Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość true__love

KOMU JEST IDEALNIE W ZWIĄZKU BEZ ABSOLUTNIE ZADNYCH ZASTRZEZEN?

Polecane posty

oraz OCZYWISCIE ;) że nie zrozumiałem :P Ty rozumiesz doskonale, że w Twoim związku jest tak swietnie, ale Ty bys chciała zeby bylo jakos tak inaczej i moze tak zeby było, ale zeby nie było itak do końca bo jednak lepiej by było, gdyby było lepiej :P

Gość gackowata
nie nie jestem ale jak czytam twoje wypowiedzi ....to stach pomyslec , ale moga nia zostac !!!!!!!!!!

Gość gackowata
witamy i do rozmowy zapraszamy

Gość teoretycznie mi
no właśnie...kocha się pomimo.... :) Kiedyś byłam w zwiazku z facetem właściwie bez wad....czuły, opiekuńczy i kochał mnie do szaleństwa....Przytulał,całował ,zgadzał się ze mną w każdej sprawie..właściwie tylko przytakiwał.... zawsze.... jego zdaniem było moje zdanie.... nie zmuszał mnie do seksu,bo wiedział,ze nie jestem gotowa.... jednym śłowem ideał i co? Rzuciłam go dla drania...z nudów.... :(

gackowata Ty ogonem nie jesteś, tylko rzepem jak to ujełas, więc logiczne, że ogonem jest twój ideał..taki nie do końca bo cos z nim nie tak, skoro Ci niefajnie:D

Gość gackowata
a wiec raz jeszcze: moj zwiazek jast idealny , i przyznaje sie bez bicia ze czasem mi to przeszkadza i szukasm dziury w caym , i to przewaznie z mojej winy ...a co nie mozna troche narozrabiac ...wolny kraj !!!!!!!!!

gackowata, straszne, ty się nudzisz ze swoim chłopem...na bank znajdziesz bardziej rozrywkowy model, wtedy znów bedzie idealnie:D

Gość gackowata
wlasnie na to czekalam zeby ktos mnie wkoncu rzepem nazwal ........no coz , przyznaje jestem rzepem bo kocham mojego ukochanego i chce spedzac z nim kazda moja i jego wolna chwile czy to zle?

Gość gackowata
nudze sie tylko i wylacznie wtedy gdy jego niema przy moim boku ............a tych chwil jest duzo , no ale jak na rzepa przystalo PRACUJE NAD TYM hi hi hi

\" teoretycznie mi\" no własnie - bo ideałom brak jest ikry, brak ognia, brak tego prądu przebiegającego przez ciało... Kazdy ma cechy, ktore moze podać przedstawiajac charakterystyke swego wymarzonego partnera... Ale najważniejsze jest, by wszystkich tych cech nie połączyc w jednej osobie. Dominowac powinny te porządane, ale nie mogą występowac wyłącznie one... Na dodatek, najczesniej mamy tylko wyobrażenie na temat własnej osoby... Tak ma wielek obiet - wydaje im sie, ze chciałyby faceta ....... i tu pojawia sie wyliczanka cech, powszechnie uwazanych za pozytywne... aE to co nam sie wydaje nie koresponduje z emocjami... i tak naprawde nasz ideał wcale nie jest tym, o ktorym mowimy, ze nim jest

Gość gackowata
wszyscy mamy wady ...i je akceptujemy albo nie ......natym polega kochanie :)

gackowata ty już lepiej nic nie mów bo wyjdzie na to, że nie z ogonem tylko z rzepem cos nie tak:>

\"bo kocham mojego ukochanego i chce spedzac z nim kazda moja i jego wolna chwile czy to zle?\" sama nadajesz sobie epietet, o ktory potem sie oburzasz... mysle, ze psychologa trzeba by zdiagnozował Twoj stan emocjonalny.... potwierdzasz ogolną zasade - daj babie za duzo czasu na myslenie, to tylko kłopoty z tego będą

Gość gackowata
gdy szukasz idealu to sie znajduje jego przeciwienstwo

Gość gackowata
komiczne atakuje rzepa ............ja z psychika jestem ok. co ma piernik do wiatraka , nie zmieniaj mi tu tematu chlopczyku bo popamietasz :)

Gość gackowata
nic juz nie pisze ide sie przyczepie do telefonu bo ukochany dzwoni paaaaaaaaa

gackowata, nie masz ok, bo szukasz sobie problwemów dziewczynko... a jan iem ma ideałów jako ogółu - mam ideał co do wyglądu, mam jakies tam pożądane cechy charakteru...

Gość gackowata
jakich problemow ???????chlopczyku ?????czep sie swoich zabawek

no to pisz, pisz komiczne, jakie to cechy wyglądu idealne i cechy charakteru zbliżone do tegoż ideału?:>

co sie tak gorączkujesz? wyluzuj sie... rozumiem, ze czujesz sie jak rzep na psim ogonie, ale nie przenos za to agresji na forum

Gość gackowata
wlasnie powiadomil mnie moj ukochany ze cale popoludnie ma tylko i wylacznie zarezerwowane dla mnie fajnie co ?a ty komiczne co bedziesz robil?zapewne denerwowal kafe....no???

Gość gackowata
ty chyba agresji w zyciu na oczy nie widziales dziecko