Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam w bz wbk ale moze Mbank

Jaki bank wybrac? Doradzcie

Polecane posty

Witam Mam zalozone konto mniej niz 30 w Banku Zachodnim. Zastanawiam sie czy jest sens dalej korzystac z jego uslug i czy robic dostep przez internet? Duzo ludzi poleca Mbank Poradzcie cos Mam wplywy miesieczne ok 1,5 tys, czesc odkladam wiec przydaloby sie je przesylac na inny rachunek (zeby nie kusilo mnie wybieranie), wazna jest dla mnie karta do bankomatu, dostep przez internet i oprocentowanie Dzieki za opinie

jeszcze dodam, ze mam drugie konto w iNG ale tam pierwsza wyplata jest darmowa ale juz druga kosztuje 10 zl!!!!!! uzywam tego konta narazie jedynie do trzymania na nim kasy i tyle. Wiec wyglada to tak ze raz w miesiacu przelewam okreslona kwote do bz ktora chce wydac i tyle

Gość hehe mam dokładnie tak samo
bieżące wbk, do odkładania śląski:) w sumie i mbank jest bezpłatny i wbk, więc chyba nie ma różnicy:)

tylko ze z tego co wiem to w Mbanku mozna miec kilka kont? Jakos tak jest ze na jednym mozesz trzymac kase, z drugiego wydajesz... a co do ING to jak trafi sie miesiac gdzie za malo przeleje? i co wtedy? drugi raz za 10 zl wybierac kase? to lekka przesada

piszcie cos

Ja mam w mBanku, jestem bardzo zadowolona! Możesz mieć tam kilka kont, np. z jednego korzystasz, a z na drugim odkładasz. Z tego co wiem, to opłacają się też jakieś inwestycje w mBanku, ale o tym nie mam pojęcia i musiałabyś się dowiedzieć od fachowca :) W każdym razie jeśli odkładasz, to lepiej, żeby kasa nie leżała odłogiem.

Tak mysle nad Mbankiem. Wplacac bym nie musiala bo dalabym zlecenie w firmie zeby na to konto wysylali moja pensje i pozniej bym sobie rozdzielala (chociaz ciekawe gdzie mozna wplacac kase). A % jest wyzsze niz w innych bankach. Tylko czy nie ma problemu z wybieraniem z bankomatu? Nie wszedzie sa te bankomaty :/

Poczytalam juz troche :) Wplatomaty sa w moim miescie a bankomatow jest od groma... gorzej jak pojade do mniejszego miasta:/ Ale i tak majac konto w bz zdarza mi sie wybierac z bankomatu np PKO i place za to 5zl. Chyba zaloze konto w Mbanku. Tylko musze poczytac jak... ale i tak chyba pisze do siebie :P

Z tym założeniem to prosta sprawa - wypełniasz formularz na ich stronie internetowej. Po kilku dniach skontaktuje się z Tobą kurier w celu podpisania papierów. A potem to już z górki. Tylko najgorsze jest to czekanie na kuriera :)

he he, dzieki :) a powiedz mi czy majac eKonto (bo takie mam zalozyc) mam mozliwosc rozkladania kasy na 2 czesci? chodzi mi o to czy moge 1 czesc wydawac (wybierac z bankomatu) a druga odkladac tak zebym nie mogla jej wybrac? czy musze zalozyc jakies drugie konto? i co z oprocentowaniem dzieki za informacje :)

A tak przy okazji to na stronach ING podaja ze przelewy przez internet kosztuja 0zł. Ciekawe bo ja wiem ze pierwszy tyle kosztuje a kazdy nastepny to koszt 10 zl!!!