Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Das Omen

Jakie to uczucie przytulić się do kobiety ?

Polecane posty

Gość Gimi...
To wsploczuje, ze na takiego trafilas. "wiec to wcale moze nie przez niesmialosc sa sami ..." ale piszac "Zakladam, ze moge byc sam. A potwierdzaja mnie tylko faceci, ktorzy mieli 27-29 lat i nadal sa sami." chodzilo mi o to, ze zawsze byli sami i nadal sa, czyli nigdy nie byli w zwiazku, nawet 2 miesiecznym. Zwlascza na kafe jest to popularny temat "mam xx lat i nigdy nie mialem dziewczyny"

ech no coz sa tez tacy ktorzy sa niesmiali i dlatego sa sami ;) Ale powiedz mi jak ja mam w to uwierzyc ?? Juz raz zagadalam i sie przekonalam, ze niewarto i teraz raczej juz tego nie robie ... Normalni faceci cierpia przez gnoji :(

Gość Gimi...
"Do mnie jakoś dziewczyna nie podchodzi a to o czymś świadczy." do mnie tez, juz sie przyzwyczailem. Gdyby podchodzily (chociaz jedna!!) to pewnie zaczalbym w siebie wierzyc, ze jednak cos znacze. A tak? Czuje sie jak smiec. "Trzeba tylko odrzucić myślenie -co ja jej powiem-" ta, a jak sie okaze, ze podszedles i nic nie masz do powiedzenia? Zrobisz z siebie idiote, albo co gorsza nudziarza

Gość Gimi...
Wiec na zadane wczesniej przez cocinelke pytanie, czego sie boje, ze nie podrywam, moge odpowiedziec, ze boje sie, ze nic nie powiem, ze zrobie z siebie debila, nudziarza, etc.

Gość Gimi...
Ale jakie sprzyjajace okolicznosci?

To ja Wam cos opwiem ;) nie wiem czy to byl podryw, ale bylo to dosc dziwne :P Wiec jest u mnie w bloku taki jeden chlopak ktory sie na mnie od zawsze jakos inaczej patrzy ;) no i w niedziele wracalam sobie z psem on wchodzil ze mna do klatki i poszedl za mna pod drzwi i zapytal czy mam pozyczyc 5 zl ... hmm bylo to trcoeh dziwne bo mieszka pietro wyzej i mogl isc do domu po kase ;) Ale wcale go nie wysmialam tylko zrobilo mi sie bardzo milo, mimo ze bylam w szoku i mu tej kasy nie pozyczylam :(? wiec jak to byl podryw to wszystko zwalilam :O

Ech Tomek nie potrafisz nic pozytywnego wyciagnac z tej histori :O :O Wiesz on nie chcial zadnego majatku tylko glupie 5 zl, a ze mieszka nade mna to moglabym je wyegzekwowac :P Ide spac, bo nie mam juz sily Cie przekonywac :O Gimi mam nadzieje,ze choc Ty wyciagniesz cos pozytywnego z tego ... Dobranoc

Gość śląska dzioucha
Cocinelko, ewidentny podryw typowego niesmiałka.

Gość Gimi...
Jakos mi to nie wyglada na podryw. Rownie dobrze chlopak moze podrywac dziewczyne z klasy, proszac ją o zeszyt, zeby przepisac notatki. A ten gosc to mi wyglada na wyludzacza. Ale kto wie, moze to byl i podryw ;)

Gość Gimi...
Niby dobre samopoczucie zalezy od nas, ale ciezko z tym, kiedy wokol widac zakochane pary, a czlowiek nadal sam jak palec. Kiedy masz przy sobie druga osobe, jest o wiele latwiej, kiedy wiesz, ze masz kogos, komu na Tobie zalezy. A tak, czlowiek czuje sie nikomu niepotrzebny.

Ech nie wiem po co mialby wyludzac jak mieszka nade mna i moge go zawsze odnalesc :O Zobaczymy jak to bedzie, w kazdym razie bylo to dla mnie dziwne ... Tym bardziej, ze on pracuje i mieszka z mam i jest naprawde pozadny, nie widze u niego zadnych dziwnych kolegow ani nic ...

Gość Gimi...
Radze sobie, na tyle, na ile to mozliwe. Ale czlowiek potrzebuje drugiego czlowieka, bliskosci, bo taka jest jego natura. cocinelka - moze to byl i podryw, ale kiepski tekst wymyslil (odezwal sie wielki podrywcz ;) )

Gość Gimi...
Jestem sceptyczny. Rownie dobrze mozna sobie pomyslec, ze jak facet zapyta Cie o godzine, to to byl podryw

Gość Gimi...
Chociaz to podobno czesty wstep do podrywu, zapytac, ktora godzina. Sam juz nie wiem.

Gość Gimi...
Dobra, to byl podryw :P

Tomek ale Ty ejstes zalosny !!!!! Wiesz mi chlopaka nie brakuje, ja wlansie probuje sie wyleczyc z zwiazku, i nie sadze, zeby to byl dobry moment na szukanie innego :O Chyba cos Ci sie pomieszalo w tej glupiej glowie :O :O Ja na tym koncze dyskusje z Wami bo po raz kolejny chcialam pomoc a zostalam zbesztana :O :O :O :( :( :(

Gość Gimi...
Gdzie tam zbesztana, daj spokoj

Odpowiedź na pytanie z tematu: czasem wieje kostnicą, czasem kiedy kaska jest martwa, ma strasznie zimne ręce i później się odechciewa. Dlatego lepiej zająć się czymś konstruktywnym. Wie ktoś może jak zakonserwować martwą mysz żeby nie zniszczyć futerka?

Powiedz mi dlaczego mowisz takie rzeczy na mnie ?? Ja chcialam tylko pomoc .. Nie, nie mial innej ... I wcale tak nie brakowalo mi chlopaka, bo to bylo dwa tygodnie przed spotkaniem z francuzem ... czy to takie dziwne ze sie z kims zwiazalam kto na to w dodatku zaslugiwal ??? Wiesz Ty nigdy nie bedzie traktowac swojej dziewczyny tak jak on mnie traktowal .. Przykro mi, ze tak o mnie mowisz, bo ja naprawde staralam sie pomoc ... ale po raz kolejny sie przekonuje, ze nie warto byc dobrym dla ludzi, bo ludzie tego nie doceniaja ...

Gość a jakie to uczucie przytulic
sie do faceta??...... bo nie wiem... fuck. i sie nie dowiem!!:(:(:

Gość a jakie to uczucie przytulic
:o hahaha smieszne, wiesz:/

powiedz mi Tomek czemu jestes taki bezczelny ??? Czy ja Ci cos zrobilam ?? Dziewczyno nie przejmuj sie nim, widzisz jak on mnie traktuje a chcialam tylko pomoc :(

Gość fhg to bezczel macie racje pr
zeczytalem wszystko i to jakis badziewwiarz

Ja nie jestem bezczelna !!!! Ja odplacam sie Tobie, BO tY ZAWSZE JESTES BEZCZELNY !!! zASTANOW SIE ZE DO gIMI TAK NIE PISZE JAK DO cIEBIE :o

tAK BYLAM BEZCZELNA ALE TO JEST JESZCZE OD TEGO JAKKIEDYS DAWNO tY ZACZALES BYC BEZCZELNY !!! To nie ten facet mi powiedzial, ze sie ze mna nie napije ... Mylisz osoby !! Tamten byl zwyklym gnojem, ten sie po prostu przestraszyl, a traktowal mnie jak ksiezniczke ...

Gość Gimi...
Nie kloccie sie 😭 a jak musicie :P to nie w tym watku. Niech tu beda pozytywne wypowiedzi :) Faith Hope Glory przystopuj

Gimi ja nie dam sobie mowic, ze jestem zdesperowana, bo jest to nieprawda ... Ja chcialam Wam tylko pomoc, ale niestety to spotyka sie z takimi a nie innymi wypowiedziami Tomka, to nic tu po mnie ... A szkoda, bo moze Tobie bym pomogla ...

To Ty mnie przeprosisz !!!!!!!!!!!!!!!!! I nie zycze sobie takiego odzwyania sie do mnie !!! Troche szacunku do kobiet !!!!

Gość Gimi...
Oj dobra, ale przeciez wiesz, jaki On jest ;)