Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowa zołza

klub dziewic i prawiczków

Polecane posty

Gość uczuciowa zołza

Może powinien powstać taki klub lub biuro matrymonialne dla dziewic i prawiczków w każdym wieku. Skończyły by się te żale i pretensje do całego świata. Do roboty ludziska...

Z calym szacunkiem ale kobiety powinny pokazywac zaswiadczenie ze maja blone nienaruszona , zaswiadczenie moge wystawiac ja bo dokladnym badaniu , mezczyznom wierzymy na slowo bo i tak tego sprawdzic nie mozna .

Gość wiitajcie w klubiee
a ja jestem dziewicą, ale moja błona została naruszona przez ginekologa- nadszarpnął ją bo byl nieostrozny :o Ale fizycznie jestem dziewica. ;)

bo wystarczy założyć tampon żeby tą błonę stracić niektórzy mają taką że trzeba ją usuwać operacyjnie.. inni taką że jej wcale nie mają.. i szczerze to to że dziwica ma mieć błonę nie jest prawda.. idź się poducz a potem się wypowiadaj

Gość wiitajcie w klubiee
a wam Panowie, jak mamy wierzyć?? - na słowo ?? :D hehe

Gość ...Gorzka
To i ja sie wpiszę.

Gość wiitajcie w klubiee
A po ile lat macie??

ja się nie zapisuje.. musiałam to napisac bo mnie wkurzają te brednie.. niczym ze średniowiecza.. ale niektórzy jak widać są niereformowalni.. i nieznając podstaw biologi i fizjologi wygłaszają jakieś tam tezy.. które nie są zgodne z prawdą.. ale żyj sobie w tej swojej ciemnicy.. szczęśliwie

Gość wiitajcie w klubiee
BMI -- my tu o czym innym :p

i też nie rozumiem jaka dla Was jest różnica pomiędzy dziewicą/prawiczkiem a nie dzwicą/nie prawiczkiem ważny jest człowiek a nie to czy uprawił sex czy nie..

Gość wiitajcie w klubiee
24 latek

Gość szkatuł
ktoś mnie powiedział, że to jest normalne zjawisko, że dziewczyna w kieku 13 lat już nie jest dziewicą, ponieważ gimnastykę artystyczną ćwiczy na drążku i na drążek często się nadziewa albo robiąc szpagat to podobno u kobiety pęka błona dziewicza nieodwracalnie , jeszcze jedno słyszałem, że kobieta jak chce pokazać facetowi że jest dziewicą to do 'jamy' wkłada sobie prezerwatywę z byczą krwią i po stosunku z facetem udaje, że on jej błonę przebił a faktycznie to jej po nogach bycza krew spływa

Gość amant z wiejskiej silki
grubsze dziewczyny sa latwiejsze tak wynika z moich doswiadczeń wiec nie sprawdza sie teoria z bmi jest wrecz przeciwnie, te grubsze wiedzac ze sa brzydkie robia to bo wiedza ze to cud ze ktos sie z nimi chce wogole kochac

Gość ...Gorzka
To raczej chamskie podejscie.. Mam 21 lat ;)

Gość kropeczka malutka
to ja sie dopisze a lat mam 23