Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERADA

KLUB DESPERADO czyli koniec z racjonalnymi dietami !!!!!!!

Polecane posty

bruna- poprawka...5 kg w 6 dni. Jestem z siebie dumna. Wiemze to duży spadek ale ja z duzej wagi startuje i to pewnie dlatego. Trzymam kciuki za Ciebie również. Zobaczysz...schudniemy i będziemy super laski np. na sylwestra :) Dziewczyny piszcie jak wam idzie, co dzis jadłyscie, cwiczyłysci, itp, no i oczywiscie chwalcie sie osiagnieciami...mozemy czerpać inspiracje z siebie nawzajem. Uściski cieplutkie :)

Gość maje..czka
hej !!! czy mogę do was dołączyć?? normalnie niesamowite osiągnięcia moje gratulacje!!! pisałam już na innym topiku,ale nikt tam nie zagląda,a jest mi bardzo potrzebne wsparcie,więc jeśli pozwolicie to chętnie będe walczyła z wami. już jakiś czas staram się trzymać dietke,troche ćwicze.zgóbne są dla mnie wekendy,bo wtedy przeważnie imprezujemy z mężusiem pomocy ja też chcę być chudziutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

misiu pysiu gratuluje:) Nie przejmuj sie glupimi wpisami bo zawsze sie trafi ktos kogo sciska z zazdrosci;) Ja ci wierze i wiem ze z duzej wagi spada sie szybko..,woda nie woda kogo to obchodzi-dla mnie tez najwazniejsze aby wskazowka pokazala mniej masy a co spada to juz bez znaczenia..(no moze piersi bym oszczedzila;))

bruna- Dziękuję Ci bardzo , taki spadek bardzo mobilizuje. Zresztą jua mam z czego chudnać. Dokładnie..ja też bym piersi oszczedziła. Dla mnie tez ważne jest aby wskazówka pokazała mneij masy ciała bo ja naprawde wyglądam podobno na 70- tzn tyle mi wszyscy dają a ja sie nie przynaje do własciwej wagi bo się poprostu wstydzę i bardzo mi zależy na spadku wagi ale również chcę mieć fajene szczupłe ciałko i dlatego codziennie ćwiczę godzinke...albo rowerek, taniec, co mi tam się chce:) i piję dużo wody więc sie nie odwodnię. Damy rade :) bruna- moze jak chcesz to zrób sobie stopkę, ja tak zrobiłam i jak sie wpisuje to za każdym razem wizualnie widzę ile schudłam i jak to ładnie wyglada :)

Gość miss no nick
Przyłączam się do Was dziewczyny!;) Jestem ciekawa ile teraz stracę na wadze przez najbliższy tydzień?:D

Stało sie dzisiaj coś dziwnego... stanełam rano na wadze a tu 55kg. Szok :) Sie niespodziewałam:) Ogłaszam że cel osiągnełam i sie bardzo bardzo ciesze :) Gratulować mi tutaj ładnie :) Wiem że teraz czeka mnie o wiele cięzsze zadanie - utrzymac wage :) Dam rade, dam rade, dam rade :)

misiu pysiu nie martw sie ...napewno niedlugo juz bedziesz mogla sie poszczycic pieknym cialkiem;)Glupim gadaniem sie poprostu nie przejmuj..,Najwaznejsze jest przeciez zebys osiagnela zamierzony efekt a ze niezdrowo ..no coz-czasem lepiej nie jesc \\Nic/i zrzucic wszystko szybko niz katowac sie pare miesiecy zeby zobaczyc te 3 czy 4 kilo:(A przeciez wszystkie i tak wiemy co to jest jojo i wiemy ze z uzyskaniem wymarzonej wagi walka sie nie konczy;)Takze walczmy dziewczyny:D!!!Ja jestem straszny leniuch i cos nie moge zmusic sie do cwiczen ale na swoje usprawiedliwienie powiem ze duzo chodze;)Moze zacznij brac tez witaminki tak na wszelki wypadek? Ja wlasnie ide sie zaopatrzyc :) A ze stopka masz racje..juz sie robi:) Ksai-gratuluje:DJako pierwsza osiagnelas wymarzony cel:)Tylko teraz nie uciekaj i utrzymuja nowa wage razem z nami bo to tez jest ciezka praca;)

Nie zamierzam uciekać :) wiem że teraz nastały ciezkie dla mnie czasy :) chudnac było prosto, wystraczyło mało jeść hie hie Przyznaje że kusi mnie wizja takich np 52kg.. ale nie, postanowiłam 55, bedzie 55:)

Ksai GRATULUJE!!! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 jejku, jak ja chciałabym już 55 ważyć. ile czasu zajęło ci zrzucenie oststnich 5 kg?

ksai- no to moje GRATULACJE :) widzisz...marzenia sie spełniają i dzieki swojej determinacji udało Ci sie osiągnąć taki sukces. Super! Bardzo sie cieszę i przyznam że zazdroszczeCi bardzo bo przede mna długa droga ale nie zostawię mojej Desperackiej dietki :) A j dzis dostałam okres i jest mo cieżko bo w tym czasie w miesiacu mam nadzwyczajny apetyt zwłaszcza na słodycze :/ Zresztą wszystko mnie boli. Właśnie zjadłąm pomidora i ząbek czosnku do niego, bo jest zdrowy i zabija bakterie ale jakos tak mi dziwnie w brzuszk, zrobiło sie ciepło i lekko pobolewa ale nie jadłam czosnku na pusty żołądek i nie wiem czy tak jest zawsze? Help.

Gość ja jak juz mam ochote na
słodycze to jem kanapke z moidem albo sam miod lub czekolade pije. no i po tym ochota na slodycze przechodzi, a jak jadlam czekolade to moglam zjesc 2 na raz!

Gość ja jak juz mam ochote na
albo kawa inka z samym mlekiem bez wody posłodzona miodem. tak słodkie ze nie wiem. lub kakao a miodem.

Dziekuje drogie desperadki 🌻 Kazdemu sie uda, tylko twardym trzeba byc a nie miękkim ;):D

ja jak juz mam ochote na- ja tez tak kiedys robiłam...ale później zapomniałam o tym sposobie i ochote na słodycze zabijalam czekoilada i tp, dziękuję ze mi o tym przypomniałaś...a przecież miodek jest taki zdrowy :)

Gość niuniek20
kurde ja od jtr zaczne bo dzis tyle sie nawpi*** slodyczy ze szoka mam tylko czas do 23.chociaz te 4 kg chce schudnac....11 dni...hmmm moze dam rade?!musze!!!a to przed okresem mnie tak na slodkie wzielo!a dzis jeszce na impreze ide

Gość niuniek20
a tak woole to jakie dietki stosujecie??tzn moze nie mozna tyego nazwac dietkami ale wlasnie nie wiem czy najlepiej jechac na jogurtach na bialku czy owocach czy same warzywa???

Gość maje..czka
niuniek 20 -ja dziś robie dzień jabłkowy.po wekendzie musze oczyscić organizm. na dziś mam 3 jabłka,3 kawy bez cukru,3herbaty zielone,woda z cytryną

Gość niuniek20
majeczka a z jakiej wagi startujesz,ile chcesz z rzucic i w jakim czasie?:)

Gość maje..czka
obecnie waże około 6okg/164.moim pierwszym celem jest waga 56kg.mam nadzieje,że uda mi się ją osiągnąć do 24 listopada.natomiast marzeniem jest waga 53kg i bardzo chciałabym ją osiągnąć w grudniu. niunia 20- z jakiej wagi startujesz

Gość maje..czka
ocZywiście miał być niuniek 20-sorki

zjadłam dzisiaj: kawa na sniadanie na II sniadanie jogurt malinowy (150 kcal.0 na obiad sałatka (k.pekińska+pomodor+ogórek) poźniej 2 łyżki tunczyka bo nie moglam sie powstrzymać ;(

tuńczyka nie ma co sobie żałowac :-D miłego dnia dziewczynki - ja w biegu wszystko robię i na nic czasu nie mam :-(

Gość niuniek20
majeczka ja teraz mam jakies 58kg:/ wzrost ten co ty i nawet tez na tej dacie co Ci mi zalezy bo ide na impreze:Da z kad jestes?:)

Gość maje..czka
jestem z centralnej polski woj mazowieckie,a ty.

Gość niuniek20
poznan i wlasnie 4 ide na atb:)dlatego musze schudnac:D

No i ja caly dzien w biegu ,dopiero teraz mam chwilke zeby odetchnac:)Ale plus jest taki ze prawie wogole nie jestem glodna a zjadlam dzis tylko kawalek kalafiora z czosnkiem podsmazany na kapce oleju i 1 jablko...Jeszcze pezd 18 zjem jakis jogurcik i koniec na dzisiaj;) A tunczyka rzeczywiscie nie ma co sobie zalowac bo jest strasznie zdrowy no i lekkostrawny.Ja uwielbiam :D

Gość Szczęśliwakiedyś
cześć dziewczyny!!! długo mnie tu nie było...bo....zgrzeszyłam:(wczoraj i dziś :( wczoraj zjadłam taaaaki ogromny obiadek, a dziś duże śniadanie i śledziki po kaszubsku.oczywiście najadłam się strasznie, aha i batonika:) nie wiem co sie dzieje, potrzebuję jakiejś strasznie dużej motywacji:( help!!!.....od jutra głodówka+zielona i czerwona herbatka:( strasznie mnie podłamał ten mój brak silnej woli. ale mój chłopak nie odchudza się oczywiście i jak mu gotuję.....to czasami nie mogę się powstrzymać. a tak bardzo chcę schudnąć:(

Gość Szczęśliwakiedyś
cześć dziewczyny!!! długo mnie tu nie było...bo....zgrzeszyłam:(wczoraj i dziś :( wczoraj zjadłam taaaaki ogromny obiadek, a dziś duże śniadanie i śledziki po kaszubsku.oczywiście najadłam się strasznie, aha i batonika:) nie wiem co sie dzieje, potrzebuję jakiejś strasznie dużej motywacji:( help!!!.....od jutra głodówka+zielona i czerwona herbatka:( strasznie mnie podłamał ten mój brak silnej woli. ale mój chłopak nie odchudza się oczywiście i jak mu gotuję.....to czasami nie mogę się powstrzymać. a tak bardzo chcę schudnąć:(