Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERADA

KLUB DESPERADO czyli koniec z racjonalnymi dietami !!!!!!!

Polecane posty

witam ja dzisiaj wypiłam kawę i zjadłam warzywa gotowane na rosołku wieczorem zjem ich jeszcze jedną porcję i koniec:) musi sie udać tym razem ;) a jak u was?

soil ❤️ U mnie też dzis dieta spoko . Do tej chwili jabłko , jogurt naturalny i soczek marchewkowy . Przed 18 jajecznica i pomidorki i na tym dzisiejszy dzień zakończę

A moja waga poszła do góry o pół kg :/ Mam nadzieję, że to tylko comiesięczne zatrzymanie wody... Ale ogólnie mam wrażenie, że za dużo jem, ech.

Gość kwiatjaponi
a ja dzis zjadlam 2 jablka 3 mandarynki i banana i to moj dzien owocowy a jutro ostro dieta warzywa jajka i piers kurczaka zaraz ide tez na vaculine wykupilam sobie 10 wejsc wiec mam nadzieje ze jakims cudem waga mi zleci do swiat do 53:) ahh trzeba miec marzenia:)no i w ciagu tych 20 dni pojde pare razy na saune

ale dzis mialam szalony dzien :) dopiero do domu wrocilam i jestem padnieta. ALe to dobrze bo im wiecej ruchu tym lepiej. Dzisiejszy bilans dnia Ś: owsianka (150kcal) IIŚ: jogurt nat+male jablko (150kcal) O: chude mieso+kapusta kiszona (180) K:pol banana+troszeczke chudego twarogu (70)+2 galki loda :D (200) = ok 750kcal ale wydaje mi sie ze t lody nawet mniej mogly miec kalorii. Jestem zadowolona :) oby jutro waga pokazala mniej !!!!!!!!!!!

Gość perfekcyjonistka85
waga juz wolniej spada ale to moze dlatego ze wczoraj z 1000kcal zjadlam... uch musze sprecyzowac sobie menu i sie go trzymac

cholerka myslalam ze mi waga chociaz troche spadnie a jest wrecz odrotnie :/ 0,1 do gory... niby nic ale cos wczoraj jednak bylo nie tak ! Dzis narazie zjadlam owsianke i troszke sledzika (200) i przez reszte dnia tylko pije... na obiad wypije koktajl bananowo-jogurtowy z otrebami (200 kcal) a oprocz tego sok pomidorowy. Musze jutro wazyc ok 53kg !!!!!!!

Gość motzlAnA
ja dzis rano na wadze 56,5kg cudnie do swiat chce miec 53:)

życzę wam wszystkim ,żeby się spełniły wasze marzenia dot. spadku wagi . Sobie zresztą też;) . ja dziś mam na sniadanko sałatkę warzywną bez żadnego sosu - już zjadłam . Obiad ryba ,kolacja 1 kromka ciemnego chleba z wędliną z drobiu i pomidorem . WYTRWAMY

witam :-) ja dziś bez jedzonka pochwalę się , bo ktoś pytał o naukę, że pozdawałam już 3 z 6 przedmiotów w tej sesji :-P z dwóch egzaminów i jednego zaliczenia mam średnią... 5.0 :-D żyć nie umierać !!

Jej jaka ja jestem dziś senna. Spałam tylko cztery godziny i nie wiem jak mam się przygotować do jutrzejszej pracy. Co do wagi, to nie mam pojęcia....pod koniec tygodnia się zważę. Ale podobno już widać efekty. A jak Wasze wyniki?

Desperansa jak to bez jedzenia ? tak w ogóle ? podziwiam

a no tak w ogóle. miałam dziś egzamin i ze stresu nie jadłam nic. więc skorzystałam z okazji i tak do wieczora pociągnę :-D

Gratuluje na pewno zdanego egzaminu i trzymam kciuki za dzisiejszy post , na pewno nie zaszkodzi

Od jutra zaczynam dietę z sąsiedniego topiku ( 10 kg w 2 tygodnie ) kto ze mną

Gość fewrfref
tu desperansa o poranku humor?? - :-( kIawiatura mi nawaIa, konto też wczoraj nic nie tkneam, dziś już na coś się skuszę, za pare dni koIejny egzamin i trzeba się piInwać

Bula a jaka to dieta?? Ja bym z checia zaczela cos nowego bo strasznie wolno mi te kilogramy spadaja:(

hej. u mnie w koncu zaczeło się coś więcej ruszać. przynajmniej tak mi sie wydaja. brzuch dużo mniejszy i w ogóle tak lżej się czuje. :D

Bruna ja nie umiem wklejać linków więc mogę ci tylko powiedzieć tytuł topiku na której ona jest - 10 kg w 2 tygodnie , autorką jest monik123. Ja dziś jestem na niej 1 dzień choć niektóre jej elementy stosowałam wcześniej . Jest restrykcyjna ale skuteczna . W ciagu 3 dni na których byłam kilka tygodni temu schudła 2 kg

bula dzieki🌼 Przejrze pozniej caly topik bo jak narazie widzialam tylko jadlospis i powiem szczerze ze wyglada nawet niezle;)Ja od dzis zaczelam kopenhaska albo raczej cos ala kopenhaska..dosc juz mam czekania i chce zeby waga szybciej mi spadala wiec potrzebne mi bylo cos co ukroci moj apetyt;) Ale ta dietka tez mi sie podoba...:)

Bruna , mnie się też ta dieta podoba , na kopenhaskiej byłam kilka razy i jak sobie pomysle , że znowu miałabym jeść to wszystko , to niedobrze mi sie robi , a to jest coś nowego , na tamtym topiku też będę pisała bo tam jest jadłospis a nie chce mi się drukować

bula 3mam kciuki:)🌼 Pisz koniecznie jak ci idzie...sama jestem bardzo ciekawa jaie bedziesz miala efekty...Powodzenia:)

Gość motzlAnA
u mnie szis 55,5KG:) do swiat chcialabym do 53-52:) WESOLYCH MIKOLAJEK!:))

Czesc kochane Desperatki, u mnie dzis na wadze kolejny spadek :) jest 54,3kg !!! Jak dalej tak dobrze pojdzie to do Swiat bedzie nie 52 a 50kg ;) Dzisiaj pierwszy raz od 3 dni zjadlam pieczywo, a dokladniej bulke razowa i strasznie boli mnie brzuch bo czuje sie jakbym zjadla caly bochenek chleba! czyli niezle skurczyl mi sie zoladek...

Witam Wszystkie Desperatki. Przepraszam zamojąnieobecność ale nie mam dostępu do komputera bo sięzepsuł alejakdobrzepójdzie to wnastepnym tyg juzgo bede mieć. nawet teraz piszez kompa kolezanki....ech....ja chce juzmój komputer ;( Desperansa-gratulujęegzaminów. i ja też potrafięsięuczyćnaostrej dietce....hehe a propos dietki...u mniewszystko super...wytrzymuję500kcal dziennie i juzmamzasobą7 kilo. jeszcze nie zmieniam stopki bo nie mam za bardzo dzina to czasu a zresztą zrobie to jak bedemiećswj komp . Pozdrawiam serdecznie wszystkie z Was i oznajmiam \" życzliwym\" wredotom które mają jakieś niedowierzajace uwagi ze nie c z tego i niech lepiej pilnują swojej figury zamiast udzielać niempotrzebynych uwag. Odezwę sie jak bede mieć juz swój komp. Pozdrowqionka i Miłego Dnia.

Witam , u mnie dziś drugi dzień diety , na razie wszystko w porządku mam nadzieję ,że wytrwam do wieczora i następnych 12 dni . Girl gratulacje . Bruna ty też pisz jak ci idzie .