Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ddośka

mam problem...

Polecane posty

Gość zdaniem.faceta
wiesz zapewne, że ludzie są do siebie podobni z wyglądu , więc mam do Ciebie uprzejmą prosbę, czy możesz tak bez opisywania swojego wyglądu wprost powiedzieć, do której kobiety znanej z mediów jesteś podobna ? Jak sądzisz, czym się różnisz od Anny Muchy ?

Gość Ddośka
Nie no ja sie po prostu boje ze sie nie wpasuje w towarzystwo i zrobie zle wrazenie na chlopaku.

Gość Ddośka
zdaniem.faceta- ktos powiedzial ze nie ma glupich pytan, a sa tylko glupie odpowiedzi, mysle ze w tym przypadku jest jednak inaczej..

oo maryjjooo dziewczyno tys sie w jakims buszu uchowala czy co? zachowujs ie tak jak zawsze masz prawo byc skrepowana bo nie znasz tego towarzystwa.....TO NORMALNE....... jezeli chliopak bedzie sie czepial o takie pierdoly to jest gnojem i tyle

Gość glamorous
to jest jakieś nieporozumienie... :D ja na twoim miejscu bym pojechała, nie dla niego, tylko po to żeby się dobrze bawić, jak będziesz z koleżankami to na pewno będzie fajnie nawet jeśli on się okaże beznadziejny ;) skoro Cię zaprasza to coś znaczy;)

Gość Ddośka
"kolezankami"? niestety nie znam tych dziewczyn, czego bardzo zaluje, bo czulabym sie pewniej.

Gość Ddośka
"kolezankami"? niestety nie znam tych dziewczyn, czego bardzo zaluje, bo czulabym sie pewniej.

Gość Ddośka