Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniknac gdzies

Mój facet idzie do wiezienia

Polecane posty

Gość axelala
napewno:)

Gość niedoinformowana i ciekawa
i jak tam sie sprawy maja?

zniknac gdzies- ja kochalabym mojego lubego nawet jesli by kogos zamordowal. taka troche milosc bezwarunkowa. on kiedys wyjdzie. i wroci do Ciebie. i bedzie Ci wdzieczny ze poczekalas.dobra dziewczyna z Ciebie:)

Gość zniknac gdzies
dawno mnie nie było... i jestem w szoku. dziekuje za mile slowa... to buduje, naprawde ... kocham go calym sercem,nie wyobrazam sobie dnia bez niego... teraz korzystamy z kazdego dnia , 7 dni w tygodniu :) w marcu ma byc uzasadnienie wyroku a potem ... nie wiem ... jeszcze nie wiem ...

Gość axelala
zobaczysz ze sie ulozy:* zycze ci tego z calego serca:)

Gość zniknac gdzies
On zniknął. Zostawił wiadomość zebym go nie szukała bo on nie chce iść do pierdla. Może za jakiś czas się odezwie z Nowej Zelandii

Gość axelala
mam nadzieje ze to podszywacz...

podszywasz .... nie napisalabym takich bzdur ... teraz mamy ciezkie dni . ona sie zalamal a ja nie umiem mu pomoc bo sama nie daje juz rady

Gość Kaśka207
a dobrze mu tak. Popełnił przestępstwo to musi ponieśc karę. A wy wszystkie co bronicie tego drania pamietajcie, że przez takich wasze dzieci mogą ucierpieć. Co za naród. W normalnym kraju społeczeństwo piętnuje kryminalistów, a tutaj robi się z nich bohaterów. Ciebie głupia babo też powinno się posadzić

Gość zniknac gdzies
kaska mozesz miec swoje zdanie... a ja glupia nie jestem... kocham kogos kto zrobil zle i zaluje ... nigdy nie sadzilam ze mi sie to przydazy ... i nie mow hop bo nie wiesz co cie w zyciu czeka ...

Gość Sluchaczka
Ty do kościoła chodzisz ? znasz przykazania? Ten facet zgrzeszył i musi odpokutować. A ty powinnas iśc do spowiedzi zbłądzona owieczko

Nie rozumiem o co tu chodzi. Facet sprzedawał narkotyki pod szkołą !!! Idzie za to do więzienia (moim zdaniem powinien dostać więcej i za takie przestępstwa powinny być ciężkie prace typu kopalnie, kolej itd). W dodatku taka zakochana autorka już twierdzi, że związek nie przetrwa. No i koniec rozmowy.

Gość zniknac gdzies
nie sprzedawal narkotykow przed szkola., czytaj caly topic/. a zreszta moze wymienic art. za jakie zostal skazany. i nikt tu nie pisal ze zwiazek nie przetrwa... ale tak to jest jak sie nie potrafi analizowac tekstu. a ty sluchaczko jestes dewotka chyba jakas wychowaną na wsi. ja lamie przykazania kochajac czlowieka ktory zbładzil i teraz zaluje ... ?? jakas nienormalna chyba jestes kobieto

Gość no nie no nie mogę
bardzo mu tak dobrze, szkoda że w pierdlu nie spędzi całego życia :/ jeśli tak bardzo ci przykro z jego powodu, to idź poszukac jakiegoś biednego cpuna, któremu twój ukochany zniszczył życie, od razu tęsknota i rozpacz odejdą w zapomnienie :/

Ja mam tylko jedno do powiedzenia : nikomu na siłę narkotyków nie wepchnęli. Jakby \"dzieci\" nie chciały, to by nie wzięły.

Gość zniknac gdzies
dokladnie