Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzut

Jak kobiety to odczuwają?

Polecane posty

Gość kajajaka
ale ja sie o nic nie prosilam na dodatek zaczelam ten nieszczesny temat kiedy przestal sie odzywac .... mialam chyba prawo do paru slow wyjasnienia czy nie?

Gość kajajaka
kapuje blondynka ze mnie hehhehe :)

Gość kajajaka
tylko jak koles mi mowil "wylizalbym twoja cipke" i chce mnie przeleciec w "ustronnym miejscu NA PARKINGU w samochodzie " i nie potrafi zalatwic jakiegos miejsca to chyba jasne ze chce laske na "jednorazowke" ? czy myle sie?

Gość kajajaka
tylko jak koles mi mowil "wylizalbym twoja cipke" i chce mnie przeleciec w "ustronnym miejscu NA PARKINGU w samochodzie " i nie potrafi zalatwic jakiegos miejsca to chyba jasne ze chce laske na "jednorazowke" ? czy myle sie?

Zależy w jakim kontekscie - jeśli by mówił to bedać w Twoim związku to tylko się chyba cieszyć, że lubi czasem mocno poświntuszyć i nie ma nic w tym złego. Ale jeśli chce, zrobić to z Tobą jako \"wasz pierwszy raz\" to zastanwiałbym się nad takim gościem. Chyba, ze tak lubisz;)

Gość kajajaka
no wlasnie mial byc NASZ pierwszy raz ... wiec czy nie sadzisz ze wlasnie tak chcial mnie potraktowac "jednorazowo" teraz sie wk...lam :) jeszcze bardziej na niego i na siebie ze zwalalam wine na SIEBIE za to ze przestal sie odzywac

Gość kajajaka
nie dostal czego chcial w samochodzie to se polaz a hu..j mu w dupe ;)

Moj niby nie chcial mnie potraktowac jednorazowo :( caly czas tak mowil, ale i tak stalo sie jak sie stalo .. :(

Moj nawet nie naciskal na sex !!!! Nie mowie, ze nic nie bylo, ale do stosunku nie doszlo i wiem, ze to nie z tego powodu sobie poszedl :O

Gość kajajaka
cyniczek... a tak juz na sam koniec to czy myslisz ze jesli jemu by zalezalo to czy nawet jesli musial troche poczekac nadal by byl przy mnie?

Oczywiście, że tak. Ja kiedyś byłem tak zaangażowany i jednocześnie trochę nawiny, że rok czekałem. Pieszczoty i to dość ostre były. Teraz nie byłoby mnie chyba stać na coś takiego. Zresztą nie wiem:)

Gość kajajaka
ale ja nie chcialam czekac rok pieczoty byly super ale mnie juz tez sie "znudzily" i dobrze o tym wiedzial bo mu o tym powiedzialam ostatnio...

cocinelka jak gościa trzymałas prawie 4 miesiące, to sie nie dziwie, że Cie olał.. no chyba, ze masz 18 lat... to wtedy mozna przez pol roku za rączke sie trzymac