Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palimpapa

Mojemu mężowi nie podoba się styl, w jakim się ubieram

Polecane posty

Gość rzuć go bo to cieć
:O

Gość tretet
kiedyś miałam typowy styl sportowy. Nosiłam nieodpowiednie ciuchy do sylwetki. Potrafiłam miesiącami chodzić w ciuchach które już mi się nie podobały bo mi szkoda było je wywalić :| i tak chomikowałam te stare ciuchy i w nich chodziłam chociaż nie chciałam w nich chodzić bo się już źle w nich czułam:) teraz najlepiej czuje się w dopasowanych obcisłych spodniach i luźnej bluzce, koszuli czy swetrze. Kocham żakieciki i modne dodatki szczególnie szale i zegarki. Teraz kupuje zgodnie ze swoją sylwetką a nie bo coś jest modne i w to udało mi się wcisnąć. Nie lubię inwestować w drogie rzeczy bo szybko mi się ciuchy nudzą i gust się zmienia i moda przemija. Czasem coś sobie kupie chodzę w tym kilka miesięcy praktycznie non stop a potem po roku na to patrzeć nie mogę:) wydaje mi się to wsiowe i się zastanawiam jak w tym mogłam chodzić:)

Gość luikjhvtrhyrtbjht
szłam ostatnio na imprezę i do stroju pasowały mi wysokie kozaki na szpilce. Wygrzebałam takie stare z szafy kupione 5 lat wcześniej gdzieś na targu za 40 zł. Przestałam w nich chodzić bo już mi się nie podobały bo miały takie srebrne guziczki które mi już w jednym bucie odpadły. Do tego zaczeły się sypać i rozklejać. W każdym razie ubrałam je bo mi pasowały do stroju poza tym stwierdziłam że ciemno jest to nie będzie widać że się sypią to założę a po imprezie wywalę. Był na imprezie taki koleś dresiarz i do mnie się przywalał i jedyne co się mu podobało w moim stroju to!!! moje beznadziejne, stare, rozpadające się kozaki haha a całą resztę ciuchów miałam nową kupiona parę dni wcześniej. Jakoś mnie to nie załamało bo patrząc na jego beznadziejny dresiarski styl ubierania słowo "fajnie buty" nie jest chyba komplementem:)

Gość gość
nie ma to jak hipiska zwiazala sie z kibolem...

Gość gość
ty pewnie sluchasz Stachury a on "Majteczki w kropeczki" albo "umcia, umcia,umcia, umacia..."

Gość gość
ja mam kilka bluz stad www.chillout-shop.pl i powiem wam, ze to fajna rzecz :) bluzy z diamante np mozna polaczyc z czyms eleganckim :)

Gość gość
moj mezczyzna ubiera sie w ciuchy z www.chillout-shop.pl i fajnie, bo wyglada naprawde spoko ;) podoba mi sie narawde mega to jak laczy ze soba te wszystkie rzeczy :)