Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorrrrkaaaaaa

JAK ZAPOMNIEC I JAK NIE CZUC BOLU???

Polecane posty

cocinelko - widzisz, ludzie zle odbieraja wyraz \"przeznaczenie\". Bo to sie kazdemu kojarzy z czyms dobrym. Ja wiem np. ze to ze moi rodzice sie rozwiedli bylo moim przeznaczeniem, bo gdyby nie to, to wiele rzeczy w moim zyciu by sie nie zdarzylo ( i tych zlych i tych dobrych). Ja wierze jednak, ze P. pojawil sie w Twoim zyciu po to, by nie zostawiac sladu w Twoim sercu, tylko by w nim byc juz do konca. Ale nikt tego nie wie... Ciesze sie, ze jestes szczesliwa :) Ja tesknie za Niebieskim... :( Nie potrafie byc sama na tym swiecie, nie umiem :(

hmmm chcialabym zeby to bylo u mnie takie przeznaczenie ze on zostanie na zawsze ;) ale wiesz chyba tak jak ja ze to niemozliwe :(

cocinelko - wszystko jest w zyciu mozliwe :) tego sie juz zdazylam nauczyc :) wszystko!! wiec nie watp w nic!! Zegnam sie z Wami, Dziewczynki... Zycze Wam udanego weekendu. Trzymajcie sie cieplo, zebyscie sie nie rozchorowaly jak ja i cocinelka :O Bede w niedziele pod wieczor. Buziaczki dla Was 😘 piszcie ... 🌼

No i co?? NIkt nie pisze :( A ja tu specjalnie wchodze, zeby sobie poczytac... :o Ok, jestescie usprawiedliwione, sa andrzejki ;) Ja sie tak zle czuje, ze zaraz klade sie spac, tym bardziej, ze jutro pobudka wczesnie rano :O Dobrej nocki zycze 😘 I do niedzieli :)

Dobranoc Wszystkim i każdemu z osobna 👄🌼.... Jestem przyziębiona ale czuje siłe, i cel....tak mam cel :)...I czuje że trzymam ster w swoich rękach i nie dam sobie już go wypuścic!

Dzien dobry :) Ja nic nie pisalam autorko bo nic nie wiedzialam ;) A jednak bedzie niespodzianka :) wiec znikam na caly weekend, nie wiem czy uda mi sie cos napisac w niedziele, bo P zostaje do poniedzialku rana :) wiec pewnie dopiero w poniedzialek cos napisze no chyba ze ze soba zerwiemy :P :P Tylko nie wiem za bardzo o co chodzi, bo dal mi wybor czy dzis czy zatydzien to ja mu ze lepiej za tydzien, bo bedziemy sie dluzej widziec a on ze za tydzien tez moze byc lipa i ze to byl moj wybor wiec za tydzien i foch oczywiscie :O Nie kumam go :O :O Mam andzieje,ze weekend bedzie mily :) Wam tez zycze milego weekendu :) Prawdopodobnie do poniedzialku ;) ale moze ejszcze cos napisze przed jego przyjazdem :) Buziaki

A jednak zostane z Wami do wieczora, bo P przyjedzie wieczorem :( wcale mi to nie pasuje, bo malo czasu razem spedzimy :( No ale coz, jak to mowi hermia lepszy rydz niz nic :P

Właśnie własnie Cocinelko Chwytaj dzien...rob sie na bóstwo i ciesz sie chwila :D

cześć Dziewczynki 🌼 odnotowywuje katorgi ciąg dalszy :-( chyba zdechne 😭 mam nadzieję, że u Was o niebo lepiej.. Cocinelka cierpliwości.. co się odwlecze to nie uciecze ;-)

Tesknie.. i mnie to boli :-( :-( kurrrrde a już było prawie dobrze :-o

Przepraszam za te smutki.. pisanie zmniejsza mi ciśnienie emocji..

Już prawie dwa miesiące jak się z nim nie widziałam..

Ag dwa miesiace to malo po rocznym zwiazku :( mysle ze jeszcze czasami beda Cie dopadac takie doly :( ale nie masz ich juz caly czas bez przerwy wiec wszystko idzie ku lepszemu :) dzis masz po prostu gorszy dzien :(

a co do pisania to pisz tu to pomaga :) ja pamietam,ze jak P ze mna zerwal to pisalam do niego, wylewalam zale na kartke tzn do worda :P ale nie wysylalam mu tego, to byla jedna z niewielu rzeczy ktore mi pomagalay ;) sprobuj moze tez tak ;)

Ratujcie mnie !!!! Wymyslam drugie dno jego przyjazdu :( nie wierze w to,ze sie za mna stesknil tak bardzo i chce mnie dzis zobaczyc 😭 Boze znowu szaleje !!!!!!! Jaka ja jestem glupia :O :O

🖐️ Dzieczynki npodczytuję co tam u Was czasami ale niestety nie mam czasu pisać :( Dzisiaj sobota, mam zajęcia na uczelni a ja w pracy :O No ale cóż zrobić ;) Trzymajcie sie 👄 Cocinelka a Ty przystopuj z tym mysleniem i to już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P przyjeżdża zeby sie z Tobą zobaczyć bo się stęsknił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie masz co rozpaczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No mam nadzieję ze Cię doprowadziłam do pionu :D A teraz idę dalej pracować 🖐️

zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce...lazy saturady...co tu robic co tu robic :P???jakies pomysly dziewczyny...??

Cocinelka dziekuje za słowa pocieszenia i rady 🌼 pisanie tez praktykuję - mam pamiętnik (troszke wstyd, bo przecież duża dziewczynka jestem, ale nic to..) :) Bywalczyni ma racje.. gdyby P nie zależało żadna siła by go nie ruszyła i to jeszcze na taką odległość :) Już mi troche lepiej.. zrobiłam sobie megadługi spacer z pracy do domu, ogarnę troche ten bajzel :-P i zajmę sie pewnie jakimiś pierdołkami niestotnymi.. wszystko byle nie mysleć, neurony mi się poprzegrzewały ;-) no a poza tym sobota w końcu też trochę od tego jest Buziaki for all

Gość dajcie sobie spokoj
hej dziewuszki to znowu ja...musze sie wyzalic bo dzis wlasnie widzialam mojego eks z nowa laska:((( myslalam ze zwymiotuje jak ich zobaczylam.nie jadlam nic od tego momentu bo mam scisniety zoladek i nie moge sie uspokoic wogole,czoje sie strasznie a juz myslalam ze mi przeszlo ale to chyba nigdy nie przejdzie...boze jak mi zle i smutno:(

Gość dajcie sobie spokoj
czuje...ale blad zrobilam ortogr.

a jednak nie przyjedzie 😭 nie wiem czy to gra nie wiem co sie dzieje bo wylaczyl telefon!!!!!!!!!!!!!!! rozwala mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisal ze rozwalil sobie kostke ze sie zle czuje i plakac mu sie chce a ja mu napisalam niemilego smsa i wylaczyl telefon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dajcie sobie spokoj
cocinelko moze prwde Ci mowi nie martw sie na zapas,ale nie powinien komorki wylaczac,moze sie rozladowala...

on ja wylaczyl specjalnie bo napisalam niemilego smsa !! martwie sie o niego bo ma ewidentnie dola 😭

Gość dajcie sobie spokoj
to najpierw mu piszesz brzydkie esy a potem sie martwisz??? ojojj

on nie byl az taki brzydki :( ponioslo mnie bo nie uwierzylam ze cos sie stalo 😭 nie ufam mu juz i tu jest problem :( :( :( ehhhh czekam

Gość dajcie sobie spokoj
wiecie co wam powiem...ze z jednej strony ciesze sie ze ich zobaczylam razem bo teraz juz wiem ze nie bedzie juz powrotu ze juz nie bedziemy razem.niby go nie kocham a jest mi ciezko,dziwne to wszystko ja juz siebie nie rozumiem i mam metlik w glowce...:(