Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarocistka rozwazajaca

czy tarot jest zly??

Polecane posty

pan thomas--> Tak każdy ma prawo do wierzenia w co chce...nie nam oceniać ...a to że są naciągacze...no cóż są w każdym zawodzie ale nie należy oceniać całej dziedziny zawodowej po paru przypadkach...jeśli taka pomoc wróżki jest ci potrzebna...a to proszę bardzo ...:) I myślę że jeśli np. poświęca tobie swój czas próbuje jakoś ci doradzić i pocieszyć cię to czemu masz nie odwzajemnić ...mniejsza czy to pieniądze wdzięczność czy obietnica dozgonnej przyjaźni...kiedy coś dostajemy to zwykle dajemy coś wzamian ...choć są też przypadki ludzi którzy uważają że wszystko im się należy więc nie muszą dziękować...

Gość ooIga
ja nic nie chcę pokazać, średnio mnie interesuje pokazywanie czegokolwiek. Mam swoje zdanie na temat tarota i już. Natomiast osoba, która wmawia mi niedorozwój tudzież upośledenie emocjonalne tylko ze względu na to, że ośmieliłam się zapytać po ile wróżba po prostu NIE budzi mojego szacunku, niezależnie od tego czy uważa się za dobrą czy nie, czy nosi w kieszeni karty tarota czy różaniec. Groteskowo zresztą brzmią te autohymny pochwalne przy tej dozie wywyższania się jaką się jednocześnie aplikuje adwersarzom. A co do generalizowania wspomnianego w twoim poście to albo się zapędziłeś w sądach albo też nie czytałeś tego co piszę.

Gość pan thomas
Droga Kazimiero Szczuko ;) wyraziłem swoja opinie i to wszystko. Nikogo nie atakuje, co jest jak mniemam twoja domena. Gdybys tylko wyrazila to co piszesz, byloby pol biedy, ty po prostu nie potrafisz zniesc kazdego, kto ma inne zdanie niz ty. Poczytalem sobie posty, zaciekawilo mnie i wypowiedzialem sie. Ty natomiast jestes tu z pozycji agresora. Jak nie wierzysz to nie i daj spokoj, po jaka cholere ciagle krytykujesz kogokolwiek? Sama sprowokowalas pewne reakcje, a ludzie nie baranki, dobrowolnie nie musza isc na rzez, kazdy ma prawo sie bronic. Jesli irytuje cie ton lub sposob wypowiedzi albo czyjesz przekonania, to znaczy, ze chyba rzeczywiscie nie umiesz zyc z ludzmi. popatrz na Cii... Dziewczyna potrafi spokojnie przejsc do tematu bez agresji i upartego trwania przy swoim. Nie wierzy, ale umie uszanowac czyjes wypowiedzi. Ty natomiast bez przerwy atakujesz. Idz polkocic sie gdzie indziej, bo stalas sie monotematyczna. Nic ciekawego nie mozna od ciebie uslyszec. Po prostu kipisz zloscia. ale to juz twoj problem. Jak widze bardzo duzy. żegnam

Gość ooIga
fajnie, że tak wiele ciekawego można było usłyszeć od ciebie...

Podchodzę do wszystkiego spokojnie...co ja tam będę się denerwować...:)Moja złość nikomu by dobrze nie posłużyła ani mi ani moim rozmówcą więc po co /??

Gość rozmówcom
:P

Gość cwany balwan
ta oto mysl zapisze sobie do mojego zeszytu pt.zlote mysli: " hannah_37 Tarot wcale nie jest zły, wymaga tylko szacunku i nie lubi byc zaczepiany z głupich powodów." Nie wiem tylko jaki tytul dac tej zlotej mysli:czy :kosmos glupoty?czy moze po prostu : ptasi rozumek?Moze ma ktos jakis pomysl? A tobie :pan thomas,-coz mozna napisac komus,kto pisze cos,ale tak naprawde nie wie o czym pisze?

Gość cwany balwan
Dla jasnosci: kazde wrozbiarstwo jest zle samo w sobie.Poza tym jest zwyklym oszustwem.

Gość ooIga
bałwan: możesz rozwinąć tę myśl o oszustwie? Bo widzisz, mnie się wydaje, że bywają wróżby prawdziwe... aczkolwiek hannah bardzo dobrze to określiła: Sobie nie stawiam sama, poniewaz zdaje sobie sprawę ,ze na moje pytania odpowiada on kolejnymi pytaniami. W odpowiedzi ( cały czas zastanawiam się czyjej :P) dostajesz jednen puzzelek układanki i widzisz tylko to, co jest na tym właśnie puzelku. Możesz sobie domalować resztę, ale będzie to już tylko efekt twojej wyobraźni... Problem stanowi jak dla mnie co innego. Zarówno wróżka jak i osoba z jej usług korzystająca przestaje szukać sercem... Stawia wiedzę jaką uzyskuje na piedestale ( czasami także siebie również -przewinął się tu klasyczny przykład)...

Gość bałwan do kwadratu
Jakie to twórcze :D:D:D Weź sobie kilof panie bałwan i puknij się w tę swoją zaciemnioną główkę :P Może zobaczysz kosmos albo gwiazdy :D Jak nie umiesz stosować siły argumentu to przyda ci się argument siły :D:D :classic_cool:

Gość bałwan do kwadratu
te... tańcząca z wróżkami ! :D:D Byłaś kiedyś u takiej? Na moje oko jesteś niedopieszczona przez chłopa :D:P Idź i zobacz swoją przyszłość, może w końcu trafi się jakiś osioł, który ci dogodzi :D:D Ja tam nie chcę patrzeć co mnie czeka. ;) Każdy sobie sam sterem, żeglarzem i okrętem :D :classic_cool:

Nie lubię kiedy ktoś kogoś obraża lub wyśmiewa jego poglądy nie podając żadnych konkretniejszych argumentów...z resztą to topik o tarocie a z tego zrobiło się jakieś wzajemne linczowanie ...

kurcze, taki byl fajny temat, i tak sie rozchrzanil.....dzieki Ciii za glos rozsadku w tej calej gmatwaninie:) i pozdrawiam wszystkich ponownie, oby nam sie dobrze zylo :)

Gość co za dewotka
zachowujesz sie jak dewotka jak nie masz pojecia o co chodzi to nie pisz bzdur opetanie :D:D:D:D:D:D:D co za bzdury !

Gość ooIga
Mask, zapomniałaś hasła do nicka?

Gość moze odswiezymy temat

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość pszemek

Godofrainbow - tutaj znalazlem Twoj e-mail. Odmienilas moje zycie. Dziekuje