Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę być piękna 2

może ktoś pomoże??????

Polecane posty

Gość Chcę być piękna 2

Mam typowe objawy z reklamy skrzypo Vity-wypadają mi włosy,łamią się pazokcie i mam szarą cerę.próbowałam w/w ale jest do bani,nie mam pomysłu juz co ze sobą robić.Może zna ktoś sprawdzone,domowe mikstury na moje dolegliwości?

Gość a może badania
trzeba by było zrobić, krew, ob, mocz, elektrolity często zdarza się, że wypłukane są elektrolity czyli sód, potas, magnez, żelazo. Nie palić nie pić dużo kawy . Wysypieać się i relaksować, bo stres tez niszczy organizm.

Gość Chcę być piękna 2
jestem 7 miesięcy po porodzie,wiem że ciąża dużo z kobiety wysysa.

Gość niebieksooookaa22
hey napewno domowym sposoem jest: urozmaicenie diety, wioęcej warzyw i owoców, więcej pić wody minerlanej niegazowanej, pić siemię lniane, ja pijam mielone odtłuszczone a moze coś takiego? SKRZYPOLEN MAX kaps. http://ai24.pl/apteka/Wlosy_i_paznokcie/SKRZYPOLEN_max_60_kapsulek/c918/p23965/ dużo dziewczyn chwali sobie Siilicę, ja łykałam Merz spezial i byłam zadowolona trzeba na sobie wypróbować co jest najlepsze jeżlei bierzesz tabl. hormonalne, to prawdpodobnie masz za mało cynku, więc ten skrzypolen max mógłby być http://balin.pl/name-News-article-sid-93.html

Gość Chcę być piękna 2
Może to przez to że od kilku miesięcy jestem zombi?

Gość niebieskooookaa22
woczraj pisąłam na forum, ale były jakies zakłócenia pisałam o rpzyjmowaniu doustnym takich samych witamin jak w ciąży: np.Materna, Prenatal, Feminatal (na tych jest napisane, że I DLA Kobiet karmiących) bo chyba karmisz? jeżelit ak, to zażywanie witamin ksonsultuj z lekarzem, aby maluszek nie miał hiperwitaminozy

Gość tam ta rarara
duzo owocow (witaminy) oraz duuuuuzo soku marchwiowego

ja zaczęłam pic sok marchwiowy ,ale nie bardzo mi sam smakuje wiec dodaje jabłko i juz inaczej:) idzie go pic teraz:) a podkreślam ze nie kupuje gotowców tylko sama sobie robie świeży .:) i czasem maseczka .ostatnio wyczytałam ze avocado daje cerze świeży wygląd i od razu sobie te przyjemnosc zafundowała i naprawde super:):) avocado dojrzałe,troszke miodu i żółtko na 20 min. i dokładnie zmyć ciepło woda.superrrr polecam:)