Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nailhair

NOWOŚĆ W STYLIZACJI PAZNOKCI- JUŻ WKRÓTCE !!!!!! W ŁODZI

Polecane posty

Gość nailhair

WITAM OFERUJE USŁUGĘ JAKIEJ JESZCZE NIE BYŁO, JEST TO PRAWDZIWY PRZEŁOM W STYLIZACJI PAZNOKCI NA SKALE ŚWIATOWĄ. TA MODA PRZYBYŁA ZA WSCHODNIEJ GRANICY. TE ZDOBIENIA NOSIŁY NA RĘKACH TYLKO PRAWDZIWE KSIŻĘŻNICZKI- TERAZ TY MOŻESZ BYĆ TAKĄ KSIĘŻNICZKĄ. MY CI W TYM POMOŻEMY, ZROBIMY Z CIEBIE PRAWDZIWĄ GWIAZDĘ. PROPONUJEMY NAJNOWSZE TRENDY W DZIEDZINIE STYLIZACJI. TAKICH PAZNOKCI NAPEWNO NIE BĘDZIE MIAŁA TWOJA KOLEŻANKA, BĘDZIESZ INDYWIDUALNA. ZAPRASZAM NA : RUSSIAN STYLE to jeden z największych hitów 2007 roku, charakteryzuje go odważny kształt migdał "pazur-szpon" obowiązkowo długi oryginalna kolorystyka wtopione ozdoby "Migdały" za wschodniej granicy charakteryzują się zaskakującą wygodą w noszeniu wstosunku do tradycyjnych kształtów. Są coraz częściej wybierane przez klientki, które chcą mieć coś oryginalnego i modnego. Zafunduj sobie odrobine luksusu i zaskocz wszystkich nowym trendem w stylizacji paznokci, koleżanki będą ci zazdrościć. USŁUGA DOSTĘPNA TYLKO NA TERENIE MIASTA ŁODZI !!!!! ZAPRASZAM tel 0 514 136 926 GG: 9750087

Gość wariatka82
HEJ to jest naprawde super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość samo słowo szpon
mnie odrzuca... to musi być oblesne miec takie pazurska... tylko chyba dziwy z pod latarni lubią miec takie pazury... :o

Gość samo słowo szpon
i jeszcze do tego RUSSIAN STYLE... :o styl rosyjskiej tirówki chyba :O

Gość obrażona na maxa
Mój boże jaka ty jesteś ograniczona w swojej prostocie, takie paznokcie to jest prawdzy hit. Doda miała takie przed wakacjami. Zobaczymy co powiesz za rok jak większość kobiet będzie takie miała. Jak możesz krytykować coś czego wogóle nie znasz, nie masz doświadczenia to jak możesz się wypowiadać. Twoje stanowisko jest nie dojrzałe i smieszne wydaje mi się że masz 15 lat.