagle pojawi sie ktos z kim juz byliscie, to... czy jestescie w stanie porzucic terazniejszego partnera dla bylego?

berbadetaa78 ja tez uwazam, ze walczenie o exa ktory jest w zwiazku z inna jest ponizej godnosci kazdego. Nawet walka o faceta, ktory nie przejawia juz zainteresowania. Chyba, ze on wysyla wyrazne sygnaly! Po pierwsze nikogo nie zmusisz do milosci, po 2 to znak ze ktos inny jest ci pisany. Po 3 jaka to radosc byc w zwiazku gdy 2 osoba czuje sie zmuszana do tego? Dlatego najwieksza oznaka milosci bedzie zyczenie exom wszystkiego najlepszego, taka postawa nagradza w zyciu. ja osobiscie twarza w twarz pozyczyłem ex tego szczescia całkiem szczerze.........i ISE CZUJE NA DZIEN DZIESIEJSZY WRECZ FANTASTYCZNIE:D...bo wiem ze nie mam zadry w sercu,i moge rozpoczac nowy etap w swoim zyciu...zreszta pozdrawiam ta droga pewna A 👄

Gość berbadetaa78
Brat niedziwedz-niewazne czy jest mniej atrakcyjna czy bardziej ale jednak pojawia sie jakis zal , zwlaszcza gdy nadal czuje sie cos do exa. Mozesz zlikwidowac konto na naszej klasie, numer gg, zmienic numer komorki ale przeciez w koncu jakas droga dowiadujesz sie , ze twoj ex jest z kims .... czasami to potrafi zabolec. Nie znam oosb, ktore by przeszly kolo tego obojetnie. Chyba, ze ex im juz zwisa totalnie.

berbadetaa78 Brat niedziwedz-niewazne czy jest mniej atrakcyjna czy bardziej ale jednak pojawia sie jakis zal , zwlaszcza gdy nadal czuje sie cos do exa. tym bardziej własnie zadaj sobie pytanie po co to wszystko napedzac i sledzic losy swojego byłego???? to sie troche mija z celem nie uwazasz?

Gość chuda berta
mi moj 3 byly nie zwisa i to mnie wkurza :|

Gość berbadetaa78
Trudne pytanie. Jezeli bym byla z kims bez wielkiej milosci a odezwal sie moj 2 ex to kto wie kto wie:) Jednak nie wiem czy jest to mozliwe, nie wchodze w zwiazki bez wiekszych uczuc...

Gość chuda berta
brat_niedzwiedz no wlasnie nawet jak czlowiek nie chce to sledzi bo jest ciekawy :P chyba ze to bardzo "twardy" czlowiek ;)

Gość berbadetaa78
Ja np nie sledze losow moich bylych, Nie wchodze na ich profile na nk, nie dzwonie, nie pisze esow, nie robie wywiadow. Same wiadomosci do mnie dochodza, poprzez wspolnych znajomych np.

Gość chuda berta
berbadetaa78 no wiem ze trudne, wszystkie dylematy sa trudne :P z jednej strony lepeij nie kusic losu i dbac o to co sie ma, gorzej jak czlowiek obudzi sie pewnego pieknego dnia za 30 lat :P i zacznie myslec z co by bylo gdyby...

Gość berbadetaa78
Ja np bym byla sklonna wrocic do 2 exa. Nie bylo zdrad, tylko straszne roznice w pogladach, klotnie. Nadal cos do niego czuje ale nigdy , przenigdy nie bede latala za facetem. On czasami sie odezwie, pogadamy, zycze mu jak najlepiej. Moge przyznac, z ejak bedzie z inna to bedzie mi smutno:)

Gość chuda berta
no wlasnie, mili znajomi zawsze powiedza czlowiekowi, nawet jak on nie chce tego sluchac badz go to nie interesuje... tutaj pojawia sie inny probelm... PLOTKA :P ;) Jeszcze pol biedy jak to mowi ktos bliski, ale jesli to typowy znajomy/ma ze skolonnoscia do slowotoku i szukania sensacji wszedzie do okola to juz czlowiek sie od takiej/go nie wywinie :D

Gość chuda berta
berbadetaa78 no to mam tak samo :P wiem ze z kims jestem i nawet napisalm na poczatku, ze mam nadzieje ze to moj ostatni partner juz :) ze z nim bede, to jednak jak 3 sie pojawia i slysze ze z kims jest to mimo ze bardzo nie chce to jednak mnie to irytuje, a jak sie rozchodzi z koleji to wtedy mam "spkoj ducha" :P nie wiem skad w czlowieku takie uczucia, mysle ze stad ze jednak cos sie jeszcze czuje do takiej ososby, bo reszta mi w sumie wisi ;)

Gość berbadetaa78
3 - z nim byłam 3 lata po 2, moja wielka miłość, rozstania i powroty, do dziś mamy konktakt bardzo dobry, obecnie sam nie wie czy kogoś ma czy nie , podobnie jak 2 ma 30 lat i kawaler, w życiu zawodowym bardzo mu sie powiodło, mam do niego wielki sentyment i słabość to chodzi o tego?:P

Gość chuda berta
tak, to ten :P

moj ex 4 miesiace po rozstaniu wyjechal za granice, jakies 2 lata mial laske z Polski (poznal ja jeszcze przez wyjazdem, czyli dlugo po mnie nie "plakal"), pozniej ona go rzucila (notabene z tych samych powodow co ja)...a teraz to nie wiem,bo sie nie odzywa, ale z tego co wiem to pije, pali i lubi przelotny sex (jak nie dziwki) :-) ogolnie to albo sie stoczyl, albo zawsze taki byl

ja yetti zasmakował zycia po prostu....ale to jest krotkotrwałe:Oi albo zrozumie ze takie zycie go do nieczego nie doprowadzi albo sie stoczy i wypali uczuciowo tak ze juz nigdy z nikim nie bedzie w stanie nic stworzyc...zadnego zwiazku.Takie zycie strasznie wypala w człowieku uczucia,człowiek staje zobojetniony i znieczulony na wszystkie oznaki czułosci i miłosci

bracie niedzwiedziu :-) masz w zupełności racje, pewnie jako mezczyzna mozesz wiedziec co kieruje takimi typami jak moj ex ( w sensie przebywania z roznymi osobnikami plci meskiej). Nie mialam zadnych przeciwskazan, zeby utrzymywac z nim kontakt i to robilam, sporadycznie gadalismy online. Wyszlo szydlo z worka, bo po naszej sprzeczce milczy juz kilka miesiecy, ja tez sie nie odzywam (chyba mam za duzo dumy w sobie), ale przejrzalam na oczy, ze jestem mu potrzebna jak pieść do nosa ;-) niech tam sobie robi co chce....pije, pali, szuka pocieszenia na jedna noc. Juz nie bede miala watpliwosci nastepnym razem, koniec zwiazku - koniec wszelkiego kontaktu

masz w zupełności racje, pewnie jako mezczyzna mozesz wiedziec co kieruje takimi typami jak moj ex ( w sensie przebywania z roznymi osobnikami plci meskiej). Nie mialam zadnych przeciwskazan, zeby utrzymywac z nim kontakt i to robilam, sporadycznie gadalismy online. Wyszlo szydlo z worka, bo po naszej sprzeczce milczy juz kilka miesiecy, ja tez sie nie odzywam (chyba mam za duzo dumy w sobie), ale przejrzalam na oczy, ze jestem mu potrzebna jak pieść do nosa niech tam sobie robi co chce....pije, pali, szuka pocieszenia na jedna noc. Juz nie bede miala watpliwosci nastepnym razem, koniec zwiazku - koniec wszelkiego kontaktu i chwała ci za to ze przejrzałas na oczy,nie znam szczegółow waszego zwiazku....ale na dzien dobry ci powiem to ze jesli koles uzywa takiego zycia jak opisałas to za bardzo nie jest w stanie ustabilizowac sie czy to materialnie czy uczuciowo....wiec pytanie? po co ci taki chłop? pozdrawiam🖐️lece pobiegac po deszczu:P:P:P

"37 brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) masz w zupełności racje, pewnie jako mezczyzna mozesz wiedziec co kieruje takimi typami jak moj ex ( w sensie przebywania z roznymi osobnikami plci meskiej). Nie mialam zadnych przeciwskazan, zeby utrzymywac z nim kontakt i to robilam, sporadycznie gadalismy online. Wyszlo szydlo z worka, bo po naszej sprzeczce milczy juz kilka miesiecy, ja tez sie nie odzywam (chyba mam za duzo dumy w sobie), ale przejrzalam na oczy, ze jestem mu potrzebna jak pieść do nosa niech tam sobie robi co chce....pije, pali, szuka pocieszenia na jedna noc. Juz nie bede miala watpliwosci nastepnym razem, koniec zwiazku - koniec wszelkiego kontaktu i chwała ci za to ze przejrzałas na oczy,nie znam szczegółow waszego zwiazku....ale na dzien dobry ci powiem to ze jesli koles uzywa takiego zycia jak opisałas to za bardzo nie jest w stanie ustabilizowac sie czy to materialnie czy uczuciowo....wiec pytanie? po co ci taki chłop? pozdrawiam lece pobiegac po deszczu w razie reklamacji skarg i wniosków to na " To czemu jest napisane brat a nie siostra:P?

nie myslalam o nim w sensie powrotu do siebie a jedynie utrzymywania miedzyludzkich stosunkow, ale widze,ze z nim sie nie da. To jest czlowiek typu \"wyzej sra niz dupe ma\" :-P tak ogolnie to chyba mu wspolczuje w tym wszystkim, bo z tego co mi wiadomo to jednak wiekszosc facetow liczy na stabilizacje wczesniej czy pozniej, PRAWDA ??? :-)

Gość szczęśliwaaaaa
a mojego 1 ex mamusia wysłała na siłę do Anglii jeszcze przed wejściem do unii tylko, żeby ze mną się nie spotykał i chwała jej za to, bo on się stoczył jest alkoholikiem

Gość ajaktak
Moj 1 ex:dzis stwierdzam,ze najwieksza milosc mojego zycia,ozenil sie z moja kolezanka,maja dwoje dzieci.Chyba jest szczesliwy?Zreszta zycze mu tego z calego serca.Kocham wspomnienia o nim. Moj 2 ex:burzliwy zwiazek po ktorym byl dluuuugo sam.Potem ozenil sie z rozwodka z dziecmi.Kocha wspomnienia o mnie.Lubie go ale nie wiem czy kochalam. Moj 3 i obecny,ktory juz dawno mial byc ex ale jeszcze nie jest:nie wiem dlaczego juz tak dlugo z nim jestem!