Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Das Omen

Jakie to uczucie przytulić się do kobiety ?

Polecane posty

Gimi widze ze jestes drugim Tomkiem ;) Jemu to juz tu nic nie pomoze, ale Tobie moze mozna jeszcze pomoc ... Tez tak kiedys myslalam, ale facet pojawil sie sam pprzez calkowity przypadek ;) i dla informacji Tomka nie bylo to internetowe tylko realne ;) Co prawda tak samo szybko znikl jak sie pojawil, ale to daje nadzieje, ze bedzie inny ...

Gość Gimi...
Faith Hope Glory - Kradne? :o cocinelka - pewnie jest nas wiecej. Jestesmy po drugiej stronie barykady. Po tej pierwszej sa faceci, ktorzy maja dziewczyny.

gmi ale tez po tej samej co kobiety ktore nie maja facetow ... A wiesz co Ci powiem, ze moze lepiej nie wiedziec jakie to uczucie ... Ja bylam sama od 4 lati juz nie pamietalam jak to jest poczuc kogos, przytulic sie ... a teraz sobie przypomnialam i rozstanie boli duzo bardziej i jest zal, ze moze lepiej bylo tego nie doswiadczyc ponownie ...

wiem ze nie jest to takie proste, ale w tej kwestii to wiecej zalezy od faceta niz od konbiety. kobiety oczekuja innicjatywy od faceta

Tomek ale to nie byl ten francuz o ktorym myslisz !!! to byl calkiem inny chlopak polak ;) I bylismy ze soba od poczatku lipca do tydzien temu ;) To nie byla namiastka !!!! To byl normalny zwiazek ;)

co Ci gadam to samo co wtedy ?? :O Stalo sie, przyszedl w najbardziej nieoczekiwanym momencie kiedy myslalam tyko o spotkaniu z francuzem ;) pojawil sie, walczyl i przekonal mnie do siebie ... A czy namiastka .. hmmm ja nie chcialam zeby to byla namiastka :( tego Ci nikt nie zagwarantuje, ze to bedzie na zawsze ... trzeba probowac inaczej sie nie da :(

Gość Gimi...
cocinelka - a ja jednak mysle, ze lepiej sie dowiedziec, jakie to uczucie i w razie czego wspominac te mile chwile. Ale co ja moge wiedziec. hoola - inicjatywa to jedno, a pewnosc siebie to drugie.Tak mi sie zdaje. Bo moge przeciez podejsc do dziewczyny, majac chociaz mala nadzieje, ze jej sie spodobam, ale jak zobaczy, ze jestem malo pewny siebie, to sobie odpusci.

jak juz podejdziesz do dziewczyny to dla niej bedzie sygnal ze jestes choc troche pewny siebie. probowales kiedys chociaz?

Gimi ja juz probowalam to wiele razy tlumaczyc Tomkowi ... Wcale nie wszystkie dziewczyny patrza na wyglad i na to czy facec jest pewny siebie ... Ja wole takiego ktory nie jest pewny siebie, bo sama nie jestem i z takim co jest pewny siebie balabym sie ze mna zdradzi ... To zalezy czego dziewczyna szuka i co lubi ...

Gość Gimi...
hoola - a skad. Gdybym chociaz widzial male zainteresowanie ze strony dziewczyny, np. ze ukradkiem na mnie zerka, to moze bym i zadzialal. ale tak? cocinelka - ale ile jest takich osob z takim mysleniem jak Twoje? Z pewnoscia bardzo malo. Gdbybys nalezala do wiekszosci, byloby o wiele latwiej.

Gość Gimi...
Trzeba po prostu trafic na kobiete, ktora wie, ze facet z brakiem pewnosci siebie tez potrafi kochac.

Wydaje mi sie, ze jest wiecej takich tylko one juz zwatpily, ze znajdzie sie ktos kto to doceni :( Wiesz ja tez juz teraz zwatpilam ... prosilam go tyle razy, ze sie boje, ze nie chce kolejnej porazki ... I co i nic to nie dalo :O Mam wiele wiele kolezanek ktore tak mysla, ale tez sie boja kolejnego odrzucenia... Jak slyszysz ze jestes cudowny wrazliwy, za dobry za porzadny to Ci sie odechciewa kolejnego faceta, ktory uciekl, bo bylo mu za dobrze :O tak moj eks mi powiedzial, ze bylo cudownie, ale nie, bo sie przestraszyl, ze za bardzo sie zaangazowal :O Gdyby jeszcze ze mna bylo cos nie tak ...

Gimi to radze Ci sprobuje, bo z takim podejsciem to bedzie ciezko:( przeciez nie musisz zaczepiac dziewczyn na ulicy, mozesz zaczac od \"pousmiechania \" sie do jakiejs panny, zobaczysz jaka bedzie reakcja.... z reszta sa rozne sposoby poznawania ludzi, ja mojego ukochanego poznałam przez internet:)

Gość Gimi...
cocinelka - podobno jak facet jest za dobry, to kobieta tez od takiego ucieka. Dziwne to wszystko hoola - a w jakis sposob go poznalas? GG, portale randkowe?

Gimi to jest nieprawda !!!! To tez zalezy od kobiety Ten moj wlansie byl taki dobry dla mnie ze az bylam w szoku, ze tacy ludzie sa na swiecie ;) ale on byl dobry i uczynny dla wszystkich ;) i jakos nie ucieklam tylko on uciekl :O to wcale nie jest zasada ;) a ja jednego takiego tez poznalam przez neta tylko ze to francuz a poznalismy sie przez skype ;)

Gość Gimi...
Nooo, ja mysle, ze to nie dotyczy wszystkich kobiet :D

Ja nie mowie, ze wszystkie sa takie .. ale jest akich troche gwarantuje Ci ;) tylko ze one tez nie moga trafic na tych normalnych :(

ja wiem, ze jego dobroc to bylo cos najpiekniejszego co moglo mnie spotkac .. i teraz kolejny bedzie pewnie mial wyzsza poprzeczke ...

Gość Gimi...
Czemu myslisz, ze nisko mierze? I jestem realista. Dlatego pisze, ze mam marne szanse na dziewczyne. Strach strachem, ale najpierw musze widziec, ze to kobiety sa przyjaznie do mnie nastawione. Wtedy zaczne dzialac. I wyciagne kciuka z buzi :P

Gość z psychologii zachowań
najpiękniejsza jak do tej którą się Kocha:) Hmmmm poskaczemy sobie po tych kamyczkach? co byy zanurzone w wodzie? to chyba w gdyni było.. hmmm rozmayrzłam sie jesien a ja juz w lecie(znowu):P

Gimi nie sluchaj Tomka !!! :O On wierzy we wozki, oglada mode na sukces i takie tam rzeczy : Mysle ze Ty jestes normalniejszy wiec nie przejmujs ie ze on mowi ze nisko mierzysz ;) Mysle ze internet jest dobry na poczatek ;) Najpierw sprobujesz zainteresowac soba dziewczyne w internecie to bedzie duzo latwiej potem w realu ;) Tylko pamietaj ze internet daje czesto mylne spojrzenie na osobe, dochodzi nasza wizja tej osoby, ktora niestety czesto jest mylna .. ale to tez zalezy od tego czy obie osoby sa szczere czy nie ...

To Ty bredzisz Tomek :O I nie nastawiaj chlopaka negatywnie, bo ma przynajmniej checi a nie tak jak Ty :O

Gość Gimi...
cocinelka - zainteresowac? Ciekawe czym :o Faith Hope Glory - oczywiscie, ze nie chce dziewczyny, byle ją miec. To nie jest cel sam w sobie

Gość Gimi...
"Jak myśli że to wszystko zależy od tego że jakaś dziewczyna musi być dla niego miła i już wszystko pójdzie to ja jestem zobowiązany wyprowadzić go z błędu." chodzilo mi o to, ze gdy widze, ze dziewczyna jest poztywnie nastawiona w stosunku do mnie, to mozna cos zadzialac. Nie mialem na mysli, ze taka dziewczyna od razu staje sie moja dziewczyna. Ale poki co to tylko teoria, bo jeszcze sie taka nie trafila.

Hmm moze wlansie tym, ze jestes niesmialy ... ;) Ja tam nie wiem czym mozesz zainteresowac bo Cie nie znam :P

Gość Gimi...
Niesmialoscia to raczej odstrasze dziewczyne. Tak wiem, nie kazda :P

Gość Gimi...
"Ja zauwazyłem że te zajęte są pozytywnie nastawione." ale chyba nie chcesz sie zabierac za zajete?

Gość Gimi...
Ale niesmiali tez maja dziewczyny :D I jak mam sie pozbyc niesmialosci? Moge jej sie pozbyc tylko przy dziewczynie. Niesmialosc ot tak nie odejdzie.

Gość Gimi...
Napisalem juz, ze niesmiali tez maja dziewczyny. Oni omineli pierwszy stopien wtajemniczenia?