Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowa zołza

klub dziewic i prawiczków

Polecane posty

Gość uczuciowa zołza
ok widzę, że się trochę rozruszaliście to teraz pora przejść do konkretów, bo taką dyskusją nie rozwiążecie swoich problemów. Chodzi o to, żeby się poznać i może przenieść znajomość na prywatną sferę (gg, mail) . Może oprócz tradycyjnego wpisu dodać coś od siebie . Np: wiek, wzrost, województwo, wykształcenie, hobby. Przynajmniej ominie nas to krępujące pytanie o swój pierwszy raz bo wiadome, że to klub.....

Mój mail: zabikruk@o2.pl, na gg zazwyczaj jestem niedsotepny wiek: 27 lat wzrost: 1,8 m waga: okolo 80 kg wyksztalcenie: wyzsze oczy: niebieskie hobby: tematyka zwiazana ze swiatem

Gość o widze topik dla mnie
:O :(

To ja też mogę coś napisać: wiek 21 lat wykształcenie: jeszcze studiuję, jest to socjologia 3 rok oczy: brązowe wzrost:166 waga:52 kg zainteresowania: ludzie i ich zachowanie, ale do rozmowy się dostosuję, jestem elastyczna Hymm co jeszcze? Lubię chodzić na spacery:)

Gość ...Gorzka
wiek: 21 lat wykształcenie: studiuje; Bezpieczeństwo narodowe oczy: zielone wzrost: no hmm 160 :o waga: ok 55 kg Zainteresowania: dobra książka, kafe ;), spacerki, spiewanie mail: brawurka0@wp.pl

Gość ...Gorzka
woj. mazowieckie :p

ja się nie zapisuję, ale z tą byczą krwią to czytałam o tym gdzieś, bodajże w książce o tytule \"Pamiętniki Fanny Hill\" :P

Gość ...Gorzka
Ano cicho troche. Chyba chętnych brakuje

a mi się chciało z kimś pogadać dzisiaj, ale chyba włączę jakiś film i trochę czasu mi minie, nie lubię bardzo sobót i niedziel, reszta tygodnia może być:)

mala_gosienka w realu dzieli nas dużo kilometrów (ok. 850 km) ale w necie możemy być obok siebie ;-) tzn. Ty nade mną a ja pod Tobą albo odwrotnie :-P