Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Skąd te laski biora na to kasę?

Polecane posty

Gość hej myszka24
mozesz mi zyczyc,aby sie polepszyly :D musisz tylko czesto chodzic do lumpeksikow :)

Hej Myszka 24, no i podobne zdanie mam ja w tej kwestii. Dla mnie posiadanie jakiegokolwiek oryginału nie jest wyrazem luksusu. Może jestem dziwna, ale tak właśnie jest. :)

No to życzę Ci, aby się powiększyły, jednak do lumpeksów nie chodzę. :)

No to życzę Ci, aby się powiększyły, jednak do lumpeksów nie chodzę. :)

Gość lukrowana cukiernica
Myszka nie gadaj z głupimi babami. One po prostu zazdroszcza jak kogos innego stac na torebke za 500zł. Gdyby ktos im zaproponował i zabrał na zakupy to pierwsze by poleciały do najdrozszych sklepow. I jeszcze moze mają pretensje ,ze inni zarabiają wiecej i ich stac, ale cóż gdyby nie płodziły dzieci jedno za drugim to moze jakas kariera by im sie jakims cudem przytrafiła...

Aleś ty mądra:O Nikt nie zarzuca Myszce tego,że ma kasę i ją wydaje.Ale nie ona tylko chwali się co drogiego kupuje i jakim to obciachem jest chodzić do lumpeksów:O

Gość ja powiem tak
jak dla mnie to nie znaczek firmowy jest wazny ani to co ma sie na sobie tylko to co ma sie w duszy.Znam przypadki gdzie kobieta kupuje 2 dzieci ciuchy nie markowe ale jakościowo dobre po 90-100 zł a sama ubiera siebie i maluszka który ma niespełna rok w lumpeksach ale ciuchy sa ogyginalne ale kupione za 5-6 zł.Ta kobieta jest gotowa oddać innemy potrzebującemu ostatnią koszule. I przyznaje sie ze kupuje w lumpach.I takich ludzi powinno sie cenic.JA osobisie wole kupic sobie bluzke za 30 zł niz za 100 zł bo wyjdzie ze kupie sobie 3 a nie jedna.I nie interesuje mnie co powiedza inni wazne ze ja sie dobrze czuje w ciuchu. Pozdarawiam te które sie ze mną zgadzają🖐️

Gość asstra
a ja tam wole kupic bluzke za 100zł, bo wiem, ze jest ona jakosciowo dobra i załoze ja kilka azy po praniu i nie bedzie wygladała jak szmatka!

Grunt to zdobyć fają ...pasującą rzecz dla siebie ,w której sie dobrze czuje .... Myszka napisala kupiłam sobie plaszcz w jakcpotcie ..za 449.00 ....wiosna jesien ...taki opis ... jakby podobał jej sie płąszcz napisałaby tak ostatnio kupiłam płaszcz jackpota ...długi ....w ciemnym ....brazie ...z paskiem z klamra ...no nie wiem cokoolwiek z elementu kroju ....koloru cokolwiek .. nieee ...mysza stwierdziłą ,że skoro zapłącila 449 . OO znaczy ze jest zajebisty :P

Gość asstra
acha bo pewnie jest. a co ma pisac, ze jest brazowy...dlugi...odtazu byście powiedziały, ze taki to mogła kupic na bazarze za 100zł. Moze jeszcze do tego nie doszłaś, ale cena często (nie zawsze) świadczy o dobrej jakości i nieprzecietnosci.

a ja sobie dzis kupiłam buty salomony ( czy jak to sie pisze) z przeceny za 1400 koron czeskich i jestem w dniu dzisiejszym najszczęśliwszą osobą na świecie ( a wczoraj powiedziałam sobie, ze koniec ze sportowymi rzeczami heheh- kozaczków na obcasie w tym sezonie chyba sobie nie kupię :)

Ardnaskela_ a ja mam jedne kozaki na obcasie ...drugie płaskie - zgadnij ,,w któych częsciej chodzę ?? :P raz na miesiąc na impreze .... ;) asstra ... widzisz nie bede polemizować ...bo my się poprostu nie rouzmiemy .... ja nie kupuje \"adidosók\" \"reebaków\" \" dior\'s\" czy jaki ciul ..... ja mam duuzo pieknych rzeczy z zródeł róznych głownie fajne lumpeksy ...allegro ....sklepy - przeceny ...etc .... ale nei wyjezdzam \"kupilam sobie ...za 500 zł ....cos tam cos tam ...i pewne ze to musi byc zajebiste bo takie drogie !! ?? :O ogladasz czasami pokazy mogy ??? we wszystkim bys wyszłą co proponują ....wybiegi ...?? ja 80 % tych rezczy uwazam ...za ...kicz...:O

Bo to ca na wybiegu Asiu to ma byc tylko inspiracja,wyolbrzymienie szczególu,który koryguje \"ulica\".

ok rozumiem ...ale nie wszystko bezszelstnie w \"ulicę\"wnika ..... ;) przede wszystkim własna inspiracja ...to jest to ...🖐️

Gość myszyjka
a te dalej sie czepiają że ktoś w markowych ciuchach chodzi i że jak ma kase to powinien pisac pełynymi bez błedów zdaniami jakby nikt nie mógł sie pomylić :P no ale pomaranczki są nieomylne :P i wszechwiedzące :P

Coś Wam powiem odnośnie więcej czy mniej markowych sklepów: Wczoraj po południu wybrałam się do miasta, bo chciałam kupić małemu porządną, zimową czapkę. Obleciałam wszystkie sklepy w centrum, od H&M i Cubusa oraz Smyka począwszy. I co? G.... NIE MA W NICH PORZĄDNEJ I ŁADNEJ CZAPKI DLA DWULETNIEGO CHŁOPCA !!! Wybór mały i wszystkie do d.... Wcale niedrogie, bo 15-20 zł. Ale co z tego? Albo nie jest podszyta polarkiem, jak jest to nie zasłania uszu, jak zasłania to nie ma zawiązywania pod brodą, a jak już znalazłam taką jak trzeba to była pomarańczowo-żółta! Do czego niby miałabym mu ją założyć? Do kamizelki MPO??? Dla dziewuch owszem wybór jest, ale przecież nie kupię mu różowej Hello Kitty :O Pojechałam dzisiaj rano na rynek a tam czapek w bród. Można się w nich tarzać normalnie. A cena? 30-35 zł!!! I ładniejsze niż to co było w firmowych sklepach. Ale było z czego wybrać i kupiłam taką, jaką chciałam. Chociaż bez metki :D Natomiast NIGDZIE, po prostu nigdzie nie ma niebieskich, polarowych rękawiczek. W tamtym roku kupiłam mu świetne czapki w ciuchbudzie, ładne i przemyślane, a w tym cholera jakoś nic się nie trafiło :(. Z czapkami bieda jest. I jak czapka jest niewygodna, to jej żadna metka nie pomoże :D

Bzduuuuuuuuura ! Ja uwielbiam markowe ubrania ... Ale gdy się czyms \"chwale\" wkeljam link albo obrazuje słowami wygląd rzeczy a nie wyjeżdzam ...z cena :O Celowo nie podaje swoich dochodów ....statusu materialnego . Ale to ,że lubię \"lumpeksy\" cieszki z 2 reki ...czy przeceny nie oznacza ,że mnie nie stać .... Poprostu bardziej cieszy mnie \"kąsek\"z lumpeksu czy przeceny w np.Vero Modzie niż ....szałowa bluzka z super sklepu za 500 zł ...:) A najbardziej wzburzyło mnie myszki \"obrzydliwe\"\"podejscie do osób kupujacych w lumpeksach i nie wiedza w kategorii super orginalne ubranka Benetona ....,że nie ma dla noworodków :D Nie lubię takich osób nie ukrywam.

ja nie powiedziałam że markowe to tylko luksus ja sie ubieram dla siebie i lubie dobrze wygladac wole wydac wiecej kasy na ciuch dobrej jakosci które po pierwszym praniu nie robią sie worki ale każdy ma inny pogląd lepiej 15 bazarowych bluzek niż 5 dobrych gatunkowo

A kto tu pisze,że kupuje na bazarze? Byłaś kiedyś w lumpeksie? Wiesz,jakie tam ciuchy można znaleźć?:o A jak ci kasy zabraknie to będziesz przymierać głodem po to,aby nosić ciuchy z najdroższych butików?

A poza tym-markowe niestety nie zawsze oznacza dobre.Ostatnio mojemu mężowi rozkleiły się skórzane buty z drogiego sklepu:O

Gość do myszka 24
jestes strasznie pusta. Ja tez mam co m-c bardzo duzo pieniązków, ale się nie chwalę, a ubrania kupuję takie jakie mi się podobają, czasem markowe, a czasem na rynku. Mało się nie posikałam jak napisałaś, że Twój płaszcz kosztował jakieś 449 i 90 groszy. Ja mam ubrania o wiele droższe, ale nie o to w zyciu chodzi.

Gość po co z nia polezmizujecie
nie warto :) co ona nas wszystkie obchodzi :) Myszka całe dnie siedzi na kafe, na każdym temacie jej pełno-widocznie takie ma "ciekawe" życie :) wiec nie ma czego zazdrościć, ani o czym rozmawiać :)

Gość helol tu swistak
a ja sie zaloze o wszystko, ze myszka to biedna, niewyksztalcona dziewucha tzw. blachara :P, ktora zlapala sobie poprostu bogatego faceta na dziecko i teraz siedzi i chwali sie plaszczem za 499,90 bo wczesniej tego nie miala i teraz chce sie dowartosciowac :P wstydz sie dziewczyno, gardze takimi jak ty :P

całe dnie nie siedze a poza tym czy wiecznie musze być poza domem by miec ciekawe życie ciekawie mozna spedzi i w domu z ukochnym mężem i synkiem

Myszko droga...nikt ci tu nie zazdrości...:P Bo dla \"normalnych\" ludzi naprawdę kasa nie jest wyznacznikiem szczęścia:O Ale ty i tak tego nie zrozumiesz...może kiedyś...jak ci zabraknie...ciekawe co wtedy zrobisz:O

Gość do klempy
tak z ciekawosci - ile zarabiasz? :)