Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Das Omen

Jakie to uczucie przytulić się do kobiety ?

Polecane posty

Gość Gimi...
Nie odpowiedziales na pytanie :P

Gość Gimi...
I nie wiem, czemu mowisz namiastka? W necie siedza inne dziewczyny niz te, ktore chodza po ulicach? Czy moze myslisz, ze to bedzie dziewczyna internetowa i nigdy nie bede mial zamiaru spotkac sie z nia w realu? :D

Gość Gimi...
A jak masz kobiete, ktora mieszka w tym samym miescie, co Ty, to ona nie moze ukrywac romansow? :D Poza tym, jak juz znalezc, to osobe ze swojego miasta. Wole sie spotykac codziennie ;)

Gość Gimi...
Tak dobrze znasz kobiety? Duzo ich poznales, ze wysuwasz takie wnioski?

Gość Gimi...
Tak dobrze znasz kobiety? Duzo ich poznales, ze wysuwasz takie wnioski? Chodzi mi o to, ze one nie lubia niesmialych... Nie twierdze, ze nie jest to prawda, ale sa tez takie, ktore nie widza przeszkod, zeby sie z takimi zwiazac. Wczoraj byla o tym gadka

Gość Gimi...
A przynajmniej tak mi sie wydaje, taka mam nadzieje. Chociaz trace wiare

Gość Gimi...
Chociaz pewnie te, ktore lubia niesmialych (pewnie jest ich malo :o ) juz sa zajete. Zostaly tylko te, ktore lubia odwaznych. Dlatego mam marne szanse

Gość Gimi...
Ale czy byc lepszym od innych oznacza byc odwaznym? Mozna byc lepszym w innych dziedzinach.

Wrrr widze ze Tomek skutecznie walczy by Ci obrzydzic wszystko gimi :O Nie sluchaj go on w zyciu nie rozmawial z zadna dzieczyna !!!! On nie zna kobiet tylko tak mu sie wydaje ze zna :O Tomek skoncz chlopakl jest zmobilizowany !! i gwarantuje Ci ze sa dziewczyny ktore wola niesmialych Dzis nawet rozmawialam o tym z kumpela ;) i stwierdzilysmy obie ze lepszy mruk niz taki ktory zostawi dla butelki wodki i mprez :O :O

Gość Gimi...
cocinelka - nie wydaje mi sie, zebym byl zmobilizowany ;( Faith Hope Glory - musze przyznac Ci racje, z tym, co napisales "czasem są ludzie którzy rodzą sie z małymi szansami na związek." Ja jestem chyba jedna z takich osob. Tylko naprawde ciezko jest to zaakceptowac. Bardzo ciezko.

Gimi no trudno jak zaczynasz miec takie myslenie jak Tomek to chyba tu nic nie wskoram ... A tak w ogole to skad jestes ?

Gość Gimi...
12 roznych dziewczyn? Niezle. Ladne i fajne sa chociaz?

Gość Gimi...
Ja nawet mysle, ze mam gorsze myslenie, bo On cos przynajmniej robi, chodzi mi o ten kurs tanca. A jestem z poludniowo zachodniej Polski.

On cos robi, ale nawet nie wiesz po jak dlugim siedzeniu na tym forum, gdzie wszyscy juz mieli go dosc i wymusili na nim to robienie czegos ...

Gość Gimi...
cocinelka - dobre :D Faith Hope Glory - nie rozumiem, co napisales w dwoch pierwszych linijkach :P Sposrod tych 5 umowiles sie z ktoras?

Gość Gimi...
cocinelka - dobre :D Faith Hope Glory - nie rozumiem, co napisales w dwoch pierwszych linijkach :P Sposrod tych 5 umowiles sie z ktoras?

Moze i dobre ale prawdziwe :P :P A poza tym ja chyba nie jestem teraz w stanie nikogo do niczego przekonac :( :( Powiedz mi czego sie boisz ze nie zagadasz do jakiejs dziewczyny ??

Gość Gimi...
Niczego sie nie boje. A nie zagaduje bo i tak wiem, ze nic z tego nie bedzie.

Gość Gimi...
Faith Hope Glory - dobra, zrozumialem i nie pisz ze "są - to czas teraźniejszy" :D

Ale skad wiesz, ze nic z tego nie bedzie ?? Jestes jakis ohydnie brzydki ?? (choc nawet gdybys byl to wcale jeszcze nic nie znaczy ... ) Co robisz na codzien ?? studia praca ??

Gość Gimi...
cocinelka - nie jestem ohydnie brzydki :D tu nie o wyglad chodzi. ale co dziewczyna sobie pomysli ("po co on do mnie podszedl?"). I co ja moge jej powiedziec? Czym zainteresowac? Dlatego twierdze, ze nic z tego nie bedzie. Faith Hope Glory - poczekac na sprzyjajace sytuacje? Ale gdzie?

pomysli ze Ci sie spodobala ;) Napewno jest wiele rzeczy ktorymi mozesz zainteresowac dziewczyne ;) No chyba ze spedzasz swoje dnie pod budka z piwem :P

Gość Gimi...
To, ze sobie pomysli, ze jej sie podobam, to malo. Zwlaszcza, jak ma powodzenie. I nie spedzam czasu pod budka z piwem :P ale nie umiem znalezc z dziewczynami wspolnego jezyka

To zostaniesz sam ... trudno nie wszystkim jest przeznaczone zycie w zwiazku ... Kurde nie wiem co mam Ci powiedziec, bo sama stracilam wiare w facetow :( i to chyba mi jest potrzebne przekonanie ze nie wszyscy faceci wybieraja wodke od porzadnej dziewczyny :(

Gość Gimi...
Myslisz, ze o tym nie wiem? Zakladam, ze moge byc sam. A potwierdzaja mnie tylko faceci, ktorzy mieli 27-29 lat i nadal sa sami. Pewnie nic mnie z nimi nie rozni. A co do wyboru wodka - dziewczyna, to wybieram to drugie, bo wodki nie pije prawie w ogole :D

Sa tacy faceci ktorzy sa w tym wieku sami, ale trzeba sie zastanowic czemu sa sami ... ja tam mysle, ze ja tez bede sama, ale bedzie to moj swiadomy wybor, bo chyba juz nie chce sie meczyc i cierpiec przez faceta ktory byl taki dobry i z dnia na dzien zwial :O :( Jak tu potem komus zaufac ?

Gość Gimi...
"Sa tacy faceci ktorzy sa w tym wieku sami, ale trzeba sie zastanowic czemu sa sami ..." pewnie przez niesmialosc "Bo to nie jest tak że teraz idziesz, podrywasz i masz dziewczynę. Wszystko powoli " jak to powoli? Ukladasz jakas strategie, czy co? To powinno byc raczej spontaniczne, taki grom z jasnego nieba. Nie masz dziewczyny, a na drugi dzien Ci sie poszczescilo. Ale co ja moge wiedziec o tych sprawach :/ "Podchodzić do dziewczyny ? Po co ? Co o niej wiesz żeby do niej podchodzić." z jednej strony mozna podejsc, bo wpadla mi w oko, ale z drugiej strony, co ja moge jej powiedziec? Ze mi sie spodobala? Pewnie slyszy to kilka razy dziennie. "W Twoim wypadku pewnie będą niedługo jakieś czynniki pozytywne" czemu tak myslisz? Chcesz mi dac otuchy? To nic nie da, juz w to nie wierze.

Gimi ja kiedys jak trafilam na niesmialego to sama podjelam akcje jak widzialam ze mu sie podobam ;) Ale wiesz co wtedy uslyszalam po dwoch miesiach ?? \"nie moge byc z Toba bo sie z Toba nigdy nie napisje ... \" bo wtedy jeszcze nic nie pilam :O Normalnie szok !! wiec to wcale moze nie przez niesmialosc sa sami ...