Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksja521

NIech obejrzą te zdjęcia zwolenniczki aborcji!

Polecane posty

Gość zaraz mnie szlag tarfi
Dom dziecka to nie dom....a pary króre nie mogą mieć dzieci aż tak się nie palą do adopcji,liczą na to że leczenie coś pomoże mijają lata i dochodzą do wniosku że już za pózno nie chcą być dziadkami dla dziecka a rodzicami.Znam taką parę

Gość dżemowa jagódka
Je pierdziele, jak mnie wkurzają wypowiedzi typu: "kazda kobieta powinna miec mozliwosc wyboru. Przeciez sama sie na cos takiego nie skazala..." Kobieta powinna mieć wybór tak?? A to dziecko które się w niej rozwija to nie?? Dlaczego chcecie podejmować za dziecko decyzje czy będzie żyło czy nie??Każdy ma prawo do życia a osoba, która ogranicza to prawo stosując sie do aborcji jest nikim innym jak mordercą. Tak i nie ma innego określenia na kobiety, które poddają sie aborcji. A zabójstwo jest karalne. Także zastanówcie się dziewczyny, kobiety te które są za aborcją bo zabijacie niewinne stworzenia, które nie są niczemu winne, jedyny grzech jaki niosą na swych barkach to grzech pierworodny więc nie karzcie ich w tak okrutny sposób za niewinność. A i chciałam zauważyć że kilkutygodniowy albo kilkudniowy płód to też już istota żywa. Aborcji mówię nie!!!

dżemowa...: \"Kobieta powinna mieć wybór tak?? A to dziecko które się w niej rozwija to nie??\" Ok. Zgadzam się. Od dzisiaj przed każdą aborcją będziemy pytać każdy zarodek czy chce żyć dalej....

Gość dżemowa jagódka
sarkastyczna cyniczka Trzymajcie mnie... Czy Ty (za przeproszeniem) jesteś naprawdę taka tępa czy mi sie wydaje?? Brak mi słów...

Gość dżemowa jagódka
sarkastyczna cyniczka Dziewczyno sama zaczęłaś z głupią ironią pisać. Nie lubię osób, które są niedojrzałe a próbują podejmować poważne tematy. Zastanów się a dopiero podejmuj dyskusje.

Ojej i może jeszcze do kąta mam pójść? Moja ironia opierała się na parafrazie Twojej własnej wypowiedzi jakbyś nie zauważyła. A od mojej dojrzałości się odfikaj, gówno o mnie wiesz, że tak się wyrażę chwilowo zniżając do Twojego marnego poziomu.

Gość dżemowa jagódka
sarkastyczna cyniczka No proszę ckliwa się znalazła. No i "gówno" wiem o Tobie i całe szczęście, nie interesuje mnie ani Twoja osoba ani rozmowa z Tobą. Żegnam dobrze obeznaną, mądrą, uświadomioną i elokwentną kobietę.

Gość autorko jestes nienormalna
wybacz autorki topiku ALE TO TY JESTES POJEBANA???? JAK MOZESZ DWAĆ TAKIEGO LINKA!!!a niech obejrzą to przyszle matki!!!ja jak to zobaczylam serce mi zaczelo szybko bic i sie rozryczalam!!!!jak mozesz?????? i już bym poroniła!!!!!ty nie jestes powazna osobą!!!!

nie przesadzajcie, ze kobieta poroni bo zobaczy film czy zdjecia, kogo wy robicie z ciężarnej kobiety, jakąs histeryczną kretynke czy co???:O

Gość autorko jestes nienormalna
a wyobraz sobie ze te kobiety takie jak ja ktore wzruszaja sie na takie zdjecia napewno to przezyją!!!

Gość stara choleryczka
Trudno żeby zarodek zadecydował za siebie, skoro jest w fazie embrionalnej w organizmie matki i dopóki jest w jej organizmie ona ma prawo decydować za siebie.

nieee to jest okropne!!!zobaczyłam i odrazu krzyzyk!!!!nie chce tego oglądać! zgadzam sie!!!!wyobraz sobie że przed dzień mojego porodu zobaczyłam kawałek filmiku jak zabijają norke żeby zrobić z niej futro!!!!tak sie przejełam i w nocy nie umiałam spać ze urodziłam!!!! tak działa takie wzruszenie i zgadzam sie z pomaranczowa

do - autorko jestes nienormalna to podlecz swoją psychikę zanim zajdziesz w ciąże, bo dziecko w twoim łonie na pewno nie bedzie bezpieczne jak nie potrafisz panowac nad sobą i swoimi emocjami

Halo halo.Ja musiałam usunąć ciążę w 6 jej tygodniu.Wcale tego nie żałuje.Bu\\yło mi bardzo ciężko,ale niestety tak sie zdazyło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzis byłabym z facetem z którym meczyłabym się i płakała do poduszki co dzień!!Dzis jestem szczęśliwa i na nowo układam życie.I to co czuja kobiety po aborcji, to nikt nie jest w stanie zrozumieć!!!!!!!!!!!!!!!!!! to horror !!który trzeba przemyśleć!!Sa różne sytuacje.W moim przypadku nie widziałam innego rozwiązania.I nie maja prawa wypowiadać sie osoby które nie przeżyły wystarczająco dużo na tym pofajdanym swiecie!!

Gość hmmmmmmm......
No ok powiedzmy nie aborcji, matka nie chce dziecka ale urodzi bo nie zabijać i takie tam a potem co na śmietnik z nim???no chyba tak

Gość tosia jestes ciulnieta
teraz bedzie nawal na ciebie to lepiej moglas sie nie przyznawac!!!jak mogl;as to zrobic!!!!!niewazne bylabys samotna matka ale jak ty z tym zyjesz????jak tak potrafisz ze zabilas wlasne dziecko????? BEDZIESZ UKARANA ZA TO!!!!!napewno!!!!a wiesz co PRZEKLINAM CIE iżycze ci niepowodzen duzo!!!I PRZEKLETEGO ZYCIA!!!a w poniedzialek ide do wrozki i powiem jej zeby wszystkie swoje sily przeklnela wlasnie na pizdy ktore robia aborcje!!! NIECH ZYCIE BEDZIE CIE BILO!!!!!!ZYCIE CI I WSZYSTKIM TAKIM PIERDOLNIETYM BABOM

Tak jestem za. Kiedys bylam przeciw, ale wiele przemysleń spowodowało ze jestem za. Kobieta ma prawo decydować czy urodzi czy usunie. Ona ponosi konsekwencje - ona decyduje

wiecie co ja myśle ze już lepiej urodzić i oddać rodzinie która nie może mieć dzieci wtedy zrobi coś cudownego :-)

post powyzej świadczy o naszym zakłamanym katolickim społeczeństwie. Embrionów bronią a pozabijałyby i zyczyły najgorszego zła w zyciu. takie własnie nie bedą zbawione, ale to inna sprawa

Gość tosia ile masz lat
masz dzieci??

natka - nie rozyumiesz ze poród to nie piardnięcie? to wielki ból i 9mcy ciązy! Kobieta ponosi wszystkie konsekwencje- kazdy bedzie widział ze była w ciązy i oddała, lduzie to potępią - jestes w stanie to zrozumiec? zresztą oszpecone ciało po ciązy, nie bedzie juz takie jak przed!

Gość hmmmmmmm......
Japonka ma racje gani Tosię za aborcje a wbiłaby jej nóz w plecy:-o

Gość nie nie nie co za ironia
kochana życzyć komus zla a zrobic komus zlo to calkiem co innego!!!! bo zbawiona napewno bedzie ta osoba ktora nic nikomu zlego nie zrobila a ona zabila!!!

Gość hmmmmmmm......
Tzn.nie Japonka tylko osóbka o nicku tosia jest ciulnieta

oczywiście że każda kobieta powinna decydowac czy chce urodzić dziecko czy chce je usunąć....a najgorsze są te fanatyczki religijne co tak zawzięcię bronią tego zarodka który nawet nie wie że żyje....a już żyjącą kobietę by własnoręcznie zabiły...

Gość boscheee
Zabiła nie zabiła a życie życiem ABORCJE BYŁY I BĘDĄ NADAL!!!

Wszystko Bóg rozważy i kazdego indywidualnie. A wy obrończynie dzieci poczętych jestescie jak faryzeusze.... nie macie serca, potraficie tylko opluwać