Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikwentka

niektórzy faceci zachowują się tak, jakby sex się im należał

Polecane posty

Gość delikwentka
Lusi 🖐️;) ...no nie jest tak? :o To jest obrzydliwe normalnie. Jak zwierzęta.Albo i gorzej. 😠

Gość grzehoo
niektorzy tak , smutne ze na takich trafiasz...

Gość oj tak
i jeszcze obrażają się jak tego nie dostaną.............np. jakl masz okres, jak zachorował ci pies, zostałąś pominięta przy podwyżce, miałas niesamowicie fatalny dzień........... nieważne--sex to sex! po co podchodzić do tego tak emocjonalnie ...:( ech, życie..............

Gość delikwentka
skad sie bierze takie podejscie? Sk...nstwo czystej wody normalnie.

Gość oj tak
dla nich to tylko fizjologia---my podchodzimy do tego emocjonalnie :O

Gość delikwentka
Wiecie, ze przy takim zachowaniu to ma sie ochote splunac i wiecej sie do takiego nie odezwac.Egoisci pieprzeni.:/

Gość oj tak
grzechoooo-- pewnie nie wszyscy sa tacy ale to tak na samym poczatku, potem.........nie są juz takimi dżentelmenami

Gość delikwentka
No to niech sie nie dziwia, ze po pierwszym razie slysza, ze sie nie ma ochoty na wiecej.

Gość grzehoo
no nie zawsze emocjonalnie podchodzicie... czasem Wam tes chce sie tylko seksu. I nie zwazacie na uczucia. Wiem z doswiadczenia.

Gość delikwentka
No to niech sie nie dziwia, ze po pierwszym razie slysza, ze sie nie ma ochoty na wiecej.

Gość grzehoo
-----> oj tak no nie wszyscy sa tacy, ale.... ja jestem od 4 lat zonaty i jesli moja zona mowi `nie` z jakiegos tam powodu to ja staram sie ja zrozumiec. Moze akurat teraz nie ma ochoty... Nie wnikam w to. Ja tez czasem nie chce, bo mam dosyc calego dnia. Ale wiem tez, ze zona mnie kocha i za kazdym razem podczas seksu odkrywamy cos nowego. Niektorych rzeczy sam bym sie w zyciu nie spodziewal - wiec nie zawsze sie chce, ale jak sie chce to czasem na maxa!!!

Gość delikwentka
ok, to jak juz sie pochwaliles jaki to jestes świetny mąż to panu juz dziękujemy.🖐️

Gość grzehoo
rowniez dziekuje, tez sie pochwalilas jaka jestes: jak Ci sie nie chce to sie odwracasz dupa i tyle. Sorry, ale ja w moje wypowiedz nikogo nie ocenialem, czy jest swietnz czy tez nie. Napisalem jak u mnie to wyglada. Jesli twoj facet chce seksu, a ty mu zawsze do uslug jestes - no to moje gratulacje!

Gość delikwentka
widzisz, mylisz sie bardzo co do mnie, a tak naprawde to nie chce mi sie z Toba wcale gadac🖐️

a co kobiety nie zachowuja sie tak jakby im seks sie należał.Przecież jest to normalne że kazdy normalny człowiek potrzebuje seksu,bez względu na płec z tym ze my mamy trochę trudniej bo wy macie w tym wzgledzie jakies "humory" spowodowane czynnikami zewnetrznymi np zły nastrój ,stres itp. ale mozna sie umowic z partnerka ze nie zawsze ona musi miec orgazm.

Gość Hanka od Rumcajsa
Nie no...rozwaliłeś mnie facet :O Jasne...kobieta nie musi mieć orgazmu...ważne że ty masz...egoisto :P

Gość Hanka od Rumcajsa
Powiedziała ci tak na odczepnego chyba Nie wierze że twoja partnerka jak się kocha z tobą to nie chce rozkoszy...nawet czasami Jeśli dwoje ludzi się kocha to po to aby oboje czerpali przyjemność z sexu...a nie tylko jedna osoba

Wlasnie ona mi mowiła ze sam seks jest dla kobiety odjazdowy i nie zawsze musi sie konczyc orgazmem.Czasami nie ma nastroju a czasami jak mi mowiła bedzie długo dochodziła czasami godzine stymulacji...

Gość delikwentka
poszedł mądrala?? 😠 ...jak tak, to potem dokończymy dyskusję

Gość zboczona starucha
Czekajcie, czekajcie ;) Za jakieś dwadzieścia lat być może to Wy będziecie się zachowywać jakby Wam się sex należał i będziecie się obrażać jak mąż się będzie wykręcał bólem głowy :D

No, patrzecie Państwo, jakie oburzone Kobiety się odezwały i wsiadły na jednego faceta, który \"śmiał się odezwać\". Przecież, jak Kobiety mają swoje dni i napięcia przedmiesiączkowe, które trawają przez pół miesiąca, to nam, facetom, wolno tylko siedzieć cicho i się nie narzucać. Od siebie dodam, że jesteście niesprawiedliwe, a pojedyncze przypadki nie są regułą. Jeśli jednak facet od wielu dni wciąż słyszy, że Wam się nie chce, może czuć się odrzucony !!! Za dużo mam lat, aby mnie denerwowało pojedyncze odmówienie seksu. Nie mniej jednak pamiętam, ile jest na tym forum głosów od Pań, które biedują sobie, że facet z nią nie współżyje. I co? Wy możecie narzekać, a my mamy siedzieć cicho? A, fe. Acha, nie trudźcie się z odpisywaniem na mój post, bo nie zajrzę więcej na ten temat. Nie interesuje mnie już Wasza opinia. Chciałem tylko, by pozostał jakiś \"głos rozsądku\" oprócz Grzehooo. Niestety, nie wszyscy faceci tacy są i taka jest prawda. W końcu nie każda kobieta jest ulicznicą, chociaż niektóre też się tak zachowują. Pozdrawiam

sluchajcie przeczytalam o czym gadacie i zapytam was dlaczego czasami jest na odwpot.Kobiety chca a oni sie wymiguja,czy to normalne?Powiedzcie cosik.