Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duża główka

CZAPKI - dlaczego wszędzie są takie małe????? Czy nie ma normalnych?

Polecane posty

Gość duża główka

szukamy z siostrą ale bezskutecznie... niestety mam kurtkę bez kaptura i nie mogę wytrzymać z zimna, a wszystkie czapki są po prostu małe! chyba musimy zrobić sobie na drutach... nie wiecie gdzie można kupić takie luźne?

Gość Justysia17
Tez mam duza glowe :) ale przynajmniej madra :classic_cool: Sa takie bardzo luźne czapki, dostalam od kolezanki ale nie pamietam gdzie ja kupila :O

Gość no cóż...
producenci nie przewidują, że ktoś może mieć głowę jak Człowiek-Słoń błąd marketingowy!

Gość Justysia17
Powinni zrobić specjalne czapki dla studentów renomowanych uczelni, szczególnie technicznych. A z drugiej strony... takich ludzi jest niewiele, przeważają przeciętni. Produkuje się to, na co jest największy popyt.

Gość ja tez...
... mam dużą głowę, a to wynika tylko z tego, że mam bardzo gęste włosy. Czapkę udało mi się kupić w reserved. Uff, jakie szczęście ;) a na drutach i tak sobie zrobię - zmałpuję z tej, którą kupiłam bo jest fajna, ale nie do wszystkiego pasuje :)

Gość Justysia17
ja tez... a masz jakies zdjecie tej czapki?:)

Gość Dużogłowa
Ja jakos kupuje czapeczki na siebie:D

Gość uff....
jak dobrze że nie jestem sama z ytm problemem:( chciałam kupić sobie ostatnio kaszkiet, ale oczywiście był za mały:(

a czemu piszecie na pomaranczowo?;) tez mam duza glowke i jestem z tego dumna :classic_cool: tylko problem z kupnem ładnej czapei... chcialabym taka luźną, jak Justynka pisze...

możecie wrzucic zdjecia takich luznych czapek? takich jak czasem widuje się na modelkach nigdzie nie moge tego znalezc, nawet nie wiem jak zrobic taka, bo nie mam nic na wzor:-/ bylam ostatnio na tomexie:) myslalam ze bedzie duzy wybor, duzo rozmiarow:):) a tu wszedzie to samo, wszystko na male glowy. wiem, ze tam chodzi sama nowa huta(bez urazy) i moze stad te rozmiary... moja glowa ma tylko 56 cm, to znowu nie tak duzo... mierzylam tuz nad brwiami, z tym ze mam raczej wysokie i niecofnięte czolo

Gość zrobcie czapy...
na jakims wiadrze, moze beda pasowaly:D:D:D:D:D

Gość juz nigdy nie bedzie snieznobi
a ja wlasnie mam problem,ze wszystkie czapki sa za szerokie

Gość a hahahahahaa
to chyba musisz nie miec glowy:D:D:D:D nos czapki dla dzieci i idz do szkoly o mocno zanizonym poziomie