Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia...

COCCODRILLO - ZNACIE TĄ FIRMĘ, POLECACIE?

Polecane posty

Gość mamunia...

Gość pilotka *
rzeczy z tej firmy sa naprawde dobrej jakosci lubie je kupowac bo wiem ze ubranka beda sie dobrze nosily moj syn ma min kurtke tej firmy w ktorej chodzi juz drugi rok a wyglada jakby byla nowa polecam!

jesli chodzi o buty to porazka ubranka super

Gość impresja*
a ladybird?

do sztefka 🌼 święta racja w tessco kupiła kiedyś z w/w firm porażka po pierwszym praniu nadawały się na szmatki

Gość ladybirdddd
serio to takie gówno?

Znam tą firme i polecam jej ubranka :) kupuje je i jestem bardzo zadowolona nie rozciagają się i są super jakości :) Polecam również ubranka z formy BATYR też rewelacja :)

ja polecam firmę 5 10 15 jestem bardzo zadowolona:):):). Uwielbiam ciuszki tej firmy:):):)

cocodrilo fajne ma ciuszki mam kilka sztuk nie rozciagaja sie nie zmieniaja koloru i jestem zadowolona ---wlasnie kupilam kombinezon dwuczesciowy , ciekawe jak zachowa sie po praniu H$M -- ma fajne dzinsy dla dzieci body spiochy pajacyki bluzki bardzo dobrze sie piora- moja ulubiona firma z dzieciecymi ubrankami 5 10 15 jedne z najgorszych o ile wczesniej ciuchy byly fajne o tyle teraz ciuchy sie zeszmacily,ladnie wygladaja do pierwszego prania fatalne materilay, odpadaja napy lub sie same odpinaja, spieraja sie kolory, kurcza w praniu

ja jestem zadowolona z 5 10 15 nic mi się nie skurczyło, nie odpadło i nie wyblakło! H&M też lubię

Polecam coccodrillo - mój syn miał sporo ubranek tej firmy i nigdy nie miałam do niej zastrzeżen. Dziwi mnie natomiast opinia o 5 10 15. Kupuję tam sporo bawełnianych koszulek zarówno z długimi jak i z krótkimi rękawami, bo mają duży wybór i fajne wzory. Kolory nie blakną, a koszulki nie rozciągają się we wszystkie strony.

Kupiłam pajacyk do spania dla synka właśnie tej firmy - niestety od razu po zakupie niemiła niespodzianka - oderwał się zatrzask.... Nie mogłam zwrócić, bo już było uprane. Jakoś popracowałam nad tym zatrzaskiem i udało się prowizorycznie naprawić. Zależało mi, bo ubranko ładne... Niestety po kilku praniach zrobiła się szmata :( kolory wyblakły, powyciagało się i zmechaciło(!) A niby bawełna... Przy zatrzaskach porobiły się dziury...Mam dla niego tez body - ten sam kłopot, materiał się powyciagał, kolory zblakły. Mam też kombinezon zimowy dla córeczki, to jest akurat 100% satysfakcji - ciepły, nieprzemakalny, z mnóstwem ciekawych rozwiązań...I jeszcze spodenki dresowe - to też fajne ubranko - ciepłe, ładne. W sumie - polecam odzież wierzchnią, bielizny nie polecam :)