zarunia 0 Napisano Październik 21, 2007 zaczynaja mnie bolec i twardnąc piersi w dni gdy podejrzewam ze mam owulacje. Jak należy sie do tego odnieśc ? starac sie o dziecko w dzien kiedy zaczynaja bolec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Wheatherwax 0 Napisano Październik 21, 2007 Kochac sie co 2 dni, jak stwierdzisz u siebie dni plodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarunia 0 Napisano Październik 22, 2007 babciu - to akurat wiem ale intryguje mnie ten ból piersi - jak to współgra z owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chwila Ulotna Napisano Październik 22, 2007 mnie bola piersci przed okresem a teraz to mnie caly czas bola...tdzien temu mnie zaczely bolec jak wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczinia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Wheatherwax 0 Napisano Październik 22, 2007 Otoz ma sie to nijak. Moze to byc bol na owlacje, na okres, na zmiane pogody (sic! ja tak mam!)..nie da sie tego na 100 % powiazac. Nie przejuj sie zadnymi objawami i do dziela! Im mniej o tym myslisz tym lepiej. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Październik 22, 2007 Starać się o dziecko, gdy zmienia się śluz - i ma choćby jedną z tych cech: przejrzysty, wodnisty, rozciągliwy, z uczuciem śliskości. Aż do końca trwania tego rodzaju śluzu.Co 2 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach