Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowa zołza

klub dziewic i prawiczków

Polecane posty

o książkach i o bieżących sprawach. Kiedyś miałam tak, że opowiadałam cały czas o studiach, ale to przecież nie każdego interesuje. Lubię się uśmiechać. I lubię czasami sie porządnie zmęczyć aby nie musieć myśleć o niczym:P

studiujesz ciekawy kierunek socjologia to pochodna ekonomii i psychologii :-) mnie też to interesuje a zwłaszcza zachowania ludzi w obliczu ciągłego rzucania kłamstw i oszczerstw bez pokrycia

zastanawiałam się kiedyś dlaczego ludzie kłamią? Przecież to męcząc muszą pamiętać co nakłamali, a z prawdą jest inaczej. Mam jednego kolegę na roku i nie mogę go rozgryźć jeszcze trochę i może mi się uda. Chodzi o to, albo jest niesmialy z natury, albo nie wiem co z nim jest

nie mieszkam nad morzem, tylko 130 km od niego, ale w zeszłym tygodniu było bardzo ładnie, na spacer idealnie. A u mnie dzisiaj zimno, śniag na szczęście nie padał:)

uuu, nie cierpię tej przypadłości, ale w zeszłym roku znalazłam na nią sposób, jak już czuję że mnie bierze idę na solarium na 10 minut i jak ręką odjął.

rzadko ostatni raz w lutym, teraz też się wybieram, ale jakoś dojść nie mogę. Nie podoba mi się opalenizna z solarium, ale e względu na zatoki i ktar pomaga. Wolę iść do sauny

łał nieposłuszny pies pierwszy przypadek, z którym się spotykam zazwyczaj to koty są nieposłuszne :-P zwab go kiełbasą albo innym mięsiwem :-) no chyba że jest wegetarianinem to nie pójdzie za tym :-D

wrócił, na szczęści, bo już mi zimno się robiło od stania w drzwiach i proszenia go o powrót do domu, on ma charakter, czasami to sąsiadka się śmieje z nas jak ja go proszę żeby przyszedł, bo muszę gdzieś wyjść a ten się patrzy i jeszcze musi z 2 razy dom oblecieć na około i dopiero po 5 minutach wraca. Ale i tak go uwielbiam