mika 30 0 Napisano Październik 19, 2007 czy to bezpieczne, czy ktoras cos wie na ten team?? bo jak przeczytalam dzialania nieporzadane to sie przerazilam?:(((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 19, 2007 Wszystkie leki mają całą masę skutków ubocznych w ulotce.To powszechnie znany lek o szerokim spectrum działania. Jak dostałaś lek od lekarza - to go stosuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika 30 0 Napisano Październik 19, 2007 czy nik nie stosowal tego leku???? albo na ot shcorzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 19, 2007 Ja stosowałam ten lek, ale na inne schorzenie.Żyłam i żyję.KAŻDY lek ma skutki uboczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika 30 0 Napisano Październik 19, 2007 ngLka ja przyczytalam w skutkach : halucynacje, o ranyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 19, 2007 :-)Bo to się MOŻE zdarzyć. Oni MUSZĄ pisać o wszystkim, co zostało zaobserwowane choćby raz - nawet, jeśli nie ma dowodu na istnienie związku.Głównie po to, by ktoś nie pozwał firmy farmaceutycznej o zatajenie skutków ubocznych.Ja w ulotce innego antybiotyku miałam takie skutki uboczne jak: koszmary senne, uczucie rozbicia, omamy, napady lęku, kołotania serca. I to są te \"delikatniejsze\" ze skutków, o których wspomniano.Każdy antybiotyk ma taką listę skutków ubocznych, że nawet nie ma ię o czym wypowiadać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach