Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka12

spuźnia mi sie miesiączka co mam robić?

Polecane posty

Gość myszka12

Przez 5 dni spużnia mi sie miesiączka.Co prawda nie mam jej regularnej.Na początku miesiąca kochalam się z chłopakiem, lecz nie trwało to zbyt długo, bo był to mój pierwszy stosunek, ale miał zabezpieczenie a teraz czekam na miesiączkę.Nie wiem co mam robic z tym?czy podczas pierwszego stosunku może spuźnić się miesiączka, bo w moim orbaniźmie doszło do zmian, tym bardziej, że przez ten miesiąc jestem przeziębiona...występuje u mnie kaszel, dól gardła...PoMÓŻCIE PROSZĘ

Gość ja uwazamm....
Myszka- mam nadzieje, ze 12 to nie oznacza Twojego wieku!!!!!!!! Choc to co piszesz niestety na to wskazuje :-( :-o Przydalaby sie edukacja na temat seksu zanim zaczelas wspolzyc :-( Za pierwszym , tak samo jak za 5czy 10 razem w taki sam sposob mozna zajsc w ciaze! I to nie ma nic wspolnego z dlugoscia stosunku!!!!!!!!!!!!! Piszesz, ze mial zabezpieczenie...Zadne zabiezpieczenie nie daje 100% pewnosci...

Gość karo85kg
hej uwazam ze nie masz powodow do niepokoju. jestes przeziebiona i moze to sprawia ze miesiaczka sie spoznia.. mi po moim pierwszym razie tez sie okres spoznil... wiec glowka do gory!!!