Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Gość Asia kkkkkk
aaa jeszcze jedno mam pytanie:) w jednym z ogłoszeń napisano, że wymagają "znajomości specyfiki działalności bankowej i co najmniej 3-letniego doświadczenia w pracy w banku (szczególnie preferowane w obszarze zarządzania ryzykiem)". Czy jest to twarde wymaganie? podobnie- jak jest z angielskim? czy trzeba go umieć naprawdę dobrze? jestem "niemieckomówiaca" a zależy mi na takiej posadzie.

Gość asia cccc
chyba aplikowałas do k2- najbardziej znienawidzonego obszaru banku przez doradców :)

Gość do pretendentki
też wysłałam aplikacje do getin finance na menedzera i zobaczymy co z tego wyjdzie. A jakie posiadasz doświadczenie?

Gość pretendentka
Doświadczenie mam, ale nie w bankowości.

Gość get
Getin to jesna wielka KUPA

Doradca klienta-Katowice możecie co nieco napisać? Jaka jest podstawa, premie etc. Możecie sobie narzekać na pracę w Getinie a ja mam zamiar tam złożyć swoją ofertę, ogłoszenie wygląda zachęcająco! Mam nadzieję że moje 3-letnie doświadczenie w dwóch dużych firmach finansowych wystarczy...

Gość mosiśppppp
ja tez mam zamiar aplikować ta DK w Katowicach, powiedzcie czy faktycznie jest rekrutacja czy jest to uzupełnienie bazy danych będę wdzięczna

Gość kotka.pl
aplikować zawsze mozna, w GB jest tak duża rotacja że szanse na prace w tym badziewiu zawsze są. Maja bardzo duże braki kadrowe.

Gość getin czy allianz
Witam :-) Aplikuje na stanowisko opiekuna klienta do getin bank, oraz na podobne stanowisko do allianz banku. Jestem już po 2 rozmowach w obu bankach, zastanawiam w którym z nich wybrać pracę. Jak sądzicie ???

Gość melkamelka
A co sądzicie o Krakowie? Szukam tutaj pracy i obawiam się małej podstawy... plus małej premii... zna ktoś warunki?

Gość klamerkowa
tez jestem zainteresowana praca w Krakowie.Chcialaym wyslac aplikacje na doradce klienta ale tyle sie tu naczytalam zlego,ze mam malego pietra:)bede czekac wiec na jakies dobre wiesci i pewnie wysle na probe;)

Gość hubabuba
Witam! Mam pytanie dotyczące pracy w tym banku-konkretnie chodzi mi o stanowisko "konsultant ds. ubezpieczeń", nie wiecie może jakie warunki pracy są na tym stanowisku. Chodzi tu o departament ds. kredytów samochodwych i są to ubezpieczenia komunikacyjne...tyle wiem ale to chyba mało. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość peterk
Pojawila sie oferta pracy w GETIN banku na stanowisku Doradcy klienta i mam w zwiazku z tym pytanie ,jakich realnie zarobkow (podstawa + premia) moge sie spodziewac ? palcowka jest w Gdyni ,a ja z bankowoscia nie mialem wczesniej do czynienia ,chociaz studiuje ekonomie i znam sie na finansach :)))) Aha ,i jeszcze jak dlugo trwa rekrutacja i czy wymagaja przebycia jakiegos szkolenia ? pozdrawiam!

Gość guildgen
Witam, czy wie ktoś jak kształtują się zarobki na stanowisku Menadżera Placówki w stolicy:) . Jak z premią a jak z podstawą??

Gość lekko zdziwiony sytuacją
Czytam i czytam ten topik i własnym oczom nie wierzę. Jak to jest, że w Getinie większość narzeka, a mój znajomy, który jest doradcą hipotecznym w Dombanku - wychwala sobie prace pod niebiosa. Jest na prowizji i twierdzi, że wyciąga po kilkanaście tysięcy na miesiąc!!! A w końcu Dombank to przecież odnoga Getinu!!! Czy to możliwe, że u tego samego właściciela (Czarnecki) ale w końcu w dwóch różnych firmach są takie różnice w zarobkach i atmosferze? Ciekawostka...

do zdziwiony z hipotekami jest inaczej masz z góry ustaloną prowizję od kredytu Barałam kredyt w dombanku poprzez agencję . Szarpnęli mi 2 % prowizji od 770 tys. kredytu. Tyle wzięła agencja posrednicząca, myślę że doradcy mają podobnie. 14 tys wywalone w błoto

Gość tadeusztadeusz
czy ktos wie jak wyglada AC w Getinie???

Gość kotka.pl
do peterek Szkolenie jest 2 tyg. w Katowicach, zarobki róznie jak wyrobisz plan (spory) to będziesz zadowolony, jak nie to raczej kiepsko to wygląda, ale to też zależy czego oczekujesz od pracodawcy i jak kwota na rękę cię urządza.

Gość mnieek
jak myślicie, czy jeśli powiem że chcę 2400 brutto na stanowisku doradcy klienta, to nie będzie za dużo?

Gość tadeusztadeusz
Getin jak wyglada asesment?? może coś wiesz??? ile maozna zarobić na poczatku jako menadzer placowki???

Gość AC getin
AC trwa 3 godziny, na początki dwie panie z HRu prowadzą taka swobodną rozmowę na temat twoich zainteresowań, wykształcenia, doświadczenia zawodowego itd czyli jak na standardowej rozmowie kwalifikacyjnej, później jedna z nich będzie grać pracownika, którego będziesz musiał 1.zmotywować 2. upomnieć 3. zwolnić. Będziesz miał również do rozwiązania 3 hipotetyczne problemy: dwa z pracownkami a jeden z trudnym klientem. Wszystko to ma pokazać jak się zachowasz w poszczególnych kryzysowych sytuacjach. Generalnie panie ACesmentki bardzo miłe i wszystko przebiega w luźnej atmosferze, na marginesie bardzo fajne doświadczenie. pozdrawiam i powodzenia

Gość AC getin
AC trwa 3 godziny, na początki dwie panie z HRu prowadzą taka swobodną rozmowę na temat twoich zainteresowań, wykształcenia, doświadczenia zawodowego itd czyli jak na standardowej rozmowie kwalifikacyjnej, później jedna z nich będzie grać pracownika, którego będziesz musiał 1.zmotywować 2. upomnieć 3. zwolnić. Będziesz miał również do rozwiązania 3 hipotetyczne problemy: dwa z pracownkami a jeden z trudnym klientem. Wszystko to ma pokazać jak się zachowasz w poszczególnych kryzysowych sytuacjach. Generalnie panie ACesmentki bardzo miłe i wszystko przebiega w luźnej atmosferze, na marginesie bardzo fajne doświadczenie. Ja już to mam za sobą.:) pozdrawiam i powodzenia

Gość tadeusztadeusz
Dzieki bardzo AC Getin. A jak wyglądaja zarobki?? Mozesz podac widelki???

Gość AC getin
Ciężko określić, zależy ile wynegocjujesz ale na poczatek to tak 4-5 tys brutto, ale premie są całkiem niezłe.

Gość tadeusztadeusz
Jeszcze raz dzieki Getin. Powiedz jeszcze przy zatrudnianiu, według Twojej oceny czy duże znaczenie ma jak wypadnie asesment, czy bardziej to czy spodobasz się dyrektorowi regionalnemu??? pozdrawiam

Gość bez doświadczenia bankowego
witam wszystkich, od kilku dni śledziłam te pytania i odpowiedzi i nabrałam ochoty na start do tego banku. Wprawdzie nigdy nie chciałam pracować w banku, ale moje wykształcenie (mgr finansow i bankowosci) samo narzuca ten tor... pytanie do Getina (bo widze ze on tu najbardziej zorientowany) - masz jakies wiadomosci na temat Lodzi (jak tu sie ksztaltuje premia i ktore placowki najlepsze?). Bede wdzieczna za wszelka pomoc.

Gość AC getin
Moim zdaniem najważniejszy jest AC. U mnie wyglądało to tak, że na początku miałam rozmowę z dyrektorem regionalnym i on poinformował mnie, że wszystko zależy od asessmenta jak na nim wypadnę, jęsli będzie ok to wtedy on zaproponuję mi to stanowisko. Ale oczywiście jeśli nie spodobasz się dyrektorowi regionalnemu to na żaden asessment Cię nie wyślą. Więc na początek trzeba zrobić dobre wrażenia na dyrektorze a później na asessmencie.

Gość tadeusztadeusz
AC getin powiedz jeszcze jakie sa te hipotetyczne dwa problemy z pracownikami z gory dzieki pozdr