Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

ma ktos ochote normalnie pogadac?

Polecane posty

Gość gbfdsf
sprecyzuj definicję normalności bo nie wiem czy się nadaję :D

Gość lady_pi
da sie normalnie pogadac w necie, ja juz nie wierze :(

bez obrazania, bluzg i arogancji, jakos tak, zeby bylo milo bez przesadnego wlazenia sobie w tylek, o czymkolwiek, byleby ktos mial pojecie o tym, co i jak mowi;)

ok, rzucam topik: Niezwykle lekka i delikatna pianka z alpejskiego mleka o smaku Jacobs Cappuccino oblana najdelikatniejsza w smaku czekolada Milka. sciema. jest ohydne to ptasie mleczko. co wy na to? ;) :P

Gość ptasie mleczko h
a mi ono nawet smakuje...uwielbiam waniliowe

Gość nie wiem czy sciema
:P

waniliowe jeszcze przezyje, ale to kapuczino, bleeeeaaaahhhh:o:o:o nawet moje dziecko nie chce tego jesc. jaka u was pogoda? u mnie leje deszcz, zimno, nawet lysego nie widac, w sensie ksiezyca. brrr:(

W kwestii pogody wypowiem się normalnie: jest! A jaka, to zaraz sprawdzę.... ...już wiem :) lekki wietrzyk porusza liśćmi winogron :)

no ale ja sie nie lubie jak ktos na mnie patrzy i moze dlatego:P moj facet sie drze na mnie ze zimowke powinnam juz nosic ale to juz wtedy w ogole jak idz stad i nie wracaj bym wyglada:/:P ale chyba w przyszlym tygodniu zaczne nosic bo juz mi mama powiedziala ze mi na leki nie da:P

oooo, przesadzilas z tym upalem :P ehh, chyba na fajeczke sie wybiore, tylko na sama mysl ze mam wyjsc na to zimno od razu mnie odpycha:o a jeszcze jutro ma byc 8st :o:o:o no i pic sie chce...

a ja czekaj juz na snieg:( snilo mi sie ze padal:D kurde bardziej wole zime bo sie mozezs ogrzac jak ci zimno a jak lato to i nawet koszulke zdjac to i tak za goraco:P

to fakt, ale z picia wody i jedzenia lodow mam chociaz ucieche, z pakowania wegla do pieca - raczej srednia :P tak z ciekawosci - skad jestescie? patrrysia - ;)