Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kittina

Zmieniam się na lepsze. Kto ze mną???

Polecane posty

Gość lsk
pociesz się myślą,że przynajmniej mogłas sobie poleniuchować a to się akurat też czasami przydaje.U mnie dzisiaj ciężki dzień......

Właśnie skończyłam sprzątać, ale jeszcze zakupy przede mną. Muszę kupić uszczelki do okien:( nie wiem jak je przymontować do okna, nie wiem nawet jakie kupić. Eee... Niech ktoś wszystko za mnie zrobi :D

czesc dziewczyny ja swoje zmiany na lepsze zaczelam juz rok temu;-) a zaczelam od zerwania z facetem{po 7 latach} potem od zmiany koloru wlosow-na czarny odeszlam z pracy-bo wykanczala mnie psychicznie zaczelam sie ubierac,,kobieco\'\' ;-) jeszcze mam w planie zapisac sia na,,taniec brzucha\'\'i na aerobik;-) noi moze poszukam jakiejs pracy;-)

do kittina---> uszczelki do okien kup najlepiej juz z warstwa kleju po jednej stronie;-) mozna kupic je na metry.

Już uszczelniłam, ale nie za wiele to dało. Przemeblowałam sobie i teraz mam biurko przy piecu, a łóżko przy oknie. Bo lubię spać w zimnie, a siedzieć w necie w ciepełku:P Oj, kochana, to faktycznie jesteś wzorem... Ja rzucam hasłami, ale na dobrą sprawę nie wiem od czego zacząć. Jak Ty się zmieniłaś?

Gość
cześć dziewczyny, celem realizacji moich wczorajszych postanowień: 1. Spałam do 11 a potem trochę stałam bo jak się stoi to się rośnie. 2. Z nikim się dziś nie pokłóciłam (ale za to kilka razy przeklęłam szpetnie) 3. Wysłałam cały rozdział do promotora. Idzie mi coraz lepiej.

ok, ja z wami ... postanawiam nie byc taka wredna suczka dla mego mezusia❤️ schudnac 5 kg.. i zaczac 3 klase aby zdac A level

Gość pierwszy facet
Czesc dziewczny!!! Chyba jestem pierwszym facetem który sie do was dołaczy. Moje dane: student, lat 21, mieszkam pod warszawa Moje postanowienia: 1. bede miej siedział w necie zajmujac sie pierdołami 2. zaczne sie systematycznie uczyc (w tym obejze wszystkie tutoriale i przeczytam ksiazki ktore kupiłem, zaczne sie doszkalac z jezykow obcych) 3. wroce w koncu na silownie i/lub na basen. 4. wyjde wreszcie do ludzi. 5. poszukam wreszcie odpowiedniej, porzadnej, milej dziewczyny. 6. rozejze sie za jakąś prkatyką. Ogolnie chiałbym być bardziej systematyczny w swoim działaniu i otwarty na świat. pozrawiam.

Ja idę spać jak skończy się film na TVNie, nie odbiorę jutro legitymacji, ale za to będę miła, będę ważyć słowa i postaram się być uwodzicielska. :D:D Ale brzuszków dalej nie robię:D Chyba zacznę po tej sobotniej imprezie, bo nie chcę sobie odpuszczać piwka, które tak bardzo lubię... Coś mi chyba nie idzie...

Gość
pierwszy facet - podpinam się pod Twoje pierwsze postanowienie, mniej czasu w necie zdecydowanie wyjdzie mi na dobre :)

Spoko, faceci mogą być, w zasadzie nawet muszą :D:D Studiujesz, uczysz się czy pracujesz?

Gość lsk
MIło powitać kolegę w naszym gronie.A ja dzisiaj na przymusowym urlopie w domku,niestety zdrowi odmówiło mi posłuszeństwa,ale dzięki temu będę miała w końcu troszkę czasu,żeby posprzątać w domu.I skocze sobie do kosmetyczki. Ja swoje zmiany też zaczęłam jakis czas temu,zakończyłam swój 5 letni związek i całkiem dobrze mi z tym. Dzisiaj postaram sie nie przeklinać.

Ja dzisiaj nie klnę i nie spóźnię się na zajęcia. Wstałam o 12. :D

Gość kobiiiiiiiita mloda
zesc wszystkim, ja tez nad soba pracuje, raz lepiej raz gorzej ale chyba wszystko jakos idzie do przodu, choci czasem wydaje mi sie, ze stroje w mijescu c mnie strasznie boli, bo z natury lubie dzialac choc brakuje mi samozaparcia i silnej woli a to chyba z braku pewnosci siebie. chcialabym: zaczac cwiczyc, nie wiem basen lub taniec. ale wiem, ze i tak nie zrobie ani tego ani tego. chcialabym byc bardziej otwarta na ludzi i nie bac sie ich, nie bac sie odzywac przy mneij znanyhc osobach ale blokuje sie i ciezko byc mi orzluzniona, pracuje nad tym ale z drugiej strony musze t chyba zaakceptowac. a zreszta nie bede pisala nic wiecej to reszta jest okej, bo juz niektore sprawy doprowadzlam do konca lub sa w oku;)pozdarwiam, zycze powodzenia

Gość pierwszy facet
studiuje dziennie i czasami troche pracuje w swoim fachu. Juz dzisiaj zrobiłem kilka rzeczy nie odkładajac bez przerwy na pozniej na pozniej, wiec powoli robie postepy. Kittina jako zalozycielka tematu powinnaś swiecic przykładem:P

To prawda, Pierwszy Facecie, ale czy to nie slodkie trochę sobie odpuścic? Klęłam dużo dużo mniej, ale miałam dzień peeeełen wrażeń - pierwsze zwierzenia z nowo poznaną kumpelą. No a że bardzo się przejęłam jej wypowiedziami, zdarzało mi się mówić - o k####wa....... Z takim przejęciem, wiecie. Ale to usprawiedliwione. Ponadto nie spóźniłam się na zajęcia, a wszystkie prace domowe odrobione. To już jest coś:D

Gość lsk
A ja wczoraj na basenik sobie skoczyłam,udało mi sie nawet nie przklinać....poza tym w sobotę skończe pisac pierwszy rozdział swojej pracy magisterskiej -a to już coś.

Nie przeklinam dalej, do szkoły się nie spóźnię. Mało tego, farbuję sobie dzisiaj włosy:D Na kolory jesieni czyli od ciemnorudego po jasny blond. Ha, zawsze tak chciałam, a dzisiaj tak zrobię:D

- primo kurs tanca -raz w miesiacu albo chociaz co 2 miesiac przeczytac jakas ksiazke -zaoszczedzic na chorwacje i latem piec sie na kamienistej plazy;p -pic wiecej alkoholu -przestac bac sie zycia i ludzi czyli wiecej luzu -zaczac dbac o paznokcie i wlosy -zaczac uczyc sie niemieckiego -wyrwac 8 -zmienic styl ubierania -zmienic prace -isc na kurs komputerowy -isc na kurs kosmetyczny -zrobic sobie tipsy takie zajebiaszcze

też się przyłączę :) może jak będę to mieć na piśmie to się bardziej zmobilizuje:P nie będę jeść słodyczy ...a mam tyle cukierków w domu :-/ rescue me...;) na razie tylko tyle, a dalej się zobaczy:P

Gość lsk
Jak tam idzie zmienianie się przez weekend.Z rzeczy pożytecznych...w końcu zmieniłam opony w samochodzie na zimowe.Nadal nie przeklinam..........

Gość pierwszy facet
MAGNOLIAT - masz strasznie fajne postanowienia, podobaja mi sie;) Szczegolnie wyrwanie 8 :D Sam niedawno miałem dłutowane, wiec wiem co to znaczy. Kittina - bardzo fajny kolor włosów;) U mnie wszystko w porzadku. Dzisiaj mam imieninki, wiec humorek dopisuje. Coraz lepiej dysponuje swoim czasem. Nie chce zeby zycie uciekało mi przez palce. Wiem, że to proces długofalowy, ale staram sie żeby droga w dązeniu do tego była celem samym w sobie. Nigdy przeciez nie usatysfakcjonuja mnie dzisiejsze osiagniecia. Trzeba ciagle zmieniac rzeczywistosc ktora nas otacza bo inaczej to ona nas pokona, przytloczy i popadniemy w beznadzieje. Zycie bez wyzwan, bez celu to dla mnie nie zycie. Raczej wegetacja. Mozna powiedziec ze to walka z własna psychiką, czyli najtrudniejszym i unikatowym dla kazdego z nas przeciwnikiem na świecie. Takie niby błahostki daja mi ogromna satysfakcje, ze to jest jestem panem własnego losu i zarazem staja sie motorem napedowym dla pokonywania kolejnych wyzwan dnia codziennego. „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące" -Donna Watson per aspera ad astra

mi także bardzo dobrze idzie, wszystkie cukierki leżą w szafce :P wszystkiego najlepszego pierwszy facecie :) Marcin pewnie? teraz muszę się zmobilizować i trochę się pouczyć :/ pozdrawiam

no chej,juz dawno tutaj nie zagladalam;-) do kittina----> moje zmiany nastapily po 12 latach bez jakichkolwiek ,,zmian\'\' stwierdzilam ,ze musze cos zmienic;-) i zamiast ,,myslec przed\'\'-myslalam po zmianie;-) wychodzilam na tym lepiej,jakbym zaczela rozwazac wszystkie,,za\'\'i,,przeciw\'\'-to pewnie nic bym nie zmienila;-) teraz czuje sie lepiej w ,,swojej\'\'skorze-chociaz bez faceta i bez pracy;-) zapisalam sie tez na terapie DDA-;-)w srode pierwsze spodkanie musze tylko nauczyc sie,,oszczedzac\'\'-chociaz nie wiem z czego ;-)

do kittina---> jak tam nowy kolor wlosow?;-) do nowego koloru trzeba sie przyzwyczaic,ja jak zafarbowalam na czarno-to przez miesiac wydawalo mi sie ze mam ,,taka ciezka glowe\'\'ale juz jest oki,;-)

Ja też sie przyłącze :) Postanawiam: 1) więcej sie uśmiechać (chciaż na prawde nie mam na to ochoty) 2) pamiętać o innych 3) kupić w końcu portfel (bo gubie kase, dokumenty, karnety do solarium i na tańce :P ) 4) przykładać sie do tańca i pozwolić aby sprawiał mi więcej radości 5) utrzymać wage i schudnąć jeszcze 6) mniej słodyczy 7) mniej kasy wydawać na ciuchy, a więcej na kulture -- we wtorek kino, dziś super książka o Hitlerze 8) mniej czytać pudelka i kozaczka 9) niegarbić sie 10) mówić nie 11) być bardziej systematyczną 12) być bardziej niezależną od innych 13) poprawić angielski 14) pomóc komuś potrzebującemu 15) sprzątać w domu 16) zdobywać wiedze i nowe umiejętności (wykożystujemy tylko 5-10% możliwości naszego umysłu!) 17) bawić sie świetnie na 100dniówce Na razie tyle ale pomyśle o tym później... Rewelacyjny topic. popieram gdyż poostanowienia spisane mają większą moc, niż te wypowiedziane

Włosy ufarbowane - od bakłażanu po jasną malinę. Ale to dopiero pierwsze stadium. Mimo to podoba mi się, bo bardzo podkreśla moje niebieskie oczy. Druga część po kolokwium z gramatyki czyli za dwa tygodnie. Wtedy będzie ostateczny efekt, ale juz wczoraj na imprezie znajomi stwierdzili, że mam fajny kolor. Wysłałabym zdjęcie, ale nie mam aparatu:P Dodam jeszcze że są krótkie, więc tymbardziej mocny efekt:D Nie klnę aż tak bardzo, a teraz mam przerwę od nauki - uczę się:D Ale niestety spóźniam się nadal. Nawet na spotkania z przyjaciółmi. Koniec z tym! Ale jestem miła dla chłopców:D A to już coś nowego...

Gość pierwszy facet
glamorous --> zgadza sie, jestem Marcin;)

Nie wiem jak to sie stało. Poprostu. Od piątku zaczynam pomagać innym, umówiłam sie na wspólną nauke angielskiego z koleżanką :) w sumie i ja na tym skorzystam i jej pomoge :) Jutro kino. Jem za duż osłpdyczy. Dziś wpieprzyłam 20 kg ciasta :o Nie ucze sie wcale bo sie źle czuje. A co z wami?