Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO DNO

Apel do wyborców PO!

Polecane posty

a...a no i zapomnialam o jakze potrzebnej wybudowanej za MOJE m.in pieniadze: - stacji we Wloszczowej ! - pomnika Gosiewskiego - Swiatyni opatrznosci do tego - sprawa w sadzie o biedną Sabke ! ZENADA !!

Gość Marcinkiewcz swoj chop
a co teraz masz ?! Cbś moze wszystko,,,, jest ponad prawem !! Oświecim tego slowa bym nienaduzywala ! juz szmacą ludzi a co dalej ,,,,opamietaj sie ,,, rączka juz macha brakuje mu wąsika i gzywecki ulizanej

myslalm ze narod zmadrzal... - nie trzeba ogladac polsatu. Wystarczy troche poczytac - w rn TVP faktycznie nie zasiada nikt z PO - bo kuzwa 99 % jest z PISU ! - TVN to stacja prywatna i ma prawo decydowac o swojej RN. Rzadowi nic do tego.

Gość Marcinkiewcz swoj chop
ciao ciao na PO!!!!!!!głosujemy na PO!!!!!!

Gość macie wybiorcza pamiec
ja ci odpowiedziłam teraz ty mi powiedz ; D;aczego Pan Tusk Pojechał lizac dupski Dziwiszowi przepraszajac go za brutalna kampanie? Czy Dziwisz ma byc jego rydzykiem ze tam mu sie próbuje przypodobac? Nie popieram PISu za radio maryja i rydzykowanie wcale jedynie podoiba mi sie to ze walczy z e skorupowanymi magnatami ktorzy wywodza sie głownie z platformy np lekrze prawnicy notariusze

zobaczymy kyka ostatnio głosowałam n aPO i tez sie cieszyłam ze w sondazach Po prowadziło jednak realia były inne niz sondy

Nie postawiłam ich obok i nie porównywałam ich zauwaz to odpowiedz : Dlaczego tusk sie mu TŁumaczy?

Gość PO DNO
To jest wlasnie elektorat PO/LiD Nie maja zadnych swoich argumentow tylko jakies slogany zaslyszane z reklamowej przedwyborczych swoich "przywodcow"... jak zasob tych sloganikow sie skonczyny nie pozostaje nic innego jak tylko obrzucic wszystkich ktorzy sie nie zgadzaja inwektywami okreslajacymi cie jako moherowy beret po czym czesc :-D :-D :-D :-D A najlepsze ze ten schemat "konwersacji" wystepuje u kazdego fana Tuska albo Kwasniewskiego :-D :-D :-D

po co to zrobił skoro tak jak ja czy ty i on twierdzi ze kosciól nie powinien sie wcinac do rzadzenia?

Gość eje ej alez sie zagalapowałeś
a w PISIE świete krowy ?! ,,a afera zLipcem ,,,,swoja korupcje kryja jak moga ,, a z innych robia przedstawienia podzielili narod ,skłócili nas !! nie ma w nich ani krzty człowieczeństwa!!

konwersacji wybiórczej !!!!!!!! potrafia konwersowac tylko w wybranych dogodnych tematach

acha odpowiedz mi Kajka tez na to moje drugie pytanie : Z kim miła PIs stworzyc koalicje skoro PO po wyborach sie obraziło i niee chciało wspóólpracowac Z kims musieli to zrobic pytam ciebie ---------Z KIM????????????

ja ci odpowiedziałam chociaz popieram pis i nosze beret a ty mi odpowiesz????????

KAYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uciekłas????????

Gość PIS -DNO
a za kim chodził CBŚ ? jak ułozyła sie ta koalcji zapomniałeś? nic nie wyszlo by z takiego rzadzenia Kaczory władzy żadne to samo coo z LPR i Samoobroną zrobili by z PO!i

pozegnalam sie ... nie zauwazylas ? Stworzyli koalicje ? Trudno. Po co stworzyli 2 wicepremierów od razu ?? Po co ?

Gość on-wawa
A ja, Kayka, zapomniałem o fabryce osocza wybudowanej za moje pieniądze, kto tam miał udziały PiS, czy SLD ? Mozesz głosować na PO i swojego Tuska, twoja sprawa. Dla mnie to karierowicz i miernota do tego. Nie spełni nawet 1/100 ze swoich obietnic. To jasne dla mnie, Donek jest w polityce od 17 lat. Donek to nie Jezus Chrystus, a cuda obiecuje. To profanacja świętości. Już nie spełnił obietnic sprzed dwóch lat, benzyna miała mosztować 6 zł w 2006 roku. Ale ty mu wierz, tylko nie obrażąj innych. I nie pisz głupot o zamkniętych kinach i cenzurze na Gadu-Gadu. Bo chyba nie wiesz co to cenzura, nie byłoby pisania na kompie głupot. Jak chcesz to zobaczyć, jedź do Chin, Rosji, czy na Białoruś.

pozegnałas sie ? nie zauwazyłam ale jestes znów i zadajesz mi pytanie odpowiedz najpierw ty n t Dziwisza potem ja ci udziele wyjasnien

gdyby była cenzura tego forum ani innego forum by nie było Ile kayka masz lat ja 35 i doskonale pamietam nawet 13 gr.1981

--> wyiorcza pamiec. nie odpowiadam na zle zadane pytanie. W swoim pytaniu zamiescilas juz swoja odpowiedz przeciez.

kayka kiedy skonczysz pytac a zaczniesz odpowiadac? a moze jakis inny wygodniejszy zestaw pytan popros

32 i tez wszystko pamietam :/ Wystapienia pana Jaruzelskiego tez. Z czym ci sie kojarza ?? A o kontroli maili nie slyszalas, blokadzie GG ?

nie odpowiedziłam bo nie wiem -to mi do niego nie pasuje by sie tłumaczył klechom Nie wiem dlaczego Tusk pojechał sie tłumaczyc Dziwiszowi? Powiedz jesli wiesz