Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta31*

Nadwaga a partnerstwo

Polecane posty

Gość Kobieta31*
wartości kobiety nie określa jej waga:)nie daj sobie wmówić Słoneczna...🌻

Gość Kobieta31*
poszukująca... podoba mi się Twój cynizm:D:P

Poszukująca ispiracji - u ciebie to za bardzo nie ma jak obliczyc BMI jesteś chodzące chucherko:-P Kobieta 31- ja wiem o tym i dla mnie to zabawne, bo mam mnóstwo koleżanek przy tuszy i są bardzo wartościowymi kobietami....

Osobom rzucającym trywializmy o osobowości dedykuję tę historię: Kiedy miałem 14 lat miałem nadzieje, że kiedyś będę miał dziewczynę. Kiedy miałem 16, miałem dziewczynę, ale była beznamiętna. Więc zdecydowałem, że potrzebuję dziewczyny z uczuciami. Jak miałem 18 lat spotykałem się z dziewczyną, którą była bardzo namiętna. Jednak była zbyt uczuciowa, o wszystko płakała, łatwo się denerwowała. Ciągle groziła samobójstwem. Postanowiłem, że muszę znaleźć jakąś \"stabilną\" dziewczynę. Jak doszło do 25 znalazłem dziewczynę stateczną, ale było to strasznie nudne, wszystko można było przewidzieć, nie cieszyła się z życia. Życie stało się przygnębiające. Trzeba było znaleźć dziewczynę z którą można byłoby przeżyć coś podniecającego. W wieku 28 lat znalazłem ekscytującą dziewczynę, ale nie mogłem za nią nadążyć. Wciąż się spieszyła, nigdzie nie zagrzała miejsca. Ciągle z kimś flirtowała. Z początku było zabawnie i ciekawie. Ale był to związek bez przyszłości. Więc postanowiłem znaleźć dziewczynę z ambicjami. Kiedy juz miałem 31 lat spotkałem mądrą, ambitną dziewczynę stojącą twardo na ziemi. Ożeniłem się z nią. Ale niestety była tak ambitna, że się ze mną rozwiodła i zabrała wszystko co miałem. Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z dużymi cyckami.

Gość Kobieta31*
Dlamnie osobowośc zawsze byla i będzie bardzo ważna. Ale ludzie mają w zyciu rózne przecież priorytety i trudno kogoś winić za jego wybory:D

Gość Kobieta31*
samymi cyckami się nie wyżyje, no chyba, że nic więcej do szczęscia nie potrzeba, ale to już świadczy o poziomie intelektualnego skomplikowania jednostki:)

Gość Kobieta31*
a temat topicu to- nadwaga a partnerstwo oraz podwątki- trudności w akceptacji niedoskonałego ciała. A tu juz druga strona o cyckach, z całym szacunkiem dla tychże:classic_cool:

Ja jednak myślę inaczej - mam w sobie dostateczną dozę samokrytycyzmu i potrafię przyjąć krytykę innych osób - z której później wyciągam wioski - cenię szczerość w partnerstwie, bo ufam, że jeśli powstanie problem to mój mężczyzna ze mną o tym porozmawia i razem coś zaradzimy, a nie wymieni mnie na lepszy model...

Gość Kobieta31*
merytorycznie, rozważania o cyckach, choćby filozoficzne nic nie wnoszą w mój problem:classic_cool::D:D:D:D

Gość calego topiku nie czytalam ale
i tak sie wypowiem :D Co do nadwagi - 2 lata temu poznalam super faceta, mialam BMI 26 i mimo to..... pokochal mnie calym sercem, jest moim idealem, teraz jestesmy ze soba 2 lata a moje BMI = 21. Zaczelam sie odchudzac dopiero po roku bycia z nim razem (nigdy nawet nie wspomnial ze wiecej tluszczyku mu przeszkadza ale i tak postanowilam schudnac). I wiem ze kocha mnie i grubsza i szczuplejsza, moj idealny facet tylko dla mnie :) dziewczyny mam nadzieje ze niedlugo znajdziecie takiego :)

Luźne nawiazanie do cycków miało wykazać że daremnie się łudzicie wierząc że dla facetów wyglad jest na 2 miejscu. Charakter liczy sie tylko przy poważnych planach i długim stażu a i nie dla wszystkich. Odkąd ludzkość istnieje, faceci uganiali się za kobietami pięknymi a nie mądrymi. Koniec kropka. TAKIE SĄ FAKTY. Możecie sobie gadać, że to przez to ze jesteśmy puści. Nic z tych rzeczy. My poprostu mamy inne zastosowanie kobiet niż funkcje dyskusyjne, bliblioteczne itp :classic_cool:. Tak która tego nie zrozumie będzie sama aż do swej nędznej śmierci w samotności. Amen.

Gość urban spice
11:55 Paweł Reaktywacja Oczywiście że 170/55 to normalna sylwetka mimo że BMI jest niskie. Moja żona ma taką (właściwie miała bo teraz jest w ciazy). I wcale nie jest dechą. Ma fajny biust, tyłek który lubię klepnąć, krągłe biodra i nie straszy obojczykami czy żebrami. To jest twoj post pawle,...a teraz ... "Kiedy juz miałem 31 lat spotkałem mądrą, ambitną dziewczynę stojącą twardo na ziemi. Ożeniłem się z nią. Ale niestety była tak ambitna, że się ze mną rozwiodła i zabrała wszystko co miałem. Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z dużymi cyckami." a to post o terazniejszosci. jak sie ma rozwod, poszukiwanie dziewczyny do tego ze twoja "zona jest w ciazy"?

Gość Kobieta31*
calego topiku nie czytalam ale... czyli mogą być pomyslne zakończenia:) wygląd jest ważny dla obu stron, dla mężczyzn być może bardziej, ale w związku parnterskim, dłuższej relacji liczy sie duuuuużo więcej. Zalezy komu na czym zależy:)

Zaczekaj Pawełku - już rośnie nam pokolenie kobiet, które mężczyzny potrzebują tylko i wyłącznie dla zaspokojenia własnych potrzeb seksualnych i ewentualnie prokreacji - chcą dziecka, ale nie potrzebują mężczyny - kultura singli jest nadwyraz popularna - ale zauważ też, że mężczyźni również są ludźmi - też potrzebują akceptacji, poważania i szacunku - TEŻ MAJĄ UCZUCIA... i nie tylko Ci zniewieściali - wygląd owszem jest ważny, ale schludny i czysty - a nie oznaczony barierami kilogramów w jedną czy drugą stronę... TO SĄ FAKTY!!!