Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polak maly

Dlaczego Polki wolą obcokrajowców

Polecane posty

Gość polak maly

Dlaczego Polki wolą obcokrajowców. Co takiego jest w tych wszystkich Włochach, Hiszpanach, Francuzach, Anglikach czego nie mamy my Polacy? Co my polscy faceci musimy zrobić abyśmy mieli jakiekolwiek szanse w starciu z tymi obcokrajowcami. Pytanie czy w ogóle mamy jakieś szanse. Może chodzi o to, że obcokrajowcy sa przystojniejsi a tego raczej nie da się poprawić. Prosze was dziewczyny wypowiedzcie się. Co wam tak imponuje w obcokrajowcach czego nie maja Polacy?

Gość śmierdzą dobrym winem
a nie tanim piwem :P

Gość a ja nosze kalosze
ostatnio kilka razy gdy szlam po ulicy/jechalam w autobusie/metrze zwrocilam uwage na wyjątkowo - zupelnie nieprzeciętnie - ciekawych facetów nie tylko byli przystojni, ale tez dobrze ubrani, do tego mieli piekne biale uśmiechy, pachnieli dobrymi perfumami, mieli czyste włosy i odnosili sie elegancko do kobiet - jesli z nimi byli i do reszty świata - przechodniow po prostu no i oczywiscie kazdy z nich byl obcokrajowcem nie wiem dlaczego tak jest

bo polak to oczekuje od kobiety zeby wszystko w domu robila sprzatala gotowala prala i zajmowala sie dzieckiem.a z obcokrajowcem zycie jest latwiejsze obowiazki sa podzielone ja dzis zrobie to a ty to jutro ja zrobie to a ty tamto.oczywyscie to nie regtula.moja kolezanka dostala raz opierdol od szweda ze mu skarpetek nie wyprala!! ja pisze jak u mnie jest.no i moj byly chlopak polak wiecznie na mnie ryja darl bez powodu nawet.a z tym obecnym obcokrajowcem to sie nawet nie pokloce.jaki cos mi lezy na sercu to mu to powiem ale sie nie klocimy.wiem ze nigdy na mnie nie nakrzyczy.

Gość bo polascy faceci
to głównie brudasy, nieroby, nieuki czyli tzw. "dresiarze i blokowcy". a my takich nie chcemy tylko wolimi tych z klasą i wykształconych czyli w większości obcokrajowców.

Gość bo polascy faceci
w nick'u miało być "polscy" xD

no moj akurat nie byl nieukiem.nierobem to zalezy w jakiej kwestii a brudasem to byl strasznym.zebym ja musiala starego chlopa do mycia zebow gonic...

Gość bo polascy faceci
vauga - ja nie mówie że wszyscy. ale jest dużo takich co nie piorą bo po co?? nie gotują bo po co?? o takie przykłady mi chodziło.

Gość oferma
bo wszystko co zagraniczne to lepsze. przecież nawet polak który siedział pół roku na zmywaku w Londynie to już "światowiec" :)

Gość bo typowy Polak
zwłaszcza po 40-tce, przypomina mi wąsatego morświna. Bleee... :O

Gość a ja nosze kalosze
jak sie woli innych od Polakow to sie jest dziwką ?!? :P dobre

Gość bo typowy Polak
a zwłaszcza o imieniu Jacek, ma te wasy brudne i zawsze coś mu w nich wisi. :O

A ja myślę że zarówno wśród polaków jak i wśród obcokrajowców znajdziemy zarówno mężczyzn perfekcyjnych jak i patologię.

Gość oferma
ale obcokrajowiec to patologia z pewexu :)

Gość ///ja cie powiem ////
Polacy czesto sa w konflikcie z mydlem Na ulicy za granica niestety od razu mozna ich rozpoznac, bo sie zle (brudno i niechlujnie) ubieraja - oczywiscie nie wszyscy - tak jak nie wszystki dziewczyny wola obcokrajowcow, ale pytales generalizujac To chyba najwieksza wada Polakow, takie niedomycie :o Poza tym czesto nie chca byc partnerami w zwiazku, tylko miec wszytsko podstawione - obiadek, posprzatane i marudza Upijaja sie na imprezach i wieszaja na dziewczynach belkoczac cos tam Dla mnie niewazne czy Polak czy inny - wlasciwie Polak lepszy - ale jak nie ma w czym wybrac ......... ? :o Plusem jest moze to, ze bywaja bardziej dzentelmenami niz obcokrajowcy ...chociaz pewnie takim Wlochom-=sciemniaczom nie dorownuja

Ja mam meza obcokrajowca - Wlocha. Nie uwazam jednak ze Wlosi sa lepsi od Polakow czy na odwrot. Po porostu wyszlo tak ze zakochalam sie akurat w czlowieku o takiej narodowosci. Co do Wlochow ogolnie, to mieszkajac we Wloszech mialam do czynienia zarowno z przyglupami jak i osobami bardzo porzadnymi, Takze mysle ze to kwestia pojedynczej osoby i tego jakie wartosci wyniosla ze swojej rodziny.

Gość poczytajcie wypowiedzi
pawła 28, jacka, bolesława z rypina, komiczne, itd i już macie odpowiedź dlaczego Polki wolą cudzoziemców ;)

tylko w tym kraju jak kobieta woli obcokrajowca to jest od razu dziwka...to chyba wyjasnie dlaczego wolimy obcokrajowcow...oj panowie zalosni jestescie

Rownie dobrze kobieta moze byc dziwka lecac na kazdego Polaka ktory ma gruby portfel. Dziwka nie patrzy sie tyle na narodowosc co na kase. W moim malzenstwie moj maz na pewno nie jest jakis majetny. poznalismy sie oboje bedac na studiach i prawie do wszystkiego doszlismy sami. Teraz oboje juz pracujemy i oboje przyczyniamy sie do rozwoju naszego gniazdka. Zupelnie tak jak w kazdym innym zwiazku.

Gość Mądry Anglik
Cała prawdziwa europa jest jednakowa a to co wy wymieniacie że facet : --Jest brudny,brodaty,włosy ma posklejane dodać do tego nie symetryczny łeb to kojarzy mi się nie z polakami tylko z takimi sławnymi nielubianymi ...

Gość oferma
no wiesz, coś w tym jednak jest. może nie "świnto prowda" ale coś być musi. mam kolegę który pracował w jakimś konsultingu w pradze. no i oczywiście po pracy wychodzili sobie na piwo. tam było międzynarodowe towarzystwo więc często mówili po angielsku. i jakoś tak się zawsze składało, że gdy byli akurat sami polacy i mówili po polsku to "mieli spokój". a kiedy tylko byli w towarzystwie jakiegoś obcokrajowca i wtedy ci sami polacy mówili po angielsku to mieli takie "branie" że hej. to oczywiście były czeszki ale nie wydaje mi się aby w polsce było inaczej. nie wiem jakie z tego można wyciągnąć wnioski ale zjawisko chyba istnieje.

Gość Mądry Anglik
Nie patrzcie na kraj pochodzenia :o to mit a tacy opisani są wszędzie !

Przecietny Polak za granica wyglada tak: -zle ubrany - drechy, jeansowe kurtki, solarium, koszulki z nadrukowanym wielkim logo znanej firmy sportowej, za ciasne lub za luzne spodnie na dupie); -postura tez nie zacheca - krepy (czyt. grubawy) i z torebka z lidla lub tesco, brzydkie krzywe kly; -nieswiezy - tluste ciemne blond wlochy, zapach papierosow i piwa zamiast czystosci, brudne pazury i buty; -niska kultura - przeklina chetnie czesto i glosno takze w miejscach publicznych; -sposob poruszania sie - pieszo (rzadko sam, zwykle z kolega, glosno i prostacko rozmawiajac i smiejac sie na ulicy ogladajac sie przy tym za 90 procentami mijanych kobiet)) lub samochodem (przynajmniej 10 letnim klekotem, czesto w bialym kolorze, przybrudzonym, obowiazkowo plynie z niego glosna muzyka techno lub wydziera sie jakis MC - mix polsko-angielski); -ogolne zachowanie -wrazenie - z daleka obserwowany - tzw. co to nie ja, pewniak - przy blizszym poznaniu - nudziarz, smutas, malkontent, zazdrosny doslownie o wszystko i kazdego - poczawszy od dziewczyny kolegi a skonczywszy na jego zarobkach; Tak widze przecietnego Polaka, niestety .. ale, zeby nie bylo :) widze rowniez i plus - bardzo dobrze pracuje, wydajnie i szybko, jest mily dla pracodawy i kolegow z pracy ale tylko w oczy bo za ich plecami ...ehhhh... I wlasnie dlatego kobiety wiekszosci narodowosci nie chca miec przy swoim boku przecietnego Polaka .. Pozdrawiam wszystkich!!!! :) :) :)

Gość oferma
ja mam o sobie raczej złe zdanie ale podobnego steku bzdur to nie słyszałem dawno :). koleżanka jak briget jones 2, w poszukiwaniu rozumu. :) proszę poszukiwać dalej.

Ofermo - ja nie mialam zamiaru obrazac wszystkich Polakow, sama mam wielu kolegow , ktorych cenie i szanuje ale z moich skromnych obserwacji wynika ze tak wlasnie wyglada wielu Polakow za granica .. wiec droga Ofermo wyluzuj :)

Gość ///ja cie powiem ////
a ja wlasnie uwazam, ze bezzie ujela to idealnie ! typowy ubior= dresy, przybrudzone adidasy - niemodna kurtka nie lezaca na nim tylko zwisajaca + czesto papieroch przygarbiona postura i przeklinanie - ale co ja sie bede powtarzac