Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Gość ciekawska.................
TO ILE WY TAM ZARABIACIE PRZECIETNIE HMMM ...?JESLI MOZNA ZAPYTAĆ A JA CHCIAŁABYM DOSTAC SIE DO ŁODZI DO GETIN I JAKOS NIE DZWONIA Z ZAPROSZENIEM :-(

Gość do pracownika
stanowiska uniwersalne????? i powoduja kolejki?? w mojej placowce jest odwrotnie, to maly oddzial, 2x opiekun i 2x doradca, przewaznie doradcy siedza caly dzien i nie maja co ze soba zrobic a opiekunowie zapierdzielaja.... a juz nie wspomne jak jeden z opiekunow bedzie na urlopie...... to nawet na sniadanie nie masz kiedy wyjsc! to jest irytujace jak jedna osoba zapierdziela a reszta siedzi i sie nudzi!!!!!!! w ogole nie powinno byc sytuacji gdzie jest tylko jedna osoba na kasie, moim zdaniem powinny byc wlasnie stanowiska uniwersalne! a w ogole system w jakim pracujemy pozostawia wiele do zyczenia :(:(

Gość pracownik
Tak muszę się z Tobą zgodzić Diradcy Klientów mają spokojniejszą pracę. Opiekunowie zarabiają zmien, ich premie są o wiele niższe a nieststey mają więcej obowiązków. Ja najbardziej lubię pretensje w stosunku do nas od Klienhtów, dlaczego nas jest tak mało i ta obsługa tak długo trwa, ale to chyba nie nasza wina.....tylko niestety klienci tego nierozumieją. Niestety rzadko kiedy z pracy wychodzi się o czasie....dot. to przedewszystkim opiekunów...a system pracy faktycznie nie jest wporządku. nikogo nie interesuje to, że codziennie choćby po pół godziny dłużej się zostaje w pracy...l

Gość edzidzik
Getin, może masz racje, co do powodu rozbieżności wynagrodzenia. Ale jak dla mnie brakuje logiki w takim systemie. Ja pracuję ponad rok , w placówce obecnie jest potrzeba przyjęcia 2 pracowników (jedna dziewczyna odchodzi, 2 idzie na wczesniejszą emeryturę). Oznacza to, że zarówno ja jak i druga kasjerka (też mamy system 2+2) możemy oczekiwać całkiem sporego zachrzanu. W zasadzie nie mamy wyjscia więc zachrzaniać będziemy. Przychodzi nowa osoba, która na dzień dobry dostaje 600 zł brutto więcej ode mnie. I ja mam nad nią siedzieć do wyjazdu na szkolenie , a pewnie też i po powrocie z uśmiechem na ustach??!! to nie jest tak, że u nas nikt rozbieżności nie zauważa. Wszyscy je widzą. Każde zebranie regionu zaczyna i kończy się tym tematem. I co> I nic. zniesmaczenie coraz większe, placówki coraz częsciej składają sie z nowych pracownikow.To chyba nie na tym polega, co??

Gość kotka.pl
Witam wszystkich, widze że pracownicy GB są raczej niezadowoleni z pracy, doskonale rozumiem dlaczego:), pracyję od kilku miesięcy w niewielkim mieście z ludzmi, którzy wolą nic nie robić tylko narzekać, a plany mamy kolosalne, podstwę średnią. Większość już zaczeła szukac nowej pracy.

Gość sobuś
Ponawiam swoje zapytanie a jak z zapleczem socjalnym w tej firmie czy na przyklad dofinansowują studia , kolonie dla dzieci ??

Gość sobuś
gdybym np. chciała sie dalej uczyć

Gość kotka.pl
Dofinansowują kolonie dla dzieci ale z tego co wiem to niewiele, o dofinansowaniu dalszego kształcenia nic nie słyszałam.

Gość AsiaLsz
Getin, a mogę wiedzieć co robisz ? Wysłałam aplikację do pracy jako analityk i zastanawiam się, czy docenią moje cv :)

Gość sobuś
do kotka.pl powiedz proszę jak twoje odczucia co do pracy w banku ?? tak na szybko to nie widziałem Toich wypowiedzi a jesteś swiezym pracownikiem to najlepiej nam to nakreslisz !!Nie pytam o miejscowosc bo pewnie nie bedziesz chciała ze wzgledów bezpieczenstwa podac choć jestem ciekawy ??

Gość kotka.pl
Sobuś jak dostałam prace w GB bardzo się cieszyłam,niestety przedwcześnie. Mam wrażenie że nikt sie tam nie przejmuje nikim,wazniejsza kartka papieru niż człowiek. Plany duże i niewiem czym podyktowane, podstawa.....hm. Wiem że placówki które nie mają az tak duzych problemów z wyrobieniem planu mają z tego niezłe premie, ale ile jest takich w Polsce?:)

Gość SOBUŚ
BARDZO CICHO TU OSTATNIO, CZYŻBY ZAKJOŃCZYŁA SIĘ REKRUTACJA DO GETIN BANKU ????

Gość SOBUŚ
PRZEPRASZAM JAKAŚ LITERÓWKA MI SIE ZAPLĄTAŁA TAM WYZEJ

Gość Romek666
Witam, Getin nie zdecydowalem się na podjęcie pracy w GB, zbyt mała podstawa. Dziekuję jednak za pomoc. Pozdrawiam.

Gość Alusia_get
Romek a ile ci zaproponowali podstawy? bo sama wybieram się na rozmowę na to samo stanowisko.

Gość Romek666
Zaproponowali mi po negocjacjach 4500 na początek :(

Gość kotka.pl
Ja pracuję w miście które liczy ok. 45tys.mieszkańców, cięzko pracujemy wszyscy a podstawy śmieszne. mówi sie ostatnio o podwyżkach...ale, zawsze jest jakieś ale,żeby jej niedac:)

Gość edzidzik
Romek666 a mozna spytac w jakim miescie sie starales???coby nie bylo zbyt oficjalnie jak mozesz skrobnij mi na gg 1219059. bede wdzieczna:) Planuje sie przeprowadzic i sprobowac sie przeniesc na stanowisko menegera. Ale po tym co piszesz zastanawiam sie czy warto skladac papiery. dzieki

Gość alusia-get
Romek, chyba faktycznie poszaleli. Za taką kasę nie warto babrać się na stanowisku menedżera.

Gość tytyg
wiecie co???? juz nawet nie chce mi sie pisac na temat tego banku, to jest jedno wielkie bagno!!!! juz nie zdecydowałabym sie prace tutaj!!

Gość lojalka
czy ktos wie cos na temat umowy lojalnościowej w getinie??? z tego co wiem trwa ona 9 mies. i jesli zrezygnuje sie wczesniej z pracy trzeba pokryc koszty szkolenia. Jak wygląda to ze strony prawnej, słyszałam, ze pracodawca nie ma prawa przymuszac pracownika do pracy i tez żądac zwrotów kosztow szkolenia. prosze o wypowiedz na ten temat!

Gość edzidzik
\tak wlasnie wyglada lojalka. A z przymuszaniem to troche nie tak-jestesmy informowani o formie umowy, sposobie ewentualnego pokrycia kosztow szkolenia i nikt nie zmusza do podpisania takiej umowy. skladajac podpis zgadzasz sie automatycznie na warunki-jak z kazda umowa.Podwazac umowe mozna w sytuacji gdyby informacja o lojalce zostala zatajona. Tak to jest w prawie cywilnym. Ale fakt zgadzam sie nie brzmi sympatycznie.

Gość getiniarka
ale z was tępolki :D lojalka jest wszędzie :) w każdym banku :D getin to bagno ? bywałam w gorszych bagnach mnie tutaj jest ok.

Gość pretendentka
Praca w GETIN FINANCE? Getin zaczyna tworzyć nową sieć placówek opartych o dordztwo finansowe (w małych i średnich miastach). Wysłałam aplikację na stanowisko menedżera i zostałam zaproszona na rozmowę do Warszawy. Czy ktoś już jest po takiej rozmowie? Co Wam zaproponowano/ile wywalczyliscie? Poniżej treść ogłoszenia: Nowa ogólnopolska firma doradztwa finansowego, otwiera oddział w Twoim mieście. W związku z tym szukamy ludzi: otwartych, zmotywowanych i zdeterminowanych aby zdobywać nowe umiejętności i osiągać założone cele. Menedżer Oddziału / Doradca finansowy Jeśli Twoje cele to: autorytet najlepszego doradcy finansowego praca o najwyższym standardzie w Twoim mieście wysokie zarobki jak w Wielkiej Brytanii czy Irlandii stabilna umowę o pracę plus prowizja spektakularne miejsce pracy oparte o wiedzę i nowe technologie intensywne szkolenia w akademii finansów kariera w najdynamiczniej rozwijającej się firmie sektora finansowego

Gość pinezka11
Witam! Wie ktoś może jakie są zarobki na stanowisku inspektora ds. windykacji należności w get in? czy są jakieś premie itp? czy płaca stała?

Gość Asia kkkkkk
Getin, a w jakim miescie pracujesz? szukam kogoś z Katowic najchętniej :)

Gość Asia kkkkkk
Czy mógłby mi ktoś [najlepiej pracujący w Kato ] odpowiedzieć na kilka nurtującyh pytań? może być mailowo, podam może z góry: jenny666@interia.pl Aplikowałam na dwa stanowiska niesprzedażowe w Kato [Analityk i Specjalista w Zespole Gospodarki Pieniężno-Kapitałowej]. Czy mam jakies szanse? kiedy mam się spodziewać telefonu i czy wogóle...?