Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Skąd te laski biora na to kasę?

Polecane posty

Gość moim zdaniem idac do sklepu
i kupujac duzo "szmatek" zle sie robi..wiadomo myslisz sobie ma 100 zl i kupie duzo blezek ,a nie lepiej kupic 2,3 lepszej firmy ? niz takie ze zwyklego sklepu ? Ja w sumie natzekam na brak kurtek :P bo mam tylko 1 i bezrekawnik...kosmetyk tez wole kupic jeden lepszy niz 5 innych gorszych gatunkowo.. Nie mam malo ciuchow , chociaz tak mi sie non stop wydaje ..ostatnio poluje na torebki bo mam tylko 4 ..;/

nie szata zdobi człowieka ..... chyba pasuje do tematu co ? ;) noe😘 kotku napisze wieczorem na meila :)

Gość do hej myszka
noi czym sie chwalisz??;/Przeciez gwono mnei to obchodzi ze masz ciuszki z diora a Twoja cureczka traktuje ciuszki z hello kity jak szmate do podlogi.. 2000 tysiace na miesiac? nie rozsmieszaj mnie nawet ..musisz niezle podroby kupowac bo przeliczam ze 1000 Ty i 1000 corka ...nie wspomne ze dobre buty z diora kosztuja prawie 2000 tys..

do moim zdaniem idac do sklepu!!! Mam dostep do fajnych torebek. Jak chcesz to daj znac.

moze obalmy w koncu mit,ze to drogie jest lepsze. ostatnio wybralam sie nowego centum w miescie i tak lazimy z kolega,ktory sobie nie moze pozwolic na kupowanie Badziewia wiec zalicza te lepsze sklepy ( mowi,ze w cicuach za duzo czasu trzeba grzebac a tu ciach zachodzi i ma co potrzeba) i wchodze do sklepu i Carry a tam spodnica 250 zl wygnieciona,wymietolona ladny kroj ale material zwykla szmata do podlogi. ja bym jej darmo nie wziela nie tylko za taka kase.

Gość binderclip
sa po prostu laski, dla ktorych glownym celem zyciowym jest zajebiscie wygladac i poswiecaja na to caly swoj wolny czas i cale pieniadze. Wbrew pozorom, aby miec super modne ciuchy trzeba godzinami chodzic po sklepach, kupowac gazety typu vogue, szperac w internecie, poswiecic na to mnostwo czasu. Te laski nie maja juz innych zainteresowan. W wieku 50 lat beda mogly sie pochwalic jedynie tym, ze zawsze swietnie wygladaly.

Gość moim zdaniem idac do sklepu
a z jakiej firmy??:P mnie sie podobaja z diversa i pumy

Gość nie przesadzajcie e trzeba
ladnie wygladac i poswiecac na to pol swojego zycia :D mnie jesczze nikt niepowiedzial ze brzydko wygladam , jak ide do sklepu to nie zastanawiam sie godzine tylko biore to co mi sie podoba czasem nawet nie mierze :D

Gość na wspolnej rzadzi moim zyciem
myszka 24 moze i jestem ze wsi ale za to moj tato jest SOLTYSEM glupio ci ? :P zaloze sie ze jestes biedna jak mysz koscielna i masz 3 pary majtek w szufladzie i na nic cie nie stac , wpadasz na forum i robisz zamieszanie jaka to nie jestes nadziana i jakie to ciuchy kupujesz Moim zdaniem UCB jest beznadziejny i nie wziela bym tych szmat nawet za darmo :O

Konkretnej firmy nie ma. Moga byc eleganckie lub sportowe. W Krakowie mam kolezanke ktora otworzyla sklep z wloskimi ciuchami. Zawsze taniej mi sprzedaje. Naprawde duzo taniej!!!

ale sa takie co biora i nie mierza i kupuja za wielkie pieniadz ale nie wysmiewaja tych co licza kazdy gorosz i kalkuluja :) ja tez mam takiego pana z rirmy spod Lodzi u ktorego zawsze kupuje firmowe\" spodnie mowie poprosze rozmiar 38 i sa jak na zamowienie szyte:) i juz napisalam :) jak wygladam kazdy widzi, co jem nie:) wiec sa tacy co caly miesiac jedza \"chleb ze smalcem\" i nosza majki gapa:)

Gość binderclip
nie twierdz, ze aby ladnie wygladac trzeba poswiecic na to pol zycia, ale znam wiele kobiet, ktore wygladaja zajebiscie po prostu i wiem, ze poswiecaja na to duuuzo czasu.

Gość binderclip
a majtki gapa to jakis luksus? to jeden z najtanszych sklepow w stanach.

no ja wiem:) ale tak mi przyszlo akurat na mysl:) te majtki gapa:) ale u nas tak z kazdym ciuchem jest:) pamietacie jeszcze kilka lat temu te wszystkie NEXT,VERO MODA,HM byly uwazane u nas za luxus a to wszedzie na zachodzie tez tania odziez:)

Gość Rafinka dzieki czekam
🌻

Moim zdaniem nie opłaca się kupować niemowlakowi drogich ciuchów. Po pierwsze założy je kilka razy,po drugie zaraz pobrudzi,potem zniszczy przy zabawie.Tak jak kupowanie butów za 300 zł dla niemowlęcia to głupota.Przecież one niczemu nie służą.Oczywiście jak ktoś ma kasę,to niech kupuje,ale chwalenie się tym na forum to po prostu zwykły snobizm.

To jest sprawa osobista kazdej z Nas. ja nie kupuje nic dla bobasa, bo kolezanki mi wszystko juz daly. Potrzbuje tylko wozek i lozeczko.

Są tacy jak myszka,którzy w życiu by nie wzięli dla dziecka ubranek po koleżankach,bo przecież to obrzydliwe,żeby dziecko po kimś nosiło ubranka:D

Gość aaaaa555
ale dostało się dziewczynie:D Jak jeszcze doda,że ma 24 lata kasę ,super mieszkanko i nowy samochód to też na nią napadnę chyba.Nie wierze w to za bardzo.Albo ma dużo starszego męża,który zdążył na to zapracować,albo nadzianych teściów bądź rodziców,którzy takie życie finansują.

A co to za roznica? Przeciez te ubranka ani nie sa zniszczone ani brzydkie. Chetnie je pozniej tez komus oddam.

No pewnie że tak:) Ja też dostałam sporo ubranek od rodziny i znajomych:)Dzięki temu dużo zaoszczędziłam i teraz mogę kupić małej np. droższe butki na zimę.

Dziewczyny ja uciekam, bo juz mnie plecy bola od siedzenia przy kompie. Dzidzia kopie i wierci sie. Jezeli ktoras z Was jest zainteresowana ciuszkami to dajcie mi znac. W sumie to jeszcze duzo czasu, bo mam termin na 3 marca ale chetnie komus to pozniej podaruje. Pozdrawiam!!! P.S. Jestem na topiku \" ciezarne krakowianki \".

wiecie ja swoich dzieci nie mam,pewnie miec nie bede ale gdybym miala to wydawalabym kase tylko na buty. bo wiem po sobie,ze musza byc dobrej jakosci,odpowiednie do wieku. nie chcialbym skazywac dziecka na jakies odparzenia stopek w butach typu \"plastiki\" albo takich cuchnacych jak czasem w sklepach typu ambra. nie mowie,ze bylby to adidasy -zreszta na rzeczach dla dzieci to ja sie nie znam. jak kupuje cos w ciuchu np czy chcialbym oddac cos mojego to najpierw kulturalnie pytam czy ktos chce i sie zgadza.czy sie zle nie poczuje albo cos.

Tylko osoby nowobogadzkie \"szpanuja\"cenami ...firmami ...pieniedzmi Co którzy mają ją od zwsze nie przywizauja tak wagi do niej .... to jak z kolczykiem w pępku:D jak ktos ma od dawna to i nim zapomina ,,,a jak dopiero co zrobi ...to chodzi w odsłonietym brzuszku chocby pizgało:D głupi przykład ale ...obrazujący.... :D

Gość lucccia
Myszka a tego Twoje meza to ja chyba znam :) Wy czasem z łodzi nie jestescie jeśli tak to On bardzo dobry w łózku jest :)

Gość get out blue
w lozku to on dobry ale ze slubem to on sie nie spieszyl

Gość hahaha haha hahahaha
moze i masz wiecej niz 30 par majtek ale krzesel to ty zbyt nowych/modnych/drogich nie masz! a na pewno juz nie firmowych!! nie wstyd ci?? :P