Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczkaaaaaaaa

Czy cos jest ze mna nie tak?

Polecane posty

hjffg ale takiej nie przetłumaczysz ona ma swoją racje i mysli że związek to bajka i miłość wystarczy szkoda że w realnym życiu nie jest tak słodko:P

Gość hjffg
kobieta powinna ciągnąc zeby partner z nia był ,a on powienien ja przytulac jak ona tego potrzebuje .NAlezy zaspokajac potrzeby obu stron .Ona powinna mu robic loda a on ja przytulac jak zechce i nie zdradzac .TO gwarantuje udany zwiazek

tak ale mam też prawo posiedzieć gdzie chcę a potem sobie z nią posiedzieć.....jakoś zdążę:P choćby za dwie minuty a może za pięć lub więcej :P

Gość Moniczkaaaaaaaa
Z tego co piszecie wynika ze powinnam zostac zolza, ktora robi to codziennie nie oczekujac nic w zamian..smieszni jestescie. Ile w ogole macie lat?

Gość piate kolo
zostan dziewczyno lepiej sama bo jeszcze znajdzie się jakiś wariat a po paru miesiącach cie żuci bo znudzi mu się sprawianie tobie przyjemnosci i wtedy dopiero bedziesz załamana

dziewczyno więcej niż ty a takie księżniczki nawet na jeden raz się nie nadają bo leżą jak kłoda i oczekują aż facet jej dogodzi

Gość Moniczkaaaaaaaa
A co to za uklad przytulanie za loda? Twoja teoria jest zalosna. Milosc jest bezinteresowna i wynika z podobnego postrzegania rzeczywistosci.

Gość hjffg
kobiety potrzebuja milosci a mezczyzni seksu .Proste.

Gość Moniczkaaaaaaaa
Wiem o tym i nie pogodze sie z tym nigdy. Chyba zostane les.

Gość piate kolo
jak bys wiedziala co to jest milość to byś takich pierdół nie pisała a jak byś kiedyś kochała to bys wiedziała że dawanie drugiej osobie to chego pragnie najbardziej jest najlepsze daje najwiecej satysfakcji np loda nigdy sie tego nie dowiesz i nie przekonasz bo myslisz tylko o sobie

Gość hjffg
A co to za uklad przytulanie za loda' KObieta daje facetowi seks w zamian za to ze on daje jej milosc. KObiety potrzebuja milosci a mezczyzni seksu.DLatego w zwiazku mezczyzna by zaspokoic kobiece potrzeby winien jej dac miłosc ,a kobieta mezczyznie seksu.

Gość Moniczkaaaaaaaa
A ty myslisz tylko o seksie i to jest naprawde zenujace i zaczyna mi dzialac na nerwy.

Gość hjffg
ja cie tylko prowokuje.

Gość Moniczkaaaaaaaa
Gdyby to bylo takie proste milosc za seks. Ale kobieta z wiekiem staje sie coraz mniej atrakcyjna i seks z nia jest juz mniej ciekawy dla faceta. A milosc przetrwa wszystko.

dziecko gdzie ty się takich bajek na temat miłości naczytałaś...miłość przetrwa wszystko....to ciekawe skąd tyle rozwodów

Gość piate kolo
nie chodzi o sex tylko o spełnianie pragnien partnera tylko tak się składa że faceci lubią sex i tyle

Gość hjffg
a jestes aktywna w poszukiwaniu faceta?DAjesz znac ze jestes wolna i czy obracasz sie wokol mezczyzn.

Gość Moniczkaaaaaaaa
Tak duzo jest rozwodow bo facetom nie podobaja sie starsze kobiety i po 10 latach zwiazku szukaja mlodszych

Gość Moniczkaaaaaaaa
Nie jestem aktywna w poszukiwaniu faceta, nie umiem nawiazywac znajomosci, nie tylko z facetami.

Gość hjffg
moi rodzice sa ze soba 30 lat i co ?Poznali sie majac około 30 -tki :)

Gość piate kolo
tak durzo rozwodów bo facetom nie podobaja sie starsze kobiety wiekszej ciemnoty to od lat nie slyszałem

Gość Moniczkaaaaaaaa
Przykladem sa moi starzy ktorzy po 10 latach malzenstwa postanowili sie rozejsc.

piąte a czego spodziewasz się po 14-16 latce bo ona wiecej lat nie ma bo jeszcze w bajki wierzy :P

Gość Moniczkaaaaaaaa
z czasem ludzie sie nudza soba, ale gdyby ich wiazalo cos wiecej niz tylko seks mogliby byc ze soba do smierci

Gość Moniczkaaaaaaaa
nie wierze w "bajki", wiem o tym ze tego czego szukam nigdy nie znajde

Gość hjffg
to ze sa rozwody nie znaczy ze kazdego to czeka. MOzesz sie nigdy nie rozejsc jesli spotkasz wlasciwa osobe.

moniczka powiem tak chociaż i tak tego nie zrozumiesz w związku w którym wszystko się układa seks stanowi 10% natomiast jak się nie układa jest powodem 85% konfliktów

Gość Moniczkaaaaaaaa
Tylko ze trzeba znalezc odpowiednia osobe, ale to graniczy z cudem.

Gość piate kolo
i tu pies pogrzebany rodzice tatuś odszedł do młodszej przykro mi ale nie zawsze tak jest jesli chcesz mieć udany związek to naucz się kompromisu i nie lekcewarz nigdy drugiej osoby jego oczekiwańn i pragnien a jeśli nie zaczniesz szukac to milość do ciebie nie przyjdzie

Gość Moniczkaaaaaaaa
Ja nie lekcewaze drugiej osoby, ja w ogole nie mam nikogo, to jak moge go lekcewazyc?

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej